plan B Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ειμαι 3 χρονια στη Wind με το πακετο 3 σε 1 (σταθερο κινητο ιντερνετ) και με πηραν τηλ. απ τη Vodafone και μου προσφερουν το ιδιο πακετο με 2€ λιγοτερα, το συμβολαιο μου λιγει σε 10 ημερες και ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε κανει αυτη τη μεταβαση και εχετε δει διαφορά στην εξυπηρετηση και στη ταχυτητα του ιντερνετ, να αλλαξω παροχο η να κάτσω στα αβγα μου; VDSL δεν ΄παιζει΄ γιατι δεν εχει ερθει ακομη στην περιοχη μου.
dbconan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου αυτο ειναι πολυ δυσκολο να στο απαντηση καποιος..Ο καθενας εχει και μια ιστορια με τους παροχους...Εγω πχ τωρα ,εχω Hol και δεν την αλλαζω με τιποτα,αλλος εχει ΟΤΕ και δεν την αλλαζει με τιποτα... Αν δεν ειχες προβληματα με την WIND και σε καλυπτει η ταχυτητα που σου δινει,αν ειναι η σωστη βασικα,τοτε κατσε στα αυγα σου..Καθε αλλαγη δεν ειναι παντα και καλη... 2
plan B Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα δεν εχω προβλημα απο την Wind εκτος το οτι χανεται η συνδεση 5 με 6 φορες το χρονο για 4 εως 5 ωρες τη καθε φορα, η ταχυτητα που πιανω ειναι γυρω στα 9 με 10 και ελεγα μηπως η Vodafone δινει κατι παραπανω.
dbconan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω οικονομικα πως εισαι,αλλα. Αν η τσεπη σε περνει,αν σου εχουν βαλει κοντα τις νεες καμπινες για Vdsl,βαλε να δεις χαρα... Ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες.Ζητα μια προσφορα,εγω με 10 ευρω παραπανω εβαλα 50αρα....ΘΑΝΑΤΟΣ.
plan B Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ θα το ηθελα να πιανω κι εγω τετοιες ταχυτητες αλλα εδω που μενω ειμαστε ξεχασμενοι απο τον θεό. Vdsl με το τηλεσκοπιο!
ariannaki85 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 πρεπει να σκεφτείς και το σήμα στο κινητό σου, αν καλύπτεσαι και σε αυτό απο wind, θα έλεγα να κάτσεις στα αυγά σου...
bill2015 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 παντος απο σταθερη ολες τα ιδια ειναι γιατι την ιδια γραμμη θα εχεις συνηθως ο πρωτος μηνας ειναι καλος και μετα χαλανε ενας γνωστος μου ειχε vodafone στη σταθερη οκ δεν λεω καλη ειναι αλλα στην κινητη καθολου σημα του εδωσαν δωρο τον αναμαμεταδωτη αλλα ειναι οπως μκα κεραια κινητης αλλα μικρης ισχηος και δεν ειναι οτι καλυτερο
plan B Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 πρεπει να σκεφτείς και το σήμα στο κινητό σου, αν καλύπτεσαι και σε αυτό απο wind, θα έλεγα να κάτσεις στα αυγά σου... Εχεις δικιο σ αυτο δεν ειχα σκεφτει το θεμα με το σημα στο κινητο, πρεπει να κανω μια ερευνα για το σημα της vodafone στα κινητα της περιοχης μου, με τη wind δεν εχω προβλημα 'καμπανα' το σημα της.
bill2015 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 αν εχεις προβλημα συνηθως στα συμβολαιο στελνουν δεωρεαν τον αναμεταδωτη σηματος αλλα δεν ειναι και τοσο καλο να το βαλεις μεσα στο σπιτι σου γιατι στην ουσια βαζεις μια μικρη κεραια κινητης
plan B Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 αν εχεις προβλημα συνηθως στα συμβολαιο στελνουν δεωρεαν τον αναμεταδωτη σηματος αλλα δεν ειναι και τοσο καλο να το βαλεις μεσα στο σπιτι σου γιατι στην ουσια βαζεις μια μικρη κεραια κινητης Προτεραιοτητα μου ειναι το ιντερνετ αλλα αν ειναι να βαλω αναμεταδοτη για να εχω σημα στο κινητο ευχαριστω δεν θα παρω.
ziaba Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 εχω voda και ειμαι ευχαριστημενος τοσα χρονια (6) δεν εχω μεινει ουτε μερα χωρις ινερνετ ή κινητο το μονο παραπονω ειναι η ταχυτητα αλλα κανενας στην περιοχη μου δεν πιανει ουτε MB/S παραπανω
plan B Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 εχω voda και ειμαι ευχαριστημενος τοσα χρονια (6) δεν εχω μεινει ουτε μερα χωρις ινερνετ ή κινητο το μονο παραπονω ειναι η ταχυτητα αλλα κανενας στην περιοχη μου δεν πιανει ουτε MB/S παραπανω Δλδ τι ταχυτητα πιανεις αν επιτρεπεται; πανω απο 10;
insomnia888 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 εξαρτάται από την περιοχή που μένες. εγώ έχω περάσει από vodafone, wind, cyta, αλλά ψηφίζω forthnet. Σταθερό σήμα, ταχύτητα μόνιμα πάνω από 10, με τις άλλες ζήτημα αν έπιανα τα 7. μιλάμε για νότια προάστια αττικής
plan B Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 εξαρτάται από την περιοχή που μένες. εγώ έχω περάσει από vodafone, wind, cyta, αλλά ψηφίζω forthnet. Σταθερό σήμα, ταχύτητα μόνιμα πάνω από 10, με τις άλλες ζήτημα αν έπιανα τα 7. μιλάμε για νότια προάστια αττικής Ετσι οπως τα λες δεν εξαρταται απο την περιοχη αλλα απο τον παροχο.
bill2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Οχι μονο απο το πατοχο αποσταση ποιπτητα κσλωδιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα