ektor7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μια ειναι η λυση για την Microsoft στα κινητα μου φενεται.Να το γυρισει και αυτη οπως η Blackberry και να κυκλοφορησει Android κινητο. Να δωσει πρωτα υποστηριξη για GSM κλήσεις και μηνυματα στα windows 10 desktop,μεσο sim card και μετα αν θελει ας βαλει και Ubuntu στα επομενα τηλεφωνα της!Non c'è problema!
M. SCHUMACHER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 έχουμε τίποτα επίσημο για την κυκλοφορία των win 10 στα lumia?
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 έχουμε τίποτα επίσημο για την κυκλοφορία των win 10 στα lumia? Υπομονη και τιποτα αλλο.Απο το Δεκεμβριο που ηταν βγουν σε λιγες μερες παμε Μαρτιο και ακομα τιποτα. Ισως και να γινεται σκοπιμα αυτο για να προωθησει τα τελευταια κινητα που βγαινουν με windows 10. Αλλωστε πρεπει να ειναι φοβερο το αισθημα να βλεπεις κατοχο Lumia 550 κινητου 100ευρω και κατω με Windows 10 και αλλους κατοχους πολυ ακριβοτερων κινητων οπως τις προηγουμενες ναυαρχιδες Lumia 1520 και 930 και να ειναι ακομα στο περιμενε 1
hecorian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 έχουμε τίποτα επίσημο για την κυκλοφορία των win 10 στα lumia? http://winphonehub.org/news-leaks/windows-phone-8-1-to-windows-10-upgrade-tips/
AggelosTz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 έχουμε τίποτα επίσημο για την κυκλοφορία των win 10 στα lumia?ναι...η microsoft δίνει 1 μήνα ακόμα στους χρήστες wp να μεταβούν σε android 1
LongTom Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αν και από ότι φαίνεται, η εταιρεία είχε καταλήξει σε αυτή την απόφαση εδώ και καιρό, η επίσημη ανακοίνωση για την εξαγορά του Xamarin φαίνεται πως λειτουργεί… καταλυτικά, αφού η δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας native εφαρμογών για όλες τις πλατφόρμες θα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια της Microsoft. Όπως αναφέραμε, η εταιρεία επισήμως επιβεβαίωσε ότι εγκαταλείπει το Project Astoria, επειδή όπως λέει η ύπαρξη δύο bridges για την μεταφορά εφαρμογών από τις δύο mobile πλατφόρμες δεν ήταν απαραίτητη, και η επιλογή ανάμεσα στις δύο για κάποιους ενδεχομένως να προκαλούσε σύγχυση. Αφού, όπως λέει η Microsoft, έλαβε υπόψη της διάφορες απόψεις και feedback, κατέληξε στην απόφαση να επικεντρωθεί στην Windows Bridge για το iOS. Επομένως, μόνο μία θα είναι η mobile πλατφόρμα για το porting των apps σε όλες τις συσκευές Windows 10 συμπεριλαμβανομένου του Xbox ενώ η Microsoft υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες στο συνέδριο Build 2016 που θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου. Site: Microsoft Μόνο εγώ διάβασα το άρθρο και όχι μόνο τον τίτλο; 1
21century Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καιρός ήταν αλλά πιστεύω ότι οι εφαρμογές ανεξαρτήτως πλατφόρμας πρέπει να είναι έτοιμες για όλες τις συσκευές και λειτουργικά...
Tragic! Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 H Microsoft επισήμως μας έδειξε με το δάχτυλο κοροϊδευτικά, "κοίτα τους μαλάκες που μας πίστεψαν" 2
aris1986 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Θα έχει απογοητευτεί και ο καρκίνος και δεν μπορεί να μπει στο θέμα να μιλήσει και να υποστηρίξει ΜS... 1
Oxygene Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μπα έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, ετοιμάζει από τώρα και τέταρτο λογαριασμό... 3
jimmy213 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Οι διάφοροι devs έχουν κάποια φόρμα ή κάποιο mail επικοινωνίας. Κάντε τον κόπο να επικοινωνείτε μαζί τους για εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν. Για μία εφαρμογή είχα καλά αποτελέσματα, για άλλη όχι. Ναι μεν η MS έχει μερίδιο ευθύνης, αλλά μπορούμε κι εμείς να κάνουμε κάτι, έστω κι αν δεν λάβουμε ποτέ απάντηση. Ως προς το άρθρο, Λογικό μου φαίνεται αυτό που έκανε. Οι περισσότερες εφαρμογές υπάρχουν και για iOS, οπότε ήταν περιττό το project Astoria. Από τους devs που έχουν τις εφαρμογές τους μόνο στο Android, ελάχιστοι είναι πρόθυμοι να τις φέρουν στα winphone (είτε με Astoria είτε χωρίς).
kfyros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Να δωσει πρωτα υποστηριξη για GSM κλήσεις και μηνυματα στα windows 10 desktop,μεσο sim card και μετα αν θελει ας βαλει και Ubuntu στα επομενα τηλεφωνα της!Non c'è problema! Τι εννοάς; Γιατί εγώ έχω dell laptop πενταετίας που του έβαλα το gsm-3g module και μπορεί να το κάνει αυτό.
kfyros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο εγώ διάβασα το άρθρο και όχι μόνο τον τίτλο; Προφανώς οι haters δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες λεπτομέρειες 2
ektor7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοάς; Γιατί εγώ έχω dell laptop πενταετίας που του έβαλα το gsm-3g module και μπορεί να το κάνει αυτό. Μπορεις να παιρνεις και να δεχεσαι τηλεφωνήματα με το λαπτοπ μεσο του αριθμου της sim card ,που εχεις συνδεδεμενη στο laptop? Πως γινεται? Εχεις καποιο προγραμμα,γι'αυτη την χρηση?Γιατι εγω δε βρηκα καποια λυση για εντελώς ανεξαρτητη χρηση του laptop ,για τηλεφωνικές κλησεις.
coffeex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 η Microsoft υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες στο συνέδριο Build 2016 που θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου. Προσωπικά θα περιμένω το συνέδριο πριν βγάλω κάποια συμπεράσματα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα