petran91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Σήμερα συνδέθηκα με ΟΤΕ έπειτα από φορητότητα της γραμμής μου απο Forthnet.Τα νούμερα όπως θα δείτε παρακάτω είναι απογοητευτικά(με βάση πάντα τι θα μπορούσα να πιάνω θεωρητικά). Τι μπορώ να κάνω? Να σημειώσω ότι με έχουν σε 24αρι προφίλ.Να σημειώσω επίσης ότι στη Forthnet έπιανα 16mbps με 8 SNR.Άλλαξα σε OTE και πληρώνω γύρω στα 7 ευρώ παραπάνω το μήνα για να έχω καλύτερη γραμμή και σε ταχύτητα, όχι χειρότερη.. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2016 από petran91
dbconan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παρε τηλ και ζητα να σου κατεβασουν το Margin....
petran91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ο ΟΤΕ το πάει το πολύ μέχρι 9. Άντε να κερδίσω 1.5 Mbps το πολύ. Το θέμα είναι ότι με τέτοιο attenuation έπρεπε να πιάνω 18+...
Psolek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ο ΟΤΕ το πάει το πολύ μέχρι 9. Άντε να κερδίσω 1.5 Mbps το πολύ. Το θέμα είναι ότι με τέτοιο attenuation έπρεπε να πιάνω 18+... Εχω το ιδιο προβλημα με σενα αλλα στην Vodafone. Ενω για 2 εβδομαδες επιανα περιπου 19mbps ξαφνικα με κοψανε στα 15,5! Δεν ξερω αν περνει τιποτα η περιπτωση μας...
petran91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το ping μου στο λολ ηταν 95 ms... Οποτε τους πηρα για fastpath. To ping μου τωρα ειναι 74 και η ταχυτητα 10mbps.Πραγματικά βλαστημώ την ώρα και τη στιγμή που έφευγα από Forthnet.. 59 ms ειχα στο λολ και ταχυτητα 16mbps. Αν ειναι δυνατον.
melodystyle2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτά τα στατιστικά παίζει να σε έχουν κλειδωμένο σε χαμηλή ταχύτητα. Πάρε τηλέφωνο και δήλωσέ το ως πρόβλημα/βλάβη να στο φτιάξουν. Επίσης δες πρώτα αν το annex σου είναι το σωστό.
Psolek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτά τα στατιστικά παίζει να σε έχουν κλειδωμένο σε χαμηλή ταχύτητα. Πάρε τηλέφωνο και δήλωσέ το ως πρόβλημα/βλάβη να στο φτιάξουν. Επίσης δες πρώτα αν το annex σου είναι το σωστό. πως μπορει να ξερει/καταλαβει καποιος αν το ANNEX που εχει ειναι το σωστο?
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Κάποιο λαθος εχει η σύνδεση σου, δεν δικαιολογείται τέτοια ταχύτητα, βγαλε οτι εχεις επάνω στην γραμμή του τηλεφώνου και ασε μονο τον ρουτερ, χωρίς φιλτρα και σπλιντερ
petran91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 NikosKalilithea το έκανα αυτό. Τα ίδια ακριβώς.@Melodystyle2003 ο τεχνικός του ΟΤΕ που ήρθε να με συνδέσει, πήρε μπροστά μου τηλέφωνο και ρώτησε σε τι προφίλ με έχουν και του είπαν 24αρι.. Μετά άρχισε να μου λέει για τις φθορές των καλωδίων και την απώλεια σήματος επειδή είναι παλιά και τέτοια. Αυτό που λες με το ANEX πως μπορώ να το τσεκάρω?Επίσης τους πήρα και τηλ και η κοπέλα στο τηλέφωνο μου έλεγε ότι η μέση ταχύτητα στην περιοχή μου είναι 13mbps. Βγάλε άκρη.Πριν ερθω σε αυτο το σπιτι που ειμαι τωρα έμενα 2 στενα παρακατω. Εκει επιανα με forthnet 21mbps (απόσταση ~750m από το DSLAM), και με την ίδια σύνδεση forthnet σε αυτό το σπίτι που είμαι τώρα σε απόσταση ~715m από το DSLAM κλείδωνα 16.Αυτό σας λέει κάτι για την ποιότητα των καλωδίων γενικά στην πολυκατοικία μου ή στην καλωδίωση μέχρι εδώ? Μπορώ να δηλώσω βλάβη ή να φέρω τεχνικό να κάνει έναν έλεγχο εδώ, κάτι?!
dbconan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πρεπει να βρει κατω στο υπογειο,στο ισογειο δεν ξερω που το εχετε,και να βρει το κουτι που περνεις... Απο εκει πρεπει να κανεις μετρηση σωστη και απο εκει θα δεις αν μετα εχεις θεμα στα καλωδια σου...Αν κατω πας καλα,τοτε εχεις θεμα στην διαδρομη...
Psolek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Χωρις να μπορω να πω με σιγουρια νομιζω ομως οτι φταιει το LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM. Με καθε επιφυλαξη παντα! Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παντως η γραμμη δεν φταιει, τωρα τι γινετε δεν μπορω να καταλάβω, ισως να άλλαζες και ρουτερ
petran91 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Χωρις να μπορω να πω με σιγουρια νομιζω ομως οτι φταιει το LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM. Με καθε επιφυλαξη παντα! Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. Αυτό δεν γνωρίζω με τι έχει να κάνει. Πώς μπορώ να το τσεκάρω? Έχω το Thomson TG585 σπίτι από την προηγούμενη σύνδεση, έχω κι ένα technicolor από την Forthnet πάλι. Αύριο θα κάνω δοκιμές αλλά δεν νομίζω να δω διαφορές.. Ωραία λογικά ηλεκτρολόγο θέλω για να τσεκάρει αυτό στο κεντρικό κουτί? Οποιοσδήποτε ηλεκτρολόγος θα μπορεί να το κάνει? EDIT: Εχει μια επιλογη στο management του ρουτερ και λεει DSL line diagnosis οπου μου πεταει ενα failure. Θα σας το δειξω κι αυτο αυριο μηπως μας λεει κατι.
dbconan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Πρεπει να βρεις ανθρωπο που να κανει τετοιες εργασειες.. .Αν φερεις τον Μπαμπη στον σουγια τον ηλεκτρολογο,τοτε θα το κοψει τελειως,χαχαχαχα Ψαξε στο ιντερνετ και κατι θα βρεις...
melodystyle2003 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 @petran91 στο modulation type, δε γνωρίζω το router σου αν σου δίνει την επιλογή, κανονικά θα πρέπει να είσαι σε annex a και όχι k.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα