Alvo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά αγορά ένα Mlais m7 plus Έχω να πω το κινητό πολύ τούμπανο άλλα έχω ένα πρόβλημα μια βδομάδα πήγε τελεία... τώρα έχω ένα θέμα το φορτίζω κανονικά μέσα σε 10 λεπτά σβήνει και λέει οτι δεν εχει μπαταριά...Ξέρει κάποιος από αυτα τα κινητά γιατί ψάχνω να βρω μπαταριά έστω ένα Forum εδώ στην Ελλάδα άλλα τίποτα...
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εγω θα σου προτεινα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις που εχεις το προβλημα. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Επισης το Ampere apk για να δεις αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης σου. Αν δεις καποιο προβλημα η με μπαταρια η με φορτιστη τα αλλαζεις.
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Θεμα ρομ ειναι.... Τα περισσοτερα κινεζικα(+το elephone μου) εχουν κακογραμμενες ρομ ,που δημιουργουν ολα αυτα τα θεματα.... Δοκιμασε να αφαιρεσεις την μπαταρια για λιγα λεπτα ,και μετα φορτισε την....
Alvo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Κατέβασα απο το site τις mlais την official ρομ θα την περάσω και θα δω πως θα πάει...παντός απο υποστήριξη σεν υπάρχει κατι....
Alvo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα η Rom φταει αλλα δεν μπορω να περασω καμια γινεται να περασω μια Custome rom Μηπως και δουλεψει ???
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Για να περασης custom πρεπει πρωτα να το ρουταρης. Και δευτερων να δεις αμα υπαρχει και custom για το συγκεκριμενο Τελικα η Rom φταει αλλα δεν μπορω να περασω καμια γινεται να περασω μια Custome rom Μηπως και δουλεψει ??? Γιατι δεν μπορεις!!!Με το Flash tool http://www.insomnia.gr/topic/600551-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-flashingmediatek/?do=findComment&comment=54660136 Rom θα βρεις εδω http://www.needrom.com/category/mlais/
Alvo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το ξερω το Flash tools Τωρα αμα του περασω καθαρο Android θα το παρει?
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Το ξερω το Flash tools Τωρα αμα του περασω καθαρο Android θα το παρει?Το flash toot ειναι για Official.Οχι οπως σου ειπα πρεπει πρωτα να το ρουταρης. Τωρα που κοιταω δεν υπαρχει custom για το συγκεκριμενω. Οποτε αδικα θα κανεις το ρουταρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα