alex52 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι κάτοχος nexus 5 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος και η εμπειρία του stock android μου αρέσει πολύ. Ωστόσο όμως ήρθε ο καιρός να κάνω μια αναβάθμιση κλείνω στα 2 φετινα μοντέλα nexus 5x nexus 6p. Ποιο πολυ βεβαια κλεινω στο nexus 5x λογο απόδοση τιμής 250€ πιστεύω είναι καλά. Ποιο πολύ όμως μου αρέσει nexus 6p αλλα ειναι ακριβό. Υπαρχει καποιο καταστημα να το αγοράσω απο το εξωτερικο ποιο φθηνά ;
Neg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Από όσο ξέρω εδώ πουλιούνται, δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. https://store.google.com/
BACK12345 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Από όσο ξέρω εδώ πουλιούνται, δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. https://store.google.com/ ΔΕεν ν ειναι διαθεσιμο το google store εδω δυστυχως, και κανουν ωραιες τιμες ειδικα στο 6ρ Εγω θα σου προτεινα το 5x απο εδω γιατι το 6ρ καταρχας ειναι πανακριβο στα ελληνικα καταστηματα και δεν εχω υποψη μου καποιο εμπιστο μαγαζι που να αξιζει απο το εξωτερικο
Neg Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός και αν μπορείς να παραγγείλεις από το γερμανικό Amazon http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_1_6?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=nexus+6p&sprefix=nexus+6p%2Caps%2C163
BACK12345 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός και αν μπορείς να παραγγείλεις από το γερμανικό Amazon http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_1_6?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=nexus+6p&sprefix=nexus+6p%2Caps%2C163 Απο κει ομως ειναι πανακριβο, εχει ιδιες τιμες με τα μαγαζια εδω
alex52 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια Αμερική πόσο παίζει ; Απο το googleplay store της Αγγλίας είχα δει καπου έναν οδηγό πως να αγοράζεις απο εκει αλλά δεν μπιρω να τον βρω.
mp44christos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια Αμερική πόσο παίζει ; Απο το googleplay store της Αγγλίας είχα δει καπου έναν οδηγό πως να αγοράζεις απο εκει αλλά δεν μπιρω να τον βρω. χαχαχαχα Εχεις δει την ισοτιμία ευρο/δολαριου? Ασε αυτα τα σπορ ειναι απο μια αλλη εποχη. Αν και με την συμφωνία με το ΗΒ κάπως επανέρχεται. Α και να υπολογίζεις οτι θα εχεις μεταφορικά και τελώνιο.
alex52 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Να σου πω τι αληθεια δεν εχω αγορασει απο Αμερικη οποτε οτι και να σου πω θα ειναι ψεματα . Καποιο ηλεκτρονικο καταστημα ψαχνω που να κανει καμια καλη προσφορα για να το αγορασω ,γιατι απο Ελλαδα αστα να πανε .
Neg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Απο κει ομως ειναι πανακριβο, εχει ιδιες τιμες με τα μαγαζια εδω Έλα όμως που τόσο κοστίζει και στο Google Store για την ακρίβεια κοστίζει 699 στο Google Store και 692 στο Amazon. Οι τιμές είναι standard ποιος σου είπε ότι θα βρείς το τελευταίο Nexus μοντέλο φτηνότερα. Όταν έχει να κάνει με Nexus η Google τα κοστολογεί όπως η Apple. Μέχρι να βγεί το επόμενο μοντέλο δύσκολα να πέσει η τιμή στα καταστήματα. Σπάνια θα βρεις προσφορά σε κανένα Retail store.
alex52 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Έλα όμως που τόσο κοστίζει και στο Google Store για την ακρίβεια κοστίζει 699 στο Google Store και 692 στο Amazon. Οι τιμές είναι standard ποιος σου είπε ότι θα βρείς το τελευταίο Nexus μοντέλο φτηνότερα. Όταν έχει να κάνει με Nexus η Google τα κοστολογεί όπως η Apple. Μέχρι να βγεί το επόμενο μοντέλο δύσκολα να πέσει η τιμή στα καταστήματα. Σπάνια θα βρεις προσφορά σε κανένα Retail store. Μονο στο ebay παίζει να βρω κανένα φθηνό. Αξίζει η μετάβαση στο nexus 6 η nexus 5x με ενδιαφέρουν οι επί δόσεις και η κάμερα.
Neg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μονο στο ebay παίζει να βρω κανένα φθηνό. Αξίζει η μετάβαση στο nexus 6 η nexus 5x με ενδιαφέρουν οι επί δόσεις και η κάμερα. To Nexus 6 είχε ένα μονάχα προβληματάκι που φούσκωνε το καπάκι σε μερικούς λόγω υπερθέρμανσης της συσκευής. το 5x είναι αξιόλογο και αξίζει από όσο ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα