Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και δουλευω word χρονια δεν μου ειχε ξανατυχει και δεν ξερω αν γινεται.

Θελω να φτιαξω δυο ξεχωριστους πινακες στην ιδια γραμμη,  οι οποιοι να ειναι ανεξαρτητοι μεταξυ τους

και να μπορω να τους διαμορφωσω ξεχωριστα, γινεται αυτο? η μηπως πρεπει αναγκαστικα

να παω σε excel?

Δημοσ.

Θα μπορούσες να τους βάλεις στην ίδια γραμμή, αν στον πρώτο (αριστερό) επιλέξεις στις Ιδιότητες > Αναδίπλωση κειμένου = Καμία, ενώ στον δεύτερο (δεξιό) επιλέξεις Αναδίπλωση κειμένου = Γύρω, ώστε να μπορείς να τον μετακινήσεις όπου θέλεις.

(Η απάντησή μου αφορά το Word 2010)

Δημοσ.

δεν μου το κανει, εννοω δεν μπορω να δουλεψω διαφορετικα το αριστερο κελι με το επομενο δεξιο.

Εχω word 2013 και απο οτι φαινεται δεν μπορω να εχω δυο πινακες ξεχωριστους στην ιδια γραμμη

οποτε μαλλον θα κανω αλλη πατεντα  :whistle:

Δημοσ.

Άλλη λύση: Θα μπορούσες να τοποθετήσεις κάθε Πίνακα μέσα σε ένα Πλαίσιο κειμένου, και να βάλεις τα Πλαίσια κειμένου δίπλα δίπλα, επιλέγοντας την επιθυμητή Αναδίπλωση κειμένου και την απόκρυψη των γραμμών τους. Δες την εικόνα:

post-42026-0-78785300-1456524358_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο φαινεται ενδιαφερον κατσε να δω αν πιανει  :ph34r:

edit: εκανα δουλεια, αλλα ρε γαμωτο πολυ παιδεμα.... κουνα το πλαισιο, κουνα τον πινακα, ολα πολυ δυσκολα.

Αν ηταν να το ξανακανω, δεν θα το εκανα ετσι, εφαγα μια ωρα για να τα φερω βολτα .

Επεξ/σία από tornado

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...