Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να με ενημερώσετε πάνω σε μερικά θεματακια για το g4 γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να ψαχτω μονος μου για να βρω απαντήσεις. 1) Αν πειράξω το g4 βάζοντας recoveries roms κτλ θα μπορώ να γυρίσω πίσω με κάποιον τρόπο αν χρειαστώ εγγύηση η αν κάτι δεν μου αρέσει χωρίς επιπτώσεις (στην εγγυηση); 2) Ποιες είναι οι καλύτερες ρομ για το g4 μου; 3)Γενικώς είναι εύκολο να "παιξεις" με το g4 όπως είναι στο nexus 5 ( που είχα και έχω εμπειρία πάνω σε αυτο) η θέλει περισσότερη δουλεια; Αυτά για αρχή :) ( θα παρακαλούσα έτοιμες απαντησεις και όχι παραπομπές σε sites γιατί όπως είπα δεν έχω τον ανάλογο χρονο. Ευχαριστω!)

Δημοσ.

Θα ήθελα να με ενημερώσετε πάνω σε μερικά θεματακια για το g4 γιατί δεν έχω πολύ χρόνο να ψαχτω μονος μου για να βρω απαντήσεις. 1) Αν πειράξω το g4 βάζοντας recoveries roms κτλ θα μπορώ να γυρίσω πίσω με κάποιον τρόπο αν χρειαστώ εγγύηση η αν κάτι δεν μου αρέσει χωρίς επιπτώσεις (στην εγγυηση); 2) Ποιες είναι οι καλύτερες ρομ για το g4 μου; 3)Γενικώς είναι εύκολο να "παιξεις" με το g4 όπως είναι στο nexus 5 ( που είχα και έχω εμπειρία πάνω σε αυτο) η θέλει περισσότερη δουλεια; Αυτά για αρχή :) ( θα παρακαλούσα έτοιμες απαντησεις και όχι παραπομπές σε sites γιατί όπως είπα δεν έχω τον ανάλογο χρονο. Ευχαριστω!)

1) Ναι υπαρχει τροπος

2)CyanogenMod μια απο τις καλυτερες

3)Εχει περιπλοκη διαδηκασια για οσους δεν το κατεχουν(ξεκλειδωμα bootloder κτλ)

Δημοσ.

Έχω ήδη εμπειρία από customιες σε Xperia mini, Xperia l, nexus 5. Οπότε μάλλον δεν θα με δυσκολεψει η διαδικασία. Βασικά με αγχώνει λίγο το γεγονός ότι το g4 δεν έχει την ευελιξία του nexus 5 (που όσο άχρηστος και αν ήσουν δεν γινόταν να το brickαρεις). Μπορείς να στείλεις αναλογα λινκ με οδηγίες για ξεκλείδωμα boot loader και για flash tarp recovery;

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να μη το πειράξεις, πέραν των stock roms με κάποια έξτρα δεν υπάρχουν roms για να κάνεις παιχνίδι. Ότι κυκλοφορεί ή θα είναι near stock ή τεζα στα bugs. Μη χάνεις λοιπόν την εγγύηση σου (αν έχει ακομα) αφού το τηλέφωνο με την 6 έκδοση πετάει.

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να μη το πειράξεις, πέραν των stock roms με κάποια έξτρα δεν υπάρχουν roms για να κάνεις παιχνίδι. Ότι κυκλοφορεί ή θα είναι near stock ή τεζα στα bugs. Μη χάνεις λοιπόν την εγγύηση σου (αν έχει ακομα) αφού το τηλέφωνο με την 6 έκδοση πετάει.

Το λογισμικό της lg είναι πολύ μέτριο. Έχει τα κολληματακια της η συσκευή που δεν δικαιολογούνται για τα αντίστοιχα specs. Γι αυτό θέλω να βάλω καμία custom να ελαφρύνει λίγο το κινητό.
Δημοσ.

Έχω ήδη εμπειρία από customιες σε Xperia mini, Xperia l, nexus 5. Οπότε μάλλον δεν θα με δυσκολεψει η διαδικασία. Βασικά με αγχώνει λίγο το γεγονός ότι το g4 δεν έχει την ευελιξία του nexus 5 (που όσο άχρηστος και αν ήσουν δεν γινόταν να το brickαρεις). Μπορείς να στείλεις αναλογα λινκ με οδηγίες για ξεκλείδωμα boot loader και για flash tarp recovery;

http://www.doctorandroid.gr/2015/06/lg-bootloader-unlock.html?m=1

http://www.insomnia.gr/topic/600709-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-bootloop-%CF%84%CE%B7%CE%BD-lg-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-flashtool/?do=findComment&comment=54664032

http://www.droidviews.com/root-lg-g4-and-install-twrp-recovery/

Θα μου πεις και ποιο μοντελο εχεις για rom

Δημοσ.

Χωρίς να προσπαθώ να σε επηρεασω, η cyanogen που θεωρητικά είναι η πιο "Light" βασίζεται σε nightlies εκδόσεις και σε alpha - beta εκδόσεις. Αν σε ικανοποιεί αυτό προχωράς. :)

Δημοσ.

Αρκεί να πάει πιο smooth το κινητό. Επίσης θέλω να έχω την ποιότητα της κάμερας που χω και τώρα. Ευχαριστώ για τους αναλυτικοτατους οδηγούς saruman123. Σε περίπτωση που θέλω να πάω back to stock;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενω φλασαρω το recovery δεν μπορω να κανω boot σε αυτο.Τι γινεται!;;

Edit: μπορω να κανω boot σε αυτο μονο μεσω adb (adb reboot recovery). Δεν πετυχαινει κανενας hardware button συνδιασμος!

Edit(2): Τελικα τα καταφερα :D Μπορει κανεις να μου πει πως γινεται να βαλω την stock camera app που ειχε το g4 γιατι το google camera ειναι για πεταμα!

Επεξ/σία από GiwrgosP-
Δημοσ.

Ενω φλασαρω το recovery δεν μπορω να κανω boot σε αυτο.Τι γινεται!;;

Edit: μπορω να κανω boot σε αυτο μονο μεσω adb (adb reboot recovery). Δεν πετυχαινει κανενας hardware button συνδιασμος!

Edit(2): Τελικα τα καταφερα :D Μπορει κανεις να μου πει πως γινεται να βαλω την stock camera app που ειχε το g4 γιατι το google camera ειναι για πεταμα!

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/lg-g4-apps-t3102687/post60591761#post60591761

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...