Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Έχω ένα laptop Toshiba με win10 και θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση. Οπότε με το toolακι της Microsoft φτιάχνω ένα bootable usb στικάκι για να κάνω forma. Έκανα από το Bios  να booταρι από το στικ, και στην επανεκκίνηση λέει ότι δεν εντοπιστικέ συσκευή usb δοκίμασα και τις άλλες θύρες αλλά το ίδιο. Στην συνέχεια κατέβασα το iso και έφτιαξα πάλι bootable usb  με το Link.png Site: rufus αλλά  πάλι το ίδιο. Μετά έκαψα το iso σε ένα δισκάκι και έκανα να booτάρι  από το δίσκο. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αφού επέλεξα γλώσσα και τα συναφή μου πετάει το παρακάτω μήνυμα στην φωτό και δεν μπορώ να συνεχίσω την διαδικασία .

Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει?

Ευχαριστώ έκ των προτέρων!!!

post-177791-0-26550700-1456524224_thumb.jpg

Δημοσ.

Το κάνω μόλις!!!

Μου βγάζει το παρακάτω....

ενοουσα να βαλεις το φλασακι σε θυρα usb2

αυτο εκανες;

περασε σε 2ο φλασακι το driver του chipset-mitrikis και ακολουθησε το παρακατω..

Δημοσ.

το αρχείο σου είναι δοκιμασμένο;

Βασικά το κατέβασα με τουλάκι που δίνει η Microsoft. To οποίο σου δίνει την επιλογή για αναβάθμιση  η για την δημιουργία Usb η iso  για να το κάψεις σε δισκάκι...Δέν το έχω δοκιμάσει σε άλλο Pc η Laptop.

αυτο εκανες;

Ναι το έκανα αλλά το ίδιο…

Δημοσ.

αυτο εκανες;

περασε σε 2ο φλασακι το driver του chipset-mitrikis και ακολουθησε το παρακατω..

Θα το δοκιμάσω...

εγώ λέω να δοκιμάσεις με κάποιο iso που δουλεύει σίγουρα.

Απο πού να κατεβάσω ένα έχεις κάτι κατα νού?

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Επανέρχομαι πάλι μετά από κάποιες προσπάθειες όπως προτείνατε παραπάνω(driver του chipset-mitrikis και νέο ISO) αλλά παραμένει το πρόβλημα. Οπότε και είπα να το φέρω στις εργοστασιακές  ρυθμίσεις μήπως και έτσι λυθεί το πρόβλημα…
Όχι μόνο δεν λύθηκε αλλά κάνοντας επαναφορά ξαναμπήκαν τα windows 8 και συνεχίζει να μην  μπορώ να κάνω clean install τα 10. Και σύν της άλλης τώρα πρέπει να τα αναβαθμίσω σε 8.1 και μετά σε 10…

Δημοσ.

Τι επιλογές έχει στο bios στους δίσκους; sata ide ahci?

Sata*

Τελικά έτρεξα το setup μέσα απο τα windows, όπως είπε ένας φίλος και δούλεψε μια χαρά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...