Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!!

Τον τελευταίο καιρό το λαπτοπ μου σταματάει να λειτουργεί, βγάζει μια μπλέ οθόνη, με το μήνυμα:

Your computer has a problem and needs to restart. (κάπως έτσι τέλος πάντων).

Κι από κάτω: Memory management problem.

Δοκίμασα να κάνω: scan disk, memory test (και πάλι δεν θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται...), δοκίμασα μια αλλαγή στο power options σε σχέση με την λειτουργία sleep (το διάβασα κάπου) και έβγαλα τις μνήμες ram και τις επανατοποθέτησα, αφού φύσηξα την υποδοχή τους.

Με το που ξανανοίγω το λαπτοπ τα ίδια!!!

Να ξεκαθαρίσω κάτι: λειτουργεί ο υπολογιστής! δεν είναι ότι δεν φορτώνει! απλά όταν το κάνει, το κάνει συνέχεια!!

Δημοσ.

το έτρεξα φουλ... δεν έβγαλε σφάλμα... υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα voltage στην μνήμη? είδα κάτι τέτοιο στο ίντερνετ και έχω ένα μικροθεματακι με μπαταρία (πνέει τα λοίσθια μάλλον).... επίσης κάτι για overclocking διάβασα... πείτε τπτ επί αυτών...

Δημοσ.

Είναι παλιό το pc?

Αν δεν κρατά ρυθμίσεις το BIOS άλλαξε μπαταρία. 

Κάνε και clear cmos βγάζοντας την μπαταρία για ένα λεπτάκι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To παραθέτω όπως μου το έστειλαν:

"Η μνήμη που μας φέρατε έχει πρόβλημα στα διαγνωστικά της ΗΡ. Η δεύτερη μνήμη που φοράει το μηχάνημα τώρα, πέρασε τα διαγνωστικά. Όσον αφορά στα windows, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης διαπιστώθηκε πρόβλημα στη μητρική (συγκεκριμένα στο κύκλωμα της Ethernet κατά την εγκατάσταση του driver).To πρόβλημα είναι οτι το μηχάνημα κλείνει μόνο του όταν πάει να εγκατασταθεί ο driver του Ethernet, ή όταν κάνει κάποια σχετική λειτουργία με αυτό στο backround.  Οπότε, χρειάζεται αντικατάσταση η μητρική."

Απλά το λέω να το έχετε στα υπόψιν αν σας προκύψει κάτι αντίστοιχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...