LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, skunk_one είπε Του ρουτερ. Λογικα πρεπει να το εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skunk_one Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Λογικα πρεπει να το εκανα. Ωραία τώρα απλά μπαίνεις στο web interface του router και κάνεις κανονικά την διαδικασία για το fw update*. Θα πρέπει να κρατήσεις τις ρυθμίσεις σου γιατί μετά το update χρειάζεται hard reset και config από την αρχή. *Το bin αρχείο πάντα. Καλή επιτυχία Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από skunk_one 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, skunk_one είπε Ωραία τώρα απλά μπαίνεις στο web interface του router και κάνεις κανονικά την διαδικασία για το fw update*. Θα πρέπει να κρατήσεις τις ρυθμίσεις σου γιατί μετά το update χρειάζεται hard reset και config από την αρχή. *Το bin αρχείο πάντα. Καλή επιτυχία Δεν μου το κάνει πάλι το ίδιο γράψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skunk_one Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν μου το κάνει πάλι το ίδιο γράψει. Χμμ.. Περίεργο. Στο wind το δοκίμασες; Ποιο firmware έχει το router; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στο ένα το έκανα μάλλον επειδή ανάμεσα έχω αυτό με τις 8 πόρτες πως το λένε και τώρα το έβαλα στον υπολογιστή. 20 λεπτά πριν, skunk_one είπε Χμμ.. Περίεργο. Στο wind το δοκίμασες; Ποιο firmware έχει το router; Τα κατάφερα σε ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές να έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skunk_one Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Στο ένα το έκανα μάλλον επειδή ανάμεσα έχω αυτό με τις 8 πόρτες πως το λένε και τώρα το έβαλα στον υπολογιστή. Τα κατάφερα σε ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές να έχεις. Να είσαι καλά καλές γιορτές και σε εσένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 On 01/11/2018 at 19:44, apotsi said: Γιατί; μια χαρά μου παίζει. Για την ιστορία και εμένα της Wind είναι και πήγα στης zyxel. Και τώρα φοράει το τελευταίο. Και πάρτο μια χαρά. Τέρμα 50mbs καλο ειναι πολλες φορες για να εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν μεινει τιποτα σκουπιδια στις ρυθμισεις απο την αλλαγη firmware να γινεται ενα Hard reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Κανει αυτο για fiber γιατι ειναι να παω 100/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Κανει αυτο για fiber γιατι ειναι να παω 100/10 υπαρχει το fiber to the home το οποιο θα ειναι με οπτικη ινα μεχρι τον πελατη οποτε το zyxel δεν κανει (ισως να παιζει σαν router αλλα δεν μας ενδιαφερει ) και υπαρχει και η μαρκετινγκ βλακεια που ονομαζουν το vdsl ως fiber. το zyxel υποστηριζει μεχρι 100mbit vdsl Support VDSL profile: 8a/b/c/d, 12a/b, and 17a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε υπαρχει το fiber to the home το οποιο θα ειναι με οπτικη ινα μεχρι τον πελατη οποτε το zyxel δεν κανει (ισως να παιζει σαν router αλλα δεν μας ενδιαφερει ) και υπαρχει και η μαρκετινγκ βλακεια που ονομαζουν το vdsl ως fiber. το zyxel υποστηριζει μεχρι 100mbit vdsl Support VDSL profile: 8a/b/c/d, 12a/b, and 17a Μαλλον το δευτερο δεν μου ειπαν για οπτικη μεχρι το σπιτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Just now, LLLEFTERIS said: Μαλλον το δευτερο δεν μου ειπαν για οπτικη μεχρι το σπιτι μου. τοτε ναι παιζει μια χαρα στα 100mbit.αν πας 200 θα χρειαστεις αλλο που θα στο δωσουν αυτοι που θα υποστηριζει super vectoring 35b profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μπα με το ζορι πηγα απλα με 26 ευρω ειχα απλα 50αρα ουτε σταθερα ουτε κινητα τιποτα. Μου εκαναν προταση για 31 ευρω με σταθερα απεριοριστα και 300 προς κινητα συν την 100αρα γραμμη και το εβαλα η μαλλον σε καμια 10αρια μερες θα το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 12 minutes ago, LLLEFTERIS said: Μπα με το ζορι πηγα απλα με 26 ευρω ειχα απλα 50αρα ουτε σταθερα ουτε κινητα τιποτα. Μου εκαναν προταση για 31 ευρω με σταθερα απεριοριστα και 300 προς κινητα συν την 100αρα γραμμη και το εβαλα η μαλλον σε καμια 10αρια μερες θα το εχω. μια χαρα αναβαθμιση.τον ιδιο εξοπλισμο κρατας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Kαι σε μένα έκαναν την ιδια προσφορά για 100άρα αλλά δεν την δέχτηκα, μια χαρά ειναι το 50άρι. Το Μάιο που λήγει το συμβόλαιο θα δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Εγω ηταν να φυγω γιατι ειχα βρει ποιο φτηνα στην Nova αλλα τα εξοδα μεταφορας ηταν μια η αλλη για να μεινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα