giannis12a Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το αργό που το είδε που πατάει όπου να ναι; Μία χαρά μου φάνηκε κι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μακάρι να προχωρήσει γιατί έχει πολύ καιρό που είναι στασιμο. sudo apt-get install swype, χαχαχ καλή φάση θα ήταν κάτι τέτοιο.
Regulus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή άρχισαν εδώ μέσα τα ΑΠΑΤΑ κλπ ένα έχω να πω. Αν θέλετε κάποια στιγμή να αλλάξει κάτι σε όλο αυτό το πράγμα που λέγεται τεχνολογία για τις μάζες με κέρδος για τους χρήστες απλά ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ. Αλλιώς πάρτε τα APPLE τα MICROSOFT και τα ANDROID σας και πάψτε να γκρινιάζετε για τις επιλογές των εταιρειών σε ότι αφορά την ασφάλεια και τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν θέλω να ξεκινήσω αντιπαράθεση (δεν έχω και το χρόνο άλλωστε) αλλά για να αλλάξουν τα πράγματα (και δεν ισχύει μόνο στα κινητά) πρέπει να το θέλουμε και εμείς. Και μην ξεχνάτε ότι είναι η πρώτη υλοποίηση από τότε που ανακοινώθηκε. Προσωπικά κατά 99% θα γείρω προς τα εκεί μόλις αντικαταστήσω το κινητό μου και πιστεύω ότι θα έχει ωριμάσει και η τεχνολογία του. Βέβαια μπορεί να μείνω με την όρεξη γιατί χωρίς ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ θα πάει "ΆΠΑΤΟ".
xaerialtwistx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 πριν 2 χρονια το ειχα εγκαταστησει στο Nexus 4 και ελαχιστα (εως τιποτα) δεν εχει αλλαξει απο τοτε. φτωχοτατο λειτουργικο που τοσο καιρο μετα μοιαζει ακομα με alpha εκδοση και που -για εμενα τουλαχιστον- δεν αξιζει να ασχοληθει λεπτο καποιος. όποιος θελει debian παραμενουν ελαχιστες οι λυσεις:
amveria Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Όταν χρειαστεί να κάνεις compile kernel θα σου φύγει το γέλιο! Καλησπέρα σε όλες και όλους, Δηλαδή εσύ σε νορμάλ καταστάσεις, γιατί όταν αγοράζεις ένα κινητό, ή όταν κάνεις μία "απλή" εγκατάσταση σε ένα pc, θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πόσες φορές χρειάστηκε να κάνεις compile τον kernel ; Βέβαια όσοι αγοράσουν το συγκεκριμένο κινητό μάλλον θα του αλλάξουν τα φώτα... Θα μπορούσες να το αποκαλέσεις το αντίστοιχο Nexus των linuxάδων.
chrisxkar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Και εγω πιστευω οτι δεν προκειται να παει καλα αλλα τουλαχιστον βλεπουμε προσπαθειες για κατι διαφορετικο. Στο σημειο που εχουν φτασει τα σμαρτ δεν υπαρχει ουσιωδης λογος να παρεις καποιο καινουργιο σμαρτ παρα για να εχεις το ...τελευταιο που βγηκε. (Η λιγο καλυτερη καμερα και τα καλυτερα σπεκς τα οποια σε real life application μεταφραζονται σε 0,1 sec γρηγοροτερο ανοιγμα,2 περισσοτερο fps σε παιχνιδια ειναι αστεια οταν μιλαμε για τον μεσο χρηστη ο οποιος τραβαει σελφυ στις οποιες βαζει 10 φιλτρα και εχει πολυ "νεκρο χρονο" στην καθημερινη χρηση του κινητου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα