chousi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα φιλοι ειμαι κατοχος και εγω του κινητου για καποιο λογο δεν ανοιγει καν το wifi,bluetooth επισης οτσν ειναι ανοιχτο το κινητο ι φορτιζει για καποιο λογο υπερθερμενεται το το wifi στην πλακετα. Την βοηθεια σας
ziaba Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 εχει εγγυηση? καντου ενα hard reset ισως γινει κατι
chousi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Οχι φιλε δεν εχει εγγυηση πως κανεις hard reset
ziaba Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 ρυθμισεις->λογαριασμοι-> δημ. αντιγραφων ασφαλειας-> επαναφορα εργοστασιακων ρυθ.-> επαναφορα συσκευης-> διαγραφη ολων
chousi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το εχω κανει φιλε μου τα ιδια παλι κανει
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Απ'οτι καταλαβαινω εχεις θεμα με την αντεννα του wifi,bluetooth... Γι'αυτο και το κινητο κανοντας "υπερπροσπαθεια" να συνδεθει,εχει καταναλωση αρα θερμοκρασιες...
Belisarius Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Έχει γράψει ο knox counter και δεν έχει εγγύηση ή το πήρες Φεβρουάριο του 2014 day one?
chousi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το πηρα μεταχειρισμενο αλλα απο αυτον που το πηρα το εχει κανει root και εχει χασει την εγγυσησ του ετσι υστερα οταν το εστειλα στην samsung η απαντηση ηταν εχασε την εγγυηση του γιατι εχει περαστει αλλο λογισμικο
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το πηρα μεταχειρισμενο αλλα απο αυτον που το πηρα το εχει κανει root και εχει χασει την εγγυσησ του ετσι υστερα οταν το εστειλα στην samsung η απαντηση ηταν εχασε την εγγυηση του γιατι εχει περαστει αλλο λογισμικοΜπορουσες πριν το πας να του κανεις ενα unroot και μετα να το εστελνες.Το unroot θα το εκανες αν του περνουσες την Official rom.
chousi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καμια λυση αλλη παιδια να το διωρθοσω τη μπορει να φταιει?
kataramenos32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μπορουσες πριν το πας να του κανεις ενα unroot και μετα να το εστελνες. Το unroot θα το εκανες αν του περνουσες την Official rom. Και παλι αν βλεπανε γραμμενο knox εκτος θα το εβγαζαν 1
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Και παλι αν βλεπανε γραμμενο knox εκτος θα το εβγαζανΚαμια φορα αν εισαι κ...φ@.δος δεν το βλεπουν.
chousi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Για ποιο λογο ομως μπορει να υπερθερμαινετε το wifi?
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Απ'οτι καταλαβαινω εχεις θεμα με την αντεννα του wifi,bluetooth... Γι'αυτο και το κινητο κανοντας "υπερπροσπαθεια" να συνδεθει,εχει καταναλωση αρα θερμοκρασιες... Να διαβαζεις καλυτερα τις απαντησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα