Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω αγοράσει έναν υπολογιστή πριν από περίπου 20 μέρες με τα παρακάτω χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην φωτογραφία...Για κάποιο λόγο μου τρώει κρασαρίσματα..Βάζω μουσική στο youtube πάω να ανοίξω μια δεύτερη σελίδα στο mozilla και η μουσική αρχίζει να κάνει σκρατσάκια λες και είμαι dj...Η εκεί που ανοίγω 4-5 απλές σελίδες ειδησεογραφικού χαρακτήρα μου κολλάει και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα για κάποια δευτερόλεπτα...Βλέπω στις αποδώσεις του υπολογιστή ότι δεν χρησιμοποιείται ούτε το 30% του επεξεργαστή ούτε της ram ούτε του σκληρού δίσκου καθώς και η θερμοκρασίες τους είναι φυσιολογικές. Παρόλο που δεν δικαιολογείτε για υπολογιστή 20 μερών έκανα καθαρισμό μητρώου εκκαθάριση δίσκού αναζήτηση ιών με το avast που έχω αγοράσει αλλά τίποτα...Έδωσα περίπου 1800 ευρώ για να αποφύγω αυτά ακριβώς που μου έκανε ο παλιότερος υπολογιστής, που μου τα εμφάνισε μετά από 6 χρόνια και τώρα αυτός σε 20 μέρες. Πού μπορεί να οφείλετε???

post-122272-0-69214000-1456543236_thumb.png

Δημοσ.

Tι τροφοδοτικό έχεις? Επίσης υπάρχει μια φήμη ότι στις καποιες κάρτες της ASUS δεν ψύχονται σωστά τα VRM (σπάνιες περιπτώσεις), δες αν μπορείς να πάρεις κάποια πληροφορία από την θερμοκρασία στην μνήμη της GPU. Τέλος, αποσύνδεσε τα όλα και προσπάθησε συνδεσεις διοφορετική συσκευή κάθε φορά, μέχρι να εμφανιστεί πάλι το πρόβλημα. (Prebuild είναι? , γιατί δεν μου βγαίνουν σαν άθροισμα 1800 αυτά τα υλικά, και αν ναι από που)

Δημοσ.

και τα 2 που αναφερεις youtube & σελιδες ειναι web related , μηπως εχεις θεμα με το ιντερνετ και οχι με το pc? Γιατι δεν δικαιολογειται με τιποτα τετοιο μηχανημα να κολαει πουθενα

Δημοσ.

και τα 2 που αναφερεις youtube & σελιδες ειναι web related , μηπως εχεις θεμα με το ιντερνετ και οχι με το pc? Γιατι δεν δικαιολογειται με τιποτα τετοιο μηχανημα να κολαει πουθενα

Αυτό πιστεύω και εγώ.

Εδώ λαπτοπ με 2gb ram και έναν pentium τα ξεπετάνε αυτά.

Το ίντερνετ σου θα έχει κάποιο πρόβλημα.

Δοκίμασε να συνδέσεις τον υπολογιστή με το ρούτερ σου και να δίνει απευθείας την σύνδεση στο pc.

Αν δεν σου ξαναεμφανίσει πρόβλημα είναι επειδή έχεις αδύναμο ρούτερ ή αν στο ξαναεμφανίσει θα είσαι σίγουρος ότι δεν είναι από πλευράς ίντερνετ.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μου είναι ένα crosair 750 gold αρκετά καλό (180 ευρώ)...Το ίντερνετ μου από ότι βλέπω είναι μια χαρά. Τον υπολογιστή τον έχω ήδη συνδεδεμένο στο router απευθείας!!! Άσε που αν ήταν το ίντερνετ δεν θα μου κολλούσε ο mozilla χωρίς να μπορώ να κάνω κάπου κλικ απλά δεν θα μου φόρτωνε τις σελίδες. Του έχω βάλει δύο σκληρούς δίσκους παλιότερους τους οποίους τους έχω μόνο σαν αποθηκευτικούς για το κατέβασμα από torrents κτλ (λές???)...Έχω την υποψία μήπως φταίει ο mozzila firefox ή το flash player.... Έχω την εντύπωση ότι και στον παλιό μου pc όταν έκανα αναβάθμιση του flash player άρχισε να μου δημιουργεί κολλήματα πάλι στον mozzilla..Τώρα δοκιμάζω τον google chrome και προς το παρών δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα...Τι να πω μακάρι να είναι αυτό αν και έχω συνηθίσει πλέον τον firefox ας ξεσυνηθίσω :P!!!

Δημοσ.

Το internet δεν έχει καμία σχέση με το "σκρατσαρισμα" του ήχου και το πάγωμα. Έχεις περάσει τα τελευταία drivers; Έλεγξε για τυχόν "άγνωστες συσκευές" στην διαχείριση συσκευών. Τα windows είναι αυθεντικά αν όχι μήπως είναι πειραγμένα; Τι λειτουργικό έχεις; Έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις;

Το youtube δεν χρησιμοποιεί πλέον flash player αλλά html 5 οπότε δεν νομίζω  να φταίει ο flash player

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τους δίσκους που έχεις για αποθήκευση και τσέκαρε τους με το ard disk sentinel.

Για να ξεκαθαρίσεις αν φταίει το hardware ή το software θα πρότεινα να κάνεις boot με κάποια έκδοση linux (δεν θα χρειαστεί να κάνεις format) και να δεις. 

Δημοσ.

Τα windows είναι αυθεντικά μόνο τα office και το revo unistaller έχω πειρατικά.. Από update έχω κάνει  τα πάντα και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με κάποια συσκευή στην διαχείριση...Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω πρόβλημα προς το παρών τουλάχιστον με τον google chrome.... Ανοίγω  25 καρτέλες για να δω αν θα μου εμφανίσει πάλι κάτι από αυτά που σας είπα αλλά τίποτα... Με το hard disk sentinel που μόλις έκανα έναν έλεγχο μου δείχνει τις παρακάτω εικόνες δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό που μου λέει για τους δύο δίσκους (Προβλήματα προέκυψαν ανάμεσα στην επικοινωνία του δίσκου και του host)...Παρόλα αυτά για να το ξεκαθαρίσουμε 100% μπορείς να μου πεις πως μπορώ να κάνω boot με τα linux και τι πρέπει να κάνω (γιατί δεν έχω ιδέα??) 

post-122272-0-39477200-1456594305_thumb.png

post-122272-0-92573100-1456594311_thumb.png

post-122272-0-85669400-1456594317_thumb.png

Δημοσ.

Δεν φταίνε οι δίσκοι και ούτε το hardware αφού δεν έχεις θέμα με τον Chrome. Κάτι με το Firefox γίνεται. Για δοκίμασε διάφορες εκδόσεις

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να βγάλω και το Avast και να δω αν έχει ακόμα πρόβλημα το firefox. Mε το google chrome όλα καλά αλλά ρε παιδί μου αυτό που σώνει και καλά πρέπει ένα αρχείο να το κάνω λήψη και όχι να του κάνω ένα απλό άνοιγμα για αρχεία που δεν χρειάζομαι είναι πολύ εκνευριστικό...Πχ πάω να κατεβάσω ένα torrent και αντί να μου πετάξει την επιλογή άνοιγμα με το μtorrent μου το κάνει αποθήκευση μετά πρέπει να το βρω εκεί που το αποθήκευσα και να το ανοίξω με το mtorrent και να σβήσω το αρχείο που κατέβασα με τον google chrome...Υπάρχει κάποια λύση με αυτό το θέμα??? Από παλιά έλεγαν ότι θα το φτιάξουν έκαναν κάτι???

Δημοσ.

Στο HD Sentinel επέλεξε την Αγγλική γλώσσα και γενικά στα προγράμματα να επιλέγεις την Αγγλική γιατί οι μεταφράσεις στα Ελληνικά πολλές φορές είναι για τα πανηγύρια.

Θα δοκιμάσω να βγάλω και το Avast και να δω αν έχει ακόμα πρόβλημα το firefox. Mε το google chrome όλα καλά αλλά ρε παιδί μου αυτό που σώνει και καλά πρέπει ένα αρχείο να το κάνω λήψη και όχι να του κάνω ένα απλό άνοιγμα για αρχεία που δεν χρειάζομαι είναι πολύ εκνευριστικό...Πχ πάω να κατεβάσω ένα torrent και αντί να μου πετάξει την επιλογή άνοιγμα με το μtorrent μου το κάνει αποθήκευση μετά πρέπει να το βρω εκεί που το αποθήκευσα και να το ανοίξω με το mtorrent και να σβήσω το αρχείο που κατέβασα με τον google chrome...Υπάρχει κάποια λύση με αυτό το θέμα??? Από παλιά έλεγαν ότι θα το φτιάξουν έκαναν κάτι???

Όχι δεν ισχύει αυτό με το chrome και torrent. Πρέπει να σου εμφανίζει αριστερά και κάτω στον chrome, κάνεις κλικ και σου ανοίγει ο μtorrent και σου προστίθεται κανονικά το ΑΡΧΕΙΟ.τορρεντ στον client.

Δημοσ.

Από κει που κατεβάζεις τα torrent να πατάς το εικονίδιο του μαγνήτη. Εγώ αυτό κάνω στο Chrome και μου ανοίγει το πρόγραμμα που κατεβάζω τα torrent

Δημοσ.

Τελικά μάλλον το Avast δημιουργούσε το πρόβλημα στον firefox από ότι βλέπω...Κρίμα τα λεφτά που έδωσα :P!!!!! Να δω τώρα τι antivirus θα βάλω.Έχετε κάποιο να προτείνετε??? Για το chrome παιδιά εμένα μου πετάει αμέσως μια καρτέλα που γράφει αποθήκευση και απλά διαλέγω τον φάκελο που θέλω να την αποθηκεύσει τίποτα άλλο..... Πληροφοριακά έχω την τελευταία έκδοση του!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...