iCyd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρα. Μολις εγκατεστησα μια corsair H80 στο συστημα μου αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Eχω συνδεσει τα παντα (τροφοδοσια h80 molex στο psu και fan σε μια προεκταση που εχω για φανακια) και ολα τα υπολοιπα στην προεκταση και αυτα. Ετσι δεν εχω συνδεσει τιποτα στο 4πυνο της μητρικης για το CPU (cpu fan). Eτσι οταν ανοιγω το pc μου βγαζει cpu fan error ,press F1 to continue. Αμα πατησω f1 ανοιγει κανονικα το pc,εχει θεμα με αυτο? Nα δοκιμασω να συνδεσω το 4πινο της μητρικης (cpu fan) στην H80 που εχει θυληκο για 3πινο? Θα παιξει καποιο προβλημα με τα volt? edit: Απο οτι διαβασα βγαζει error επειδη ο cpu δεν εχει την μαμα ψυξη πανω και ετσι νομιζει οτι δεν υπαρχει καθολου ψυξη? Aυτο απενεργοποιεται μεσω BIOS (η ειδοποιηση),ισχυει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 επειδη εχω κ εγω τν ιδια ψυκτρα...τα πιν απτα ανεμηστερακια λουμπωνουν στο "κουτι" της ψυκτρας οπου σ εχει κ επιλογη σκαλων..κ αποκει βγαζε ενα 3πινο το οποιο συνδεεις στο cpu_fan ετσι τ εχω συνδεδεμενο κ ειμαι κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη εχεις βαλει ενα 3pin θυληκο στο 4pin της μητρικης (cpu fan) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 το μπλοκ της Η80 εχει ενα κονεκτορακι 3 πιν το οποιο εχει πανω ενα καλωδιο που ερχεται απο το μπλοκ.αυτο το βαζεις στο cpu fan της μητρικης για να μην εχεις αυτο το ερορ που σου βγαζει. http://cdn.overclock.net/5/5d/5dbbf732_corsair_hydro_series_h80i_zps0e068787.jpeg http://www.legitreviews.com/images/reviews/1661/corsair_h80_010.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μολις το εκανα,σας ευχαριστω πολυ. Επισης, μπορω να κατεβασω τα RPM απο την ψυκτρα μεσω BIOS? Σαν ελικτοπτερο κανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 οχι.τα rpm κατεβενουν απο το κουμπακι που εχει πανω το μπλοκ.3 σκαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 οχι.τα rpm κατεβενουν απο το κουμπακι που εχει πανω το μπλοκ.3 σκαλες. Mονο απο κει? To εχω στο ενα και ουρλιαζει :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 ναι μονο απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 ναι μονο απο εκει. Μαλιστα. Ευχαριστω! Το οτι εβαλα 3pin (Η80) στο 4pin (cpu fan) της μητρικης δεν εχει θεμα ετσι? Και κατι τελευταιο,το εχω κανει να ειναι push-pull,αν βγαλω το μεσα ανεμηστηρα(pull) θα εχει σημαντικες διαφορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αυτο το 3 πιν που εβαλες στην μητρικη απο την Η80 ειναι για να μην εχεις το ερρορ που σοθ εβγαζε.. αν βγαλεις το push pull χανεις απο αποδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αυτο το 3 πιν που εβαλες στην μητρικη απο την Η80 ειναι για να μην εχεις το ερρορ που σοθ εβγαζε.. αν βγαλεις το push pull χανεις απο αποδοση Θεμα με τα volts μονο να μην εχω με το 3pin. Δεν με πειραζει αλλιως! Θα αλλαξω ανεμισστηρακια τοτε,αυτα κανουν απιστευτο θορυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 οτι και να βαλεις με λιγοτερη στατικη πιεση θα χασεις απο αποδοση.αν δεν σε ενοχλη η λιγο παραπανω θερμοκρασια κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα