azuli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Του έχω βρει και θήκη είδη... mega λολ! 2
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Canonical...κινέζικα και και μη κουνάς άλλο γιατί πάθαμε ναυτία! 1
amveria Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλες και όλους. Το κινητό αυτό είναι αντικειμενικά το πιο δυνατό official Ubuntu phone. Έχει πολύ αξιόλογα χαρακτηριστικά, το "αδερφακι" του με Android ξεπερνά το sgs6, αλλά προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει. Το μόνο αρνητικό του σημείο είναι οι μεγάλες διαστάσεις του. Κατά τα αλλά όσοι έχουν δουλέψει με Ubuntu touch όπως κι εγω, έστω και στο Nexus 5, μόνο καλές εντυπώσεις έχουμε αποκομίσει. Δεν γνωρίζω αν φέτος αλλάξω συσκευή, αλλα αν ήταν λίγο μικρότερη τότε σίγουρα θα την αγόραζα. 1
N.A.S.A. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Θέλεις να βάλεις το handsfree? Απλό, κάνεις compile τον kernel. Ρε παιδια, ειμαι χρηστης Linux, αλλα με αυτο το σχολιο, γελασα πολυ! Ωραιος!! 1
ditsikts Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια, ειμαι χρηστης Linux, αλλα με αυτο το σχολιο, γελασα πολυ! Ωραιος!! Όταν χρειαστεί να κάνεις compile kernel θα σου φύγει το γέλιο!
Johnfusion Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω καιρός να το ξαναναφερουμε... ΑΠΑΤΟ
adtakhs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 To επόμενό μου κινητό ΑΝ η canonical δεν το παίξει Google ... Ο τύπος στο βίντεο .... είναι ότι να είναι .... Φτιάχνει βίντεο χωρίς να ξέρει πως δουλεύει το κινητό και το λειτουργικό .... 1
21century Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δείχνει να έχει πολλές προοπτικές αλλά μόνο μια συσκευή είναι μειονέκτημα αν θέλει καλή διείσδηση στην αγορά
yimmiyimmi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αρχικό στάδιο είναι,απλά θα υπάρξουν θέματα με τη μετάβαση στο touch,δε νομίζω ότι θα πάει απατο όπως τότε το firefox os που δεν ήταν άσχημο κατ εμέ αν προχωρούσε.
coffeex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Όταν χρειαστεί να κάνεις compile kernel θα σου φύγει το γέλιο! Σιγά το δύσκολο, παλιότερα λόγο Gentoo έκανα compile τα πάντα
Veggoss Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Το review στο βίντεο με άγχωσε και ειδικά όταν λέει στο 1:57 maltitasking.... χαχαχαχαχαχαχα
konqoro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ κατακρημνιστικε το τελειοτατο Blackberry OS. Νομιζετε οτι το Ubuntu phone εχει καμια προοπτικη;
Akivdilos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ κατακρημνιστικε το τελειοτατο Blackberry OS. Νομιζετε οτι το Ubuntu phone εχει καμια προοπτικη; Τρισμέγιστο το Blackberry OS.... Και με μεγάλο μερίδιο στην πίτα της αγοράς...
koufs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι προς το συμφέρον μας να περπατήσει και να έχουμε περισσότερες επιλογές και να κερδίσουμε πίσω λίγη από την ελευθερία μας, τι εννοώ; θα ήθελα να μπορώ να εγκαθιστώ ελεύθερα προγράμματα που αγοράζω ή προσφέρονται δωρεάν χωρίς να μεσολαβεί υποχρεωτικά app store και χωρίς να καταφεύγω σε αμφίβολες πειρατικές λύσεις θα ήθελα να μπορώ να κάνω ότι backup θέλω τοπικά δικό μου και όχι υποχρεωτικά cloud (αυτό μάλλον γίνεται στο ios αλλά πάλι μόνο μέσω itunes) (υπόψην ότι έχω περάσει και ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σπίτι και ios και android και windows phone)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα