Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή δεν το ξέρω καθόλου το moto g,με 1gb ram δεν θα έχει θεματάκι;

Λόγο καθαρότητας λογισμικού το 1GB θεωρείται αρκετό. Προσωπικά έχω τις ενστάσεις μου καθώς λίγο λίγο και όσο γεμίζεις εφαρμογές σε κάποιο βάθος χρόνου θα αρχίσει να κομπάζει ακόμα και με τόσο καθαρό λογισμικό. Γιατί αν πράγματι το 1GB ήταν αρκετό δεν θα υπήρχε έκδοση 2GB που σημαίνει ότι τα 2GB πλέον μάλλον θα πρέπει να γίνουν το στάνταρ ακόμα και για καθαρό android. Εγώ πάντως ακόμα και για καθαρό android το 1GB πλέον θα το φοβόμουνα οπότε θα προτιμούσα μια συσκευή με τουλάχιστον 2GB και ας έχει και λίγο bloatware. 

Θα πήγαινα πάντως καρφωτός σε Meizu M2 για τα 2GB ram και φυσικά ως κάτοχος του ΜΧ4 η εταιρία με έχει πείσει για την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού καθώς και για τις μουσικές του ικανότητες οπότε σίγουρα θα την έκανα τη βουτιά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν οι ενημερώσεις τοτε moto g. Ξεχνα το Α3

το χει ξεχασει και η ιδια η σαμσουνγκ απο την πρωτη μερα που βγηκε :-D

Παιδια εχω ενα μικρο ποσο που μπορω να διαθεσω (μεχρι 160) εχω βρει καποια κατα νου κινητα απο πολυ φθηνα μεχρι το μεγιστο που μπορω να διαθεσω. Η μονη προυποθεση ειναι να ειναι android και να εχουν 4g. 

Τα κινητα ειναι τα εξης * συμφωνα με την τωρινη τους τιμη

1) Moto e 2nd 4g                                          80 euro

2)HUAWEI HONOR Y6 DUAL     116 euro

3)MOTOROLA MOTO G 3rd       133 euro

4)SAMSUNG GALAXY J5               138 euro

5)Meizu M2                                                    150 euro

6)Samsung Galaxy A3                    151 euro

7)HUAWEI P8 LITE                             157 euro

Ξερω οτι σχεδον ολοι θα προτεινεται το moτo g ΑΛΛΑ ειμαι ανοιχτος ακομα και σε αλλα πχ απο κινα μερια ή και σε μεταχειρισμενα σε αυτα τα λεφτα. ΕΥχαριστω για τον χρονο σας

χτυπα το motorola ή το meizu απο την samsung και huawei δεν θα δεις ουτε μια αναβαθμιση 

Δημοσ.

το 5 ή το 6, για το moto g, όσοι στο προτείνουν μάλλον δεν το έχουν στη κατοχή τους...lag και μονο lag. Σε καθαρή εγκατάσταση μετά από μήνα lag, με cyanogen mod lag και bugαρίσματα. Η πατατα του 2014 (τότε νομίζω βγήκε).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...