G7Lostre Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα συμβαίνει κάτι παράξενο με το σύστημά μου σχετικά με μια προσπάθεια να πάω τον επεξεργαστή Intel core 2 quad Q6600 (2.4Ghz) στα 3.00Ghz, αρκετά χρόνια πίσω θυμάμαι είχα καταφέρει σχετικά εύκολα αυτό το τσίμπημα στα 3.00Ghz και το είχα τεστάρει ένα 24ωρο με Prime95 και ήταν όλα καλά. Πλέον με το ίδιο σύστημα αλλά με άλλη κάρτα γραφικών τότε την 8600 GT τώρα με την HD 3850 δεν μπορεί να μείνει stable με τίποτα, Το Prime μου σταματάει τον worker3 είτε αμέσως είτε στο 10λεπτο είτε στο μισάωρο είτε στην 1 ώρα ανάλογα τις αλλαγές που κάνω στο ρεύμα που δίνω στον επεξεργαστή, αλλά κάπου βάζω φρένο στο ρεύμα γιατί οι θερμοκρασίες ξέφευγαν. Να συμπληρώσω ότι τέσταρα και τις μνήμες με το memtest και μου τα έβγαλε όλα καλά, οπότε αναρωτιέμαι μήπως έχει καμιά σχέση σε όλο αυτό η κάρτα γραφικών ή είναι κομματάκι απίθανο; Επεξεργαστής: Intel core 2 quad Q6600 (2.4Ghz)Τροφοδοτικό: 550w chieftecΚάρτα γραφικών: Amd Radeon HD 3850Μητρική: Asus p5n32-e sliΣκληρός δίσκος: Seagate 320gb Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως το τροφοδοτικό σου πέραν του ότι είναι "λίγο" έχει αρχίσει να τα παίζει κιόλας; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G7Lostre Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Άλλο σημάδι για να το υποψιαστώ δεν είχα αλλά καλώς θα κοιτάξω να βρω κάποιο να κάνω μια δοκιμή. Να σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Κάπου νομίζω ότι υπάρχει και ένα pci-e frequency ότι ανεβαίνει όταν αναβάζεις τα fsb. Δες αν μπορείς να το κλειδώσεις στην εργοστασιακη τιμή (100 νομίζω), έπειτα κοιτάς για τροφοδοτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα