saleit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αρχικά καλησπέρα, βρήκα αυτό στο πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/tilefona/fortistes/powerbanks/Turbo-X-Hliako-Powerbank-5000mAh-Mauro.htm Γνωρίζεται τίποτα για το συγκεκριμένο; κάνει δουλεία, ή θα μου κάψει το κινητό; Γενικά για turbo-x ξέρω τι ακούγεται, έχω δει από κοντά εν λειτουργία μια κάμερα, αλλά δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη για την εταιρία.
hackerW32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) αυτα με τα ηλιακα πανελ ειναι απλα fail. ειχα δει ενα που οσο φόρτιζε απο τον ηλιο ξεφορτιζόταν για να αναβει τα λαμπακια που δειχνει ποσο της % ειναι η μπαταρια. http://www.skroutz.gr/s/5403133/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10400mAh.html αυτο εχω εγω και μπορω να πω οτι ειναι τελειο. σε ροζακί βέβαια Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2016 από hackerW32 1
saleit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 αυτα με τα ηλιακα πανελ ειναι απλα fail. ειχα δει ενα που οσο φόρτιζε απο τον ηλιο ξεφορτιζόταν για να αναβει τα λαμπακια που δειχνει ποσο της % ειναι η μπαταρια. http://www.skroutz.gr/s/5403133/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10400mAh.html αυτο εχω εγω και μπορω να πω οτι ειναι τελειο. σε ροζακί βέβαια χμμμ...μάλλον πρέπει να το έχεις φορτισμένο μέχρι ένα σημείο, συμφέρει αν είσαι έξω και δεν υπάρχει πρίζα,π.χ. ταξίδι, μέσα στο αμάξι και είναι πιασμένη η πρίζα του αυτοκινήτου...θα το σκεφτώ... ευχαριστώ για την απάντηση και την πρόταση!
hackerW32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 γιατι να ειναι φορτισμενο μεχρι ενα σημειο; τα solar panel πανω σε τετοιες μπαταριες ειναι πολυ μικρα για να μπορεις να επωφεληθείς. πιο πολυ για επείγουσα αναγκη και οχι για κανονικη χρηση.
saleit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ναι εννοείται, άλλωστε όλα τα powerbanks για επείγουσα ανάγκη δεν είναι; Απλά θεώρησα πως με τα πάνελ, το φορτίζεις οπουδήποτε.... Μάλλον θα το τολμήσω. Αν το πάρω θα γράψω εδώ γνώμες, αν βγει χάλι, πότε ξανά turbo-x..
BACK12345 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι εννοείται, άλλωστε όλα τα powerbanks για επείγουσα ανάγκη δεν είναι; Απλά θεώρησα πως με τα πάνελ, το φορτίζεις οπουδήποτε.... Μάλλον θα το τολμήσω. Αν το πάρω θα γράψω εδώ γνώμες, αν βγει χάλι, πότε ξανά turbo-x.. Mην το παρεις οτι τουρμποξ ειχα βγηκε πολυυυυ μαπα, θα κλαις τα λεφτα σου ακομη και να βγει καλο δεν αξιζει το ρισκο, ασε που ειναι πολυ ακριβο Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2016 από BACK12345
saleit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 μμμμμ..λέτε; Τόσο μάπα είναι; Ντάξει, όχι ότι έχω θέματα με την μπαταρία μου, 4 μέρες στο νερό τις βγάζει, αλλά δεν ξέρω, μου έκανε το κλικ με τα πάνελ του...
hackerW32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 αμα θες σονυ και ντε με πανελ υπαρχουν πολυ καλύτερα, ακομα και με αναδιπλούμενο πανελ στην τελικη φτιαξε ενα τετοιο http://www.instructables.com/id/DIY-Portable-USB-Solar-Charger-20-4-Ports/ 1
saleit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 αμα θες σονυ και ντε με πανελ υπαρχουν πολυ καλύτερα, ακομα και με αναδιπλούμενο πανελ στην τελικη φτιαξε ενα τετοιο http://www.instructables.com/id/DIY-Portable-USB-Solar-Charger-20-4-Ports/ οοοοοοοο φιτσουλέτο, εδώ είσαι!!!!!
Agathoklis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 αν ειναι να θελεις σωνει και καλα να χαλασεις τα λεφτα σου αντι να παρεις τουβλο-χ , καψτα να ζεσταθεις .... πιο vfm ειναι το καψιμο... 1
anti Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Πηρα εναν αντιστοιχο απο τα lild 2000mah 10ευρω και ακόμα τα κλαιω. Για να φορτησει το καλοκαιρι χρειαζονται 2,5 ημερες ηλιοφανιας. Για το χειμώνα ούτε κουβεντα. Ασε που ξεφορτιζει μονος του πολυ γρηγορα. Αν το θελεις τόσο πολύ στον πουλαω 2ευρω. Αν θες παλι να κλαις 35 δικαιωμα σου. Και το κορυφαιο ολων ειναι οτι δεν επιτρπεται να το τοποθετεις στο μπαμπριζ του αυτοκινητου (ενω περιλαμβανει ειδικές βάσεις με βεντουζες) λόγω υπερθερμανσης και κινδυνου πυρκαγιας. Τωρα που το ξανασκεφτομαι το το υπερτιμολόγισα στα 2 ευρω. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2016 από anti 5
saleit Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 τόσο χάλια ε; Καλά που δεν το πήρα δηλαδή. Άσε που το είχα ξεχάσει κιόλας. Από την άλλη, στο αυτοκίνητο, το φορτίζεις και στη θύρα usb, ή στον φορτιστή- αντάπτορα πρίζας αναπτήρα.
Fubar.gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Το ηλιακό πάνελ που έχει πάνω του βγάζει υπο ιδανικές συνθήκες 1 Watt. Σε πραγματικές συνθήκες υπολογίζοντας και τις διάφορες απώλειες δέν πρέπει να βγάζει πάνω απο 0,4 με 0,5 Watt. Για σύγκριση, ένα κινητό σε αργή φόρτηση θέλει περίπου 3 Watt, δηλαδή 8 φορές παραπάνω ισχύ. Για γρήγορη φόρτιση θέλει 5 με 10 Watt. Οπότε όλη η φόρτιση γίνεται απο την ενσωματωμένη μπαταρία και το ηλιακό πάνελ είναι απλά διακοσμητικό. Το μόνο που μπορεί να χρησιμεύσει είναι αν έχεις κάποια άλλο gadget (όχι τηλεφωνο ή tablet δηλαδή) το οποίο να τροφοδοτείται μέσω USB και να έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση, κάτω του μισού Watt. Τότε το πάνελ θα μπορεί (πολύ οριακά) να αναπληρώνει την χαμένη ενέργεια της μπαταρίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα