mechengine Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια.Εχω περιπου 2 βδομαδες το εξης προβλημα και δεν μπορω να εντοπισω την αιτια.Σε τυχαιες φορες ανοιγω τον υπολογιστη μου και ενω αναβουν τα LED δεν εχω σημα στην οθονη, ωστοσο τα ανεμιστηρακια τοσο του επεξεργαστη οσο και τα 3 ανεμιστηρακια του κουτιου και τα 2 ανεμιστηρακια της καρτας γραφικων δουλευουν σε φουλ στροφες.Παρολα αυτα το PC δεν κανει τιποτα δεν εμφανιζεται καν η πρωτη οθονη που βγαζει τις πληροφοριες συστηματος .δηλαδη σαν να μην εχω συνδεσει την οθονη καν.Αλλες φορες παλι ενω τον ανοιγω ξεκιναει βγαζει το πρωτο μηνυμα και μετα σβηνει μονο του κανει επανεκινηση βγαζοντας το μηνυμα (οχι σε περιβαλλον win αλλα στην οθονη μετα την αναγνωριση δισκων) οτι η εκκινηση απετυχε λογω αλλαγων ρυθμισεων του voltage ειτε της CPU ειτε της RAM.Φυσικα δεν εχω αλλαξει καποια παραμετρο παρολα αυτα εχω αυτο το μηνυμα.Το συστημα μου εχει την εξης συνθεση intel core i5 2310 socket 1155 LGA, motherboard Gigabyte z68 MXUD2H-B3 rev1, RAM Corsair DDR III 16GB (το κιτ αποτελειται απο 4 Dimms των 4GB) , GPU ATI RADEON R9 380 4GB rev.2, SSD Samsung 240GB για το λειτουργικο, HDD WD 1,3 TB για αποθηκη, HDD WD 500GB για την εγκατασταση προγραμματων και παιχνιδιων και επιπλεον εχω αλλους 3 συνδεδεμενους δισκους εξωτερικους μεσω USB 3, το τροφοδοτικο ειναι corsair 600Watt.Εχετε να μου δωσετε καμια ιδεα δεδομενου οτι το κανει τυχαια και δεν ειναι παραμενον προβλημα ωστε να εχω την ευκαιρια να πειραματιστω.Ευχαριστω για τον χρονο σας, οποιαδηποτε γνωμη ειναι πολυτιμη.
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 1. Να δανειστείς ένα άλλο πιο καλό τροφοδοτικό και να δεις με αυτό πως πάει. 2. Να βρεις μια κάρτα γραφικών απλή (αρκετά χαμηλότερης ισχύος) και να δεις και με αυτήν πως συμπεριφέρεται το μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα