Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,ψάχνω να αγοράσω έναν σχετικά οικονομικό SSD για το Asus x554l (θέλω να το κάνω λίγο πιο γρήγορο,του έχω βάλει ηδη επιπλέον 4gb ram). Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι αρκετά περιορισμένο στα max 60-70ευρώ (μαζί με το hddtray?).

Οι απορίες που έχω είναι: 1)ο HyperX Fury 120gb θα με καλύψει? Αξίζει να κάνω μια μικρή υπέρβαση στο ποσό για να πάω στον 850 evo της Samsung? Στον SSD θα περάσω το λογισμικό και 1-2 παιχνίδια max.(Το λάπτοπ δεν το ζορίζω ιδιαίτερα,ταινίες,word,κανα Csgo)

2)Το λαπτοπ μου δεν έχει DVD οπότε εγώ τι κάνω? Αγοράζω ενα HDD tray κι βάζω εκεί τον κανονικό του σκληρό κι στην θέση του σκληρού βάζω τον SSD? Με λίγα λόγια τι χρειάζεται να αγοράσω,προτείνετε μου :) (δεν έχω ξανασχοληθεί με λαπτοπ οπότε είμαι λίγο άσχετος :D )

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

O hyperx είναι μια χαρά,εγώ αυτόν έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος..Για τον δεύτερο σκληρό αγοράζεις ένα hdd caddy και τον βάζεις στην θέση του οπτικού μέσου.

Δημοσ.

O hyperx είναι μια χαρά,εγώ αυτόν έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος..Για τον δεύτερο σκληρό αγοράζεις ένα hdd caddy και τον βάζεις στην θέση του οπτικού μέσου.

Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο caddy?

Αdata sp-550 240gb στα 70 ευρο που τον έχουν σκρουτζ και eshop (members), είναι αρκετά καλός ssd σε σχέση απόδοσης/τιμής

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά δεν θέλω να πάω στα 70 ευρώ :D 

Δημοσ.

Το HDD Tray δεν καταλαβαίνω τι το θες. Ο SSD έχει ίδιο μέγεθος με τον δίσκο που έχει το Laptop σου.

Πάρε τον HyperX με ένα 50άρικο. Όποιον και να πάρεις έτσι και αλλιώς διαφορές δεν πρόκειται να βρεις. Αν κάποιος δίνει παραπάνω εγγύηση χτύπα τον.

Δημοσ.

Το HDD Tray δεν καταλαβαίνω τι το θες. Ο SSD έχει ίδιο μέγεθος με τον δίσκο που έχει το Laptop σου.

Πάρε τον HyperX με ένα 50άρικο. Όποιον και να πάρεις έτσι και αλλιώς διαφορές δεν πρόκειται να βρεις. Αν κάποιος δίνει παραπάνω εγγύηση χτύπα τον.

Το HDD tray το ήθελα για να βάλω τον ενα δίσκο στην θέση του DVD (το λαπτοπ μου δεν έχει DVD).Στον SSD θα μπει το λογισμικό κι 1-2 παιχνιδάκια κι στον κανονικό τον 500αρι που έχω τα υπόλοιπα αρχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...