Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω εδώ και κάποια χρόνια το σπίτι  internet 24mbps adsl + τηλέφωνο. Mπορώ να περάσω δεύτερη τηλεφωνική γραμμή και να έχω ξεχωριστώ ίντερνετ στο ίδιο σπίτι;; 

Δημοσ.

Αν το σπιτι σου εχει δευτερη καλωδιωση και ειναι λειτουργικη μπορεις να βαλεις δευτερη γραμμη.

Αλλιως θα πρεπει να περασεις καινουριο καλωδιο απο το κουτι του οτε της οικοδομης μεχρι το σημειο που θες το δευτερο router.

Δημοσ.

Αν το σπιτι σου εχει δευτερη καλωδιωση και ειναι λειτουργικη μπορεις να βαλεις δευτερη γραμμη.

Αλλιως θα πρεπει να περασεις καινουριο καλωδιο απο το κουτι του οτε της οικοδομης μεχρι το σημειο που θες το δευτερο router.

Δεν έχω δεύτερη καλωδίωση. Για να περάσω καινούργιο καλώδιο από το κουτί του οτέ της οικοδομής μέχρι το δεύτερο router  πρέπει να φωνάξω ηλεκτρολόγο;; Αν ναι κοστίζει πολύ;; 

Δημοσ.

Αν πιανουν τα χερια σου το κανεις κι εσυ αλλιως ηλεκτρολογος. Η τιμη εξαρταται απο τα μετρα του καλωδιου και τον τυπο της οικοδομης(πολυκατοικια,μονοκατοικια,μεζονετα κτλ) νομιζω

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω εδώ και κάποια χρόνια το σπίτι  internet 24mbps adsl + τηλέφωνο. Mπορώ να περάσω δεύτερη τηλεφωνική γραμμή και να έχω ξεχωριστώ ίντερνετ στο ίδιο σπίτι;; 

Για εξήγησε μας λιγο καλύτερα τι θελεις, δεύτερη παροχή απο παροχο

...και σε τι ακριβως θα εξυπηρετήσουν οι δυο γραμμές στο ιδιο σπιτι, θα πληρώνεις δυο λογαριασμούς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...