stathisfl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 δεν παιρνει τιποτα ουτε 1234.να του κανω reset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δοκίμασε να μπείς στο interface και να αλλάξεις κωδικό. Προσωπικά μόλις το δοκίμασα με τον κωδικό του Interface και μου δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisfl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 τιποτα.δεν μπαινει.αλλαξα και κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δε ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisfl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) εφτιαξα δευτερο admin και τον παιρνει τον κωδικο αλλα μετα δεν κανει τπτ,δεν βγαζει το zysh αν μπορεις θελεις να βαλω team viewer και να το κανεις εσυ,αν μπορεις φυσικα Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από stathisfl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μακάρι να προλάβαινα. Δε νομίζω να μπορέσω να κάνω κάτι διαφορετικό όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: στο vmg1213-b10d με firmware τη έκδοση .5 (και όχι την .8 που είναι η τελευταία) σταμάτησε κάποια στιγμή να λειτουργεί το admin interface! Τι εννοώ, βγαίνει η αρχική οθόνη μετά το login, με μόνο το περίγραμμα που είναι το logout και το language selection. Μέσα είναι άσπρο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Από τι είδα η σελίδα κτυπαει σε loop, javascript errors οπότε και σταματά. Δοκιμασμενο από 2 υπολογιστές και σε κινητό, και με Firefox, chrome, ie και edge. Μάλλον έχει γίνει corrupt το firmware. Δοκίμασα μέσω ftp να βάλω άλλο, αλλά θέλω supervisor/root password. Μόνη λύση, αν κάποιος κάνει δεξί click και μου δωσει το url του iframe από την σελίδα του upload, μπας και παίξει εκεί το JavaScript και μπορέσω να κάνω upload νέο fw και το σώσω. Επίσης δεν προσπαθεί καν να συγχρονίσει, λειτουργεί όμως το Ethernet/wifi Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Τον τελευταίο καιρό στο YouTube και σε άλλες streaming υπηρεσίες που και που σταματάει και μετά συνεχίζει. Η ταχύτητα είναι 49000 έχω κάνει restart αλλά τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 On 24/09/2019 at 08:00, adi32 said: Τον τελευταίο καιρό στο YouTube και σε άλλες streaming υπηρεσίες που και που σταματάει και μετά συνεχίζει. Η ταχύτητα είναι 49000 έχω κάνει restart αλλά τα ίδια α.firmware update. β.δοκιμη με ethernet. γ.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασει το να δεις μηπως ειναι καποιο θεμα πιταρισματος απο πλευρα παροχου και εχεις Delays. εναλλακτικα δοκιμασε το πολυ αργα το βραδυ που η κινηση ειναι μικροτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, poulinos είπε α.firmware update. β.δοκιμη με ethernet. γ.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασει το να δεις μηπως ειναι καποιο θεμα πιταρισματος απο πλευρα παροχου και εχεις Delays. εναλλακτικα δοκιμασε το πολυ αργα το βραδυ που η κινηση ειναι μικροτερη. Εχω αυτο Current Firmware Version:V5.13(AAXA.5)D2 Υπαρχει κατι πιο καινουριο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goana12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, adi32 είπε Εχω αυτο Current Firmware Version:V5.13(AAXA.5)D2 Υπαρχει κατι πιο καινουριο ? Υπαρχει η V513AAXA10C0 εδω ... https://www.zyxel.com/support/SupportLandingSR.shtml?c=gb&l=en&kbid=M-02263&md=VMG1312-B10D 19 ώρες πριν, adi32 είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 On 26/09/2019 at 20:12, adi32 said: Εχω αυτο Current Firmware Version:V5.13(AAXA.5)D2 Υπαρχει κατι πιο καινουριο ? ftp://ftp.zyxel.com/VMG1312-B10D/firmware/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Στις 30/9/2019 στις 4:01 ΜΜ, poulinos είπε ftp://ftp.zyxel.com/VMG1312-B10D/firmware/ το δοκιμασα αλλα τα ιδια κανει πχ βλεπεις κατι στο youtube και μετα απο λιγο σταματαει και ξαναφορτωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 On 13/10/2019 at 00:11, adi32 said: το δοκιμασα αλλα τα ιδια κανει πχ βλεπεις κατι στο youtube και μετα απο λιγο σταματαει και ξαναφορτωνει δοκιμασε ολα τα παραπανω. με ethernet,με αλλο ρουτερ αν εχεις,με αλλη συσκευη μηπως φταιει η συσκευη. και διαφορετικες ωρες για να δεις αν ειναι θεμα πιταρισματος ή εναλλακτικα κανε κανα κατεβασμα ή κανα speedtest για να δεις αν ειναι ολα ενταξει με την ταχυτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasma Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Γεια, επειδη δεν ανοίγει η σελίδα να πάρω backup (chrome & explorer) εάν κάνω αναβαθμιση στο τελευταίο firmware (ΑΧΧΑ10), χάνονται οι προ-ρυθμίσεις της WIND? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα