Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα 

Μπές εδώ και δες αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση 

https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/vdsl/-/support/article/87706621

Είναι για το ρουτερ speedport entry 2i

To update το εκανα. Επισης εβαλα και το technicolor πανω της forthnet και συγχρονιζει με 8, οπότε αποκλείω να είναι θέμα εξοπλισμού.

Εχει αυτο το diagnosis που παραθέτω που βγάζει failure αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι. Γνωρίζει κανείς?

post-298811-0-66833000-1456585661_thumb.jpg

Δημοσ.

μαλλον ατυχος εισαι φιλε, εγω απο 15 Mbps και 6snr με το που πηγα οτε πιανω 19 με 9snr στον ιδιο βροχο, 5 χρονια η προηγουμενη εταιρια μου ελεγε δεν παει πιο πανω (300 μετρα απο τα κεντρικα) , απ οτι καταλαβαινεις δε βγαζουμε ακρη 

Δημοσ.

μαλλον ατυχος εισαι φιλε, εγω απο 15 Mbps και 6snr με το που πηγα οτε πιανω 19 με 9snr στον ιδιο βροχο, 5 χρονια η προηγουμενη εταιρια μου ελεγε δεν παει πιο πανω (300 μετρα απο τα κεντρικα) , απ οτι καταλαβαινεις δε βγαζουμε ακρη 

Σιγουρα ειμαι ατυχος..

Σημερα ανεβαζω και 500 ms ping με τους server τους. Τους πηρα τηλεφωνο μολις, και δηλωσαν βλαβη αλλα μονο για το ping. Για την ταχυτητα επεμενε οτι δεν δηλωνεται βλαβη επειδη ειμαι στα ορια του μεσου ορου ταχυτητας στην περιοχη μου. Εγω της ειπα οτι  βασει τα νουμερα που παιρνω στο ρουτερ θα επρεπε να πιανω τη διπλασια ταχυτητα αλλα επεμενε οτι ειναι αποδεκτο το 10mbps. Τελος παντων αν μου στειλουν τεχνικο για το ping θα του τα πω κι αυτουνου. Ελπιζω να ξεμπερδεψω.

Κατι που ειδα τωρα. Εδω δεν θα επρεπε να μου δειχνει οτι υπαρχει συνδεση? Γιατι δεν υπαρχει?

post-298811-0-20885400-1456615048_thumb.jpg

Δημοσ.

Σιγουρα ειμαι ατυχος..

Σημερα ανεβαζω και 500 ms ping με τους server τους. Τους πηρα τηλεφωνο μολις, και δηλωσαν βλαβη αλλα μονο για το ping. Για την ταχυτητα επεμενε οτι δεν δηλωνεται βλαβη επειδη ειμαι στα ορια του μεσου ορου ταχυτητας στην περιοχη μου. Εγω της ειπα οτι  βασει τα νουμερα που παιρνω στο ρουτερ θα επρεπε να πιανω τη διπλασια ταχυτητα αλλα επεμενε οτι ειναι αποδεκτο το 10mbps. Τελος παντων αν μου στειλουν τεχνικο για το ping θα του τα πω κι αυτουνου. Ελπιζω να ξεμπερδεψω.

Κατι που ειδα τωρα. Εδω δεν θα επρεπε να μου δειχνει οτι υπαρχει συνδεση? Γιατι δεν υπαρχει?

Υπαρχει περίπτωση στο σπίτι σου να εχεις δυο γραμμές-παροχες είτε ενσύρματες είτε ασύρματες ?

Δημοσ.

Υπαρχει περίπτωση στο σπίτι σου να εχεις δυο γραμμές-παροχες είτε ενσύρματες είτε ασύρματες ?

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εξήγησε μου αν θέλεις..

Δημοσ.

Πώς να γίνεται αυτό δηλαδή? Με ethernet είμαι συνδεδεμένος. Έχω μιλήσει με τεχνικό και τον περιμένω σήμερα. Εντωμεταξυ ψάχνοντας για τον κατανεμητη μου βρήκα αυτα που επισυνάπτω. Παίζει να είναι των τηλεφώνων αυτά τα καλώδια και είναι σε αυτήν την κατάσταση. Πολύ πιθανόν να είναι από αυτό το πρόβλημα?

post-298811-0-34215900-1456652491_thumb.jpg

post-298811-0-57585000-1456652759_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει εκεί σε σενα αλλά ρουτερ χωρίς ιπ και να μπαίνεις στο ίντερνετ δεν γίνετε.

Στο tab του dsl μου δίνει IP, σε αυτό το tab όχι.. δεν ξέρω τι συμβαίνει ελπίζω να είναι το πρόβλημα στα καλώδια που επισυναψα γιατί λύνεται σχετικά εύκολα αν είναι αυτό..

UPDATE:Ηρθε ο τεχνικος και ξηγηθηκε.. Δεν πειραξε κατι μεσα στο σπιτι τελικα, οι απωλειες μου απο εξω-μεσα ηταν περιπου 2-3 mbps που μου ειπε ειναι στα πλαισια που περιμενουμε.

Νεα στατιστικα, σε 16αρι προφιλ αυτη τη φορα αποδεκτα νομιζω.

post-298811-0-25200200-1456656072_thumb.jpg

Δημοσ.

θα σου πω τι συμβαινει  εκει που λεει wan ethernet (lan1) 

ειναι γιααν θες π.χ μπει οτικη ινα να μπει σε αλλο μοντεμ και μεσβ του ethernet sto lan 1 να συνδεεται και οχι μεσω dsl 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τι έκανε σου είπε?

Δεν μου είπε όχι.. Μόνο ότι είχα θέμα. 

το lan1 κανει την ιδια δουλει με το dsl με τη μονη διαφορα το dsl δεν βαζεις αλλο ρουτερ ενω στο lan1 exei 2 montem 

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το έχω υπόψιν και αυτό :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...