Dare-Devil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα !! Είμαι αρχάριος σε αυτά και θέλω λίγο την βοήθεια σας σε κάποιες απορίες μου.Έχω ξεκινήσει ένα κανάλι στο youtube και τραβάω βίντεο με μια sony wx-5 AVCHD 1920x1080 50i . Όταν πάω να κάνω την μετατροπή στο powerdirector . Ρυθμίζω σε 25 fps progressive Σωστά δεν τα ρυθμίζω; Τα 50 interlaced δεν τα κάνουμε 25p; Στις ρυθμίσεις παρατηρώ τα εξής που δεν τα ξέρω . Τί είναι το deblocking επιγραμματικά; Να το έχω ενεργοποιημένο για videaκια που προορίζονται για youtube ; Eπίσης έχει μια επιλογή που λέγεται speed/quality indicator και σου δίνει δύο επιλογές να επιλέξεις μια απο τις 2. speed mode και quality mode . Αυτό τί είναι ; Ευχαριστώ !!
CheOnWeb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα !! Είμαι αρχάριος σε αυτά και θέλω λίγο την βοήθεια σας σε κάποιες απορίες μου. Έχω ξεκινήσει ένα κανάλι στο youtube και τραβάω βίντεο με μια sony wx-5 AVCHD 1920x1080 50i . Όταν πάω να κάνω την μετατροπή στο powerdirector . Ρυθμίζω σε 25 fps progressive Σωστά δεν τα ρυθμίζω; Τα 50 interlaced δεν τα κάνουμε 25p; Ναι Στις ρυθμίσεις παρατηρώ τα εξής που δεν τα ξέρω . Τί είναι το deblocking επιγραμματικά; Να το έχω ενεργοποιημένο για videaκια που προορίζονται για youtube ; https://en.wikipedia.org/wiki/Deblocking_filter Eπίσης έχει μια επιλογή που λέγεται speed/quality indicator και σου δίνει δύο επιλογές να επιλέξεις μια απο τις 2. speed mode και quality mode . Αυτό τί είναι ; Speed = πιο γρήγορη κωδικοποίηση Quality = πιο καλή κωδικοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα