Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχει Mikrotik router (φαίνεται από την σελίδα που ανοίγει για την πρόσβαση), αλλά δεν έχω ποτέ δοκιμάσει για Torrents κλπ. Youtube και απλά κατεβάσματα (π.χ. ενημερώσεις, συνημμένα κλπ) παίζουν κανονικά.

Μοιράζουμε μία ADSL 18άρα σύνδεση, με ασύρματο link, 3 σπίτια και μόνο σε εξωτερικό χώρο από κινητό μπαίνω στο δημοτικό, οπότε δεν ξέρω τι ισχύει σε περιορισμούς.

Δημοσ.

καποιος εχει κανει καλη δουλιτσα τοτε.μερικες φορες καλυτερα να παρεις μια adsl και νατην μοιρασεις δια χ ατομα οποτε ταυτοχρονα μοιραζεται και το κοστος παρα ναπεριμενεις απο τον δημο.γιατι λαρισα ενα ατομο που ειχε του δημου(δεν ξερω ποιο σημειο ακριβως) ειχε μερικα θεματακια κατα καιρους που τυγχεναν προβληματα και καποιες φορες αργουσε η αποκατασταση.

Δημοσ.

ειναι 5ghz.αν το αλλο δικτυο παιζει στα 2,4 τοτε δεν θα το πιασει ποτε.επισης και grid αν εχει η μια πλευρα αν η αλλη παιζει με omni τοτε παλι δεν θα φτανει η αλλη πλευρα σε αυτον.

Δεν το είχα παρατηρήσει  ότι είναι 5GHz έχεις δίκαιο!

Δημοσ.

εκτος αν το αλλο δικτυο παιζει και 5ghz

αλλιως υπαρχει αντιστοιχο στα 2,4

https://www.skroutz.gr/s/3780019/Ubiquiti-AirGrid-M2-AG-HP-2G16.html

το ξέρω αλλά λόγο πολλών απαντήσεων ταυτόχρονα έγινε λάθος ευτυχώς το είδες πριν να είναι αργά (στο μέλλον θα τσεκάρω και δεύτερη φορά τις απαντήσεις μου) 

Δημοσ.

το ξέρω αλλά λόγο πολλών απαντήσεων ταυτόχρονα έγινε λάθος ευτυχώς το είδες πριν να είναι αργά (στο μέλλον θα τσεκάρω και δεύτερη φορά τις απαντήσεις μου) 

γινονται και αυτα μην ανησυχεις.αλλωστε  αν παιζει και 5 ghz το hotspot τοτε μια χαρα θα εκανε και την δουλεια του.αν και δυσκολο να εχουν δωσει και στα 5ghz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...