poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 On 13/12/2019 at 20:27, vasma said: Γεια, επειδη δεν ανοίγει η σελίδα να πάρω backup (chrome & explorer) εάν κάνω αναβαθμιση στο τελευταίο firmware (ΑΧΧΑ10), χάνονται οι προ-ρυθμίσεις της WIND? Μπες απο αλλη συσκευη.β.δεν χρειαζεται να κρατησεις τις ρυθμισεις.ενα Username/password θες και τιποτε αλλο. μπορει να μην χαθουν οι ρυθμισεις.σιγουρα θα χαθουν τα λογοτυπα wind κτλ.αλλα θεωρητικα οι ρυθμισεις οποιες και αν ειναι αυτες δεν θα χαθουν.ακομα και Custom της wind να ειναι θα περαστουν κανονικα και στο νεο. εκτος αν γινει hard reset οπου μετα εκει χανονται για παντα εφοσον αλλαξες firmware. αλλα ναι δεν βρισκω λογο να κρατησεις κατι.το wifi θα φτιαξεις και το connection adsl/vdsl οτι εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasma Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρατήρησα (το πότε δεν ξέρω) ότι έκανε update (μόνο του 😲) και πέρασε η βέρσιον V5.13(AAXA.11)b1_D0... με το καινούργιο μενού εμφάνισης....🙃 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από vasma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, μπορεί να μου πει κάποιος αν στο παρακάτω μενού (εκεί που έχω το κόκκινο με τα βελάκια) του modem, του βγάζει την εξωτερική IP (που φαίνεται εδώ για παράδειγμα;) Σε εμένα βγάζει κάτι διαφορετικό, και μου χαλάει το ddns. Πριν 5 μήνες το ddns δούλευε, αλλά δεν είχα τσεκάρει σε αυτό το μενου την IP που έβγαζε. Χτές που ξαναδοκίμασα το ddns (freedns.afraid.org), με λοκάρει στην IP αυτού του μενού, ενώ όταν τσεκάρω την IP μου στο google, μου δείχνει τελείως διαφορετική IP. Επίσης, δοκιμάζοντας με το no-ip, με λοκάρει στην IP που βγάζει και σε ένα ψάξιμο στο google (η οποία, όπως είπα, είναι διαφορετική σε σχέση με το παραπάνω μενού) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Καλημέρα, μπορεί να μου πει κάποιος αν στο παρακάτω μενού (εκεί που έχω το κόκκινο με τα βελάκια) του modem, του βγάζει την εξωτερική IP (που φαίνεται εδώ για παράδειγμα;) Σε εμένα βγάζει κάτι διαφορετικό, και μου χαλάει το ddns. Πριν 5 μήνες το ddns δούλευε, αλλά δεν είχα τσεκάρει σε αυτό το μενου την IP που έβγαζε. Χτές που ξαναδοκίμασα το ddns (freedns.afraid.org), με λοκάρει στην IP αυτού του μενού, ενώ όταν τσεκάρω την IP μου στο google, μου δείχνει τελείως διαφορετική IP. Επίσης, δοκιμάζοντας με το no-ip, με λοκάρει στην IP που βγάζει και σε ένα ψάξιμο στο google (η οποία, όπως είπα, είναι διαφορετική σε σχέση με το παραπάνω μενού) Βρισκεσαι πισω απο NAT λογικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Χίλια ευχαριστώ. Έφαγα τέτοιο ξενύχτι χτές προσπαθώντας να στήσω το VPN και νομίζοντας ότι κάνω κάποιο λάθος στo VPN και μετά στο ddns και στο port forwarding!!!! Σήμερα μόλις έκανα τεστ στο εσωτερικό μου δίκτυο (τέσταρα το VPN με τοπική IP, ανευ νοήματος, αλλά συνδέθηκε) και άρα κατάλαβα ότι ήταν κάτι με το modem. Θα καλέσω αύριο στο τεχνικό να με βγάλουν από CGNAT. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα. 17 minutes ago, DanielRGr said: Βρισκεσαι πισω απο NAT λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 @DanielRGr Πράγματι αυτό ήταν (άσχετο με το modem), επικοινώνησα με wind και με έβαλαν σε public profile. Δουλεύει μια χαρά πλέον Ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, thodoris1985 είπε @DanielRGr Πράγματι αυτό ήταν (άσχετο με το modem), επικοινώνησα με wind και με έβαλαν σε public profile. Δουλεύει μια χαρά πλέον Ευχαριστώ και πάλι Τελεια τοτε. Καλη συνεχεια 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πληροφοριακά, στο συγκεκριμένο modem, το domain name δε βρίσκεται στο μενού με το DHCP αλλά στο "maintenance --> system". Και το default είναι ορισμένο ως "home". Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Στην αλλη ακρη του σπιτιου εχει πολυ αδυναμο σημα γενικα Εχω δοιμασει ολα τα καναλια Μπορω να ζητησω νεο ρουτερ απο την WIND? Σε iphone 12 αν ειναι ανοικτο και το bluetooth πιανει μηδεν σχεδον Αυτο μαλλον ειναι θεμα για ολα τα iphone οταν δεν ειναι το ρουτερ στα 5GHZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 1 hour ago, adi32 said: Στην αλλη ακρη του σπιτιου εχει πολυ αδυναμο σημα γενικα Εχω δοιμασει ολα τα καναλια Μπορω να ζητησω νεο ρουτερ απο την WIND? Σε iphone 12 αν ειναι ανοικτο και το bluetooth πιανει μηδεν σχεδον Αυτο μαλλον ειναι θεμα για ολα τα iphone οταν δεν ειναι το ρουτερ στα 5GHZ λογικο για ολα τα router.θες repeater. ειδικα τα 5 ghZ παιζουν σε μικροτερη αποσταση απο τα 2.4 ghz. δεν φταιει το router.και να αλλαξεις router παλι στα 100mw θα εκπεμπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, poulinos είπε λογικο για ολα τα router.θες repeater. ειδικα τα 5 ghZ παιζουν σε μικροτερη αποσταση απο τα 2.4 ghz. δεν φταιει το router.και να αλλαξεις router παλι στα 100mw θα εκπεμπει Το λέω επειδή παλιά είχα το linksys της forthnet με την κεραία και έπιανα από τον τρίτο όροφο έξω στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 15 minutes ago, adi32 said: Το λέω επειδή παλιά είχα το linksys της forthnet με την κεραία και έπιανα από τον τρίτο όροφο έξω στο δρόμο. απο τον τριτο οροφο πιανω στο δρομο αλλα δεν πιανω στο υπνοδωματιο.ισως παιξει καλυτερα αν το channel width το μειωσεις αν σε αφηνει να το κανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmiJIm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα , προσφατα εβγαλα δυο μοντεμακια zyxel vmg 1312 b10d της wind και ενω δουλευαν τωρα βλεπω εχουν corrupted firmware.Συνδεομαι με putty και tftp server αλλα αφου φορτωσει το firmware μου βγαζει καποιο error.Νομιζω ειναι κατεστραμενο το αρχειο firmware , και για καποιο λογο δεν υπαρχουν πλεον τα firmwares απο την zyxel και θα ηθελα να σας ρωτησω εαν εχει φυλαξει καποιος καποια απο τα firmware και θα μπορουσε να μου τα στειλει.Σας ευχαριστω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmiJIm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και παλι , στην προσπαθεια μου να αναπαραγαγω το serial output να δειτε το λαθος , to firmware φορτωσε , το εκανα και δυο φορες reset και δουλεψε.Ανεβαζω και το τελευταιο firmware AXX10 https://easyupload.io/bvgsvi Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από AmiJIm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 On 02/11/2021 at 19:29, AmiJIm said: Καλησπερα , προσφατα εβγαλα δυο μοντεμακια zyxel vmg 1312 b10d της wind και ενω δουλευαν τωρα βλεπω εχουν corrupted firmware.Συνδεομαι με putty και tftp server αλλα αφου φορτωσει το firmware μου βγαζει καποιο error.Νομιζω ειναι κατεστραμενο το αρχειο firmware , και για καποιο λογο δεν υπαρχουν πλεον τα firmwares απο την zyxel και θα ηθελα να σας ρωτησω εαν εχει φυλαξει καποιος καποια απο τα firmware και θα μπορουσε να μου τα στειλει.Σας ευχαριστω, αν δεν υπαρχουν στην σελιδα της zyxel δες μηπως υπαρχουν στον Ftp της.παλια τουλαχιστον υπηρχε ftp οσο θυμαμαι και ειχε μεσα firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα