Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα πηγαινε σε 1151

Εγω εχω τον g4500 με 16gbram

Το λολ το παιζει ανετα με πανω απο 130+fps

Το gta5 το παιζει αλλα ολα κατω σε καλη αναλυση αν ανεβασω κατι επιλογες που εχει (κλαιω)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στης ψιλό μάχες που έχει στο lane ήδη πέφτει στο ~30 (όχι ότι είναι πρόβλημα αυτό αλλά ούτε και είναι ότι καλύτερο)οπότε ισχύει αλλά έχει και τα settings αρκετά ψιλά,με όλα medium θα είναι καλύτερα. 

Άλλο ένας 4170 και άλλο ένας 6100. + ότι κάνει record το video..

Στην περιγραφή γράφει χωρίς record!.

Καλυτερα πηγαινε σε 1151

Εγω εχω τον g4500 με 16gbram

Το λολ το παιζει ανετα με πανω απο 130+fps

Το gta5 το παιζει αλλα ολα κατω σε καλη αναλυση αν ανεβασω κατι επιλογες που εχει (κλαιω)

Ξέρεις...το budget είναι 350.

Δημοσ.

Να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για AM4.  Βάζει ένα BristolRidge για αρχή και μετά θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση και σε ZEN + dGPU αν θέλει να ασχοληθεί με ποιο καλά DX-12 games.

Δημοσ.

Να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για AM4.  Βάζει ένα BristolRidge για αρχή και μετά θα μπορεί να κάνει αναβάθμιση και σε ZEN + dGPU αν θέλει να ασχοληθεί με ποιο καλά DX-12 games.

Αρχισαμε παλι τα οτι να ναι. Ο ανθρωπος σου λεει οτι θελει αγορα τωρα και εσυ του λες να περιμενει πανω απο 3 μηνες για κατι που δεν τον ενδιαφερει και θα το πληρωσει και ακριβοτερα λογω πρωτων ημερων. Οσο για τα περι Dx12 τι DX12 ρε συ.Ο ανθρωπος παιζει να μην γνωριζει ουτε ποια ειναι η Amd και nvidia... Εδω σου λεει οτι θα παιζει Lol σε τηλεοραση ξερω γω...

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας.

Για αρχή στο σύστημα που θα είναι χωρίς κάρτα γραφικών δεν έχει πρόβλημα και να παίζει σε medium τα γραφικά.

μετά με μια κάρτα των 120-150 euro θα του φτάσει 350 watt τροφοδοτικό ;

Δημοσ.

Τι θα παίξεις χωρίς GPU ? ( εννοώ μιλάμε για lol μόνο ? 

Ti CPU διάλεξες τελικά ... ? και πιο mobo ?

Στο αρχικό ποστ γράφει ότι τον χρειάζεται μόνο για λολ..

Γιαυτό έκανα και την ανάλογη πρόταση.

• Like 1
Δημοσ.

@Dtsal , Δεν λέω για εσένα ... μια χαρά πρόταση έκανες ,

Απλά η απάντηση μου κάνει εντύπωση, δεν το ξέρω το lol αλλά πιστεύω ότι θα σέρνεται , μακάρι να μην έχω δίκιο.

Όσο αφορά την ηλικία και τα παιχνίδια ... 44 and still plying on free time 

Δημοσ.

@zakailiou και @fulgore το θέμα δεν είναι η ηλικία και τα παιχνίδια αλλά το γεγονός ότι το lol είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε άτομα 12-15 ετών. Κάποια στιγμή ο άνθρωπος ξεπερνάει το στάδιο "τι παίζουν οι συμμαθητές μου" και παίζει και κανένα σοβαρό game που απαιτεί σκέψη. Έχω αφιερώσει χρόνο στο παιχνίδι και μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι είναι σκυλοβαρετο και απευθύνεται κυρίως σε casual κοινό το οποίο τα μόνα games που ξερει είναι το lol το Minecraft και το PES. Δεν απευθύνεται στον gamer που modαρει τα games του, έχει pc 1000€ και περνάει ένα δίωρο για να διαλέξει τον χαρακτήρα του στα rpg. Απευθύνεται στον τύπο που παίζει στο laptop του με τα intel hd graphics του pentium και βάζει username "xxMhtsarasAekara21xx" :P

Δημοσ.

χαχαχαχαχα μου αρέσει ... το nic  :-D

Πάντως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ... εγώ αν βρω χρόνο παίζω AOC και έχω ακόμα το Starcraft το πρώτο.

LOL δεν έχω παίξει ποτέ για να εκφράσω άποψη. Όπου την βρίσκει ο καθένας.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αρχισαμε παλι τα οτι να ναι. Ο ανθρωπος σου λεει οτι θελει αγορα τωρα και εσυ του λες να περιμενει πανω απο 3 μηνες για κατι που δεν τον ενδιαφερει και θα το πληρωσει και ακριβοτερα λογω πρωτων ημερων. Οσο για τα περι Dx12 τι DX12 ρε συ.Ο ανθρωπος παιζει να μην γνωριζει ουτε ποια ειναι η Amd και nvidia... Εδω σου λεει οτι θα παιζει Lol σε τηλεοραση ξερω γω...

Αυτό ήταν απάντηση για το ότι θα βάλει κάρτα μελλοντικά και ότι θα παίξει και άλλα games, άρα DX-12 Games που θα έχουν βγει μέχρι τότε.

Θα μπορούσε να πάει σε Α8-7650Κ τώρα και να βάλει κάρτα μελλοντικά.

Δημοσ.

Αυτό ήταν απάντηση για το ότι θα βάλει κάρτα μελλοντικά και ότι θα παίξει και άλλα games, άρα DX-12 Games που θα έχουν βγει μέχρι τότε.

Θα μπορούσε να πάει σε Α8-7650Κ τώρα και να βάλει κάρτα μελλοντικά.

Με 120-150ευρω για καρτα γραφικων θα τα λιωσει τα Dx12 games αργοτερα....ΔΕΝ

Αλλωστε με 350ευρω pc αντε να μπει στην καλυτερη ενας i3 ξερω γω για να μπει μια μικρη καρτουλα(αν μπει κιολας)αργοτερα. Ακομα και αν αλλαξει γουστα και ξαφνικα το γυρισει οπως λες full σε Dx12 παιχνιδια,τοτε παλι πρεπει να κανει σχεδον ολικη αναβαθμιση οχι μονο στην καρτα γραφικων αλλα και σε ram,επεξεργαστη,τροφοδοτικο κλπ. Κοινως πολλα χρηματα παραπανω.

Γιαυτο και ολως τυχαιως τετοια pc φτιαχνονται και μενουν μονο για παιχνιδια οπως το Lol(δηλαδη κανενα pro,Hearthstone κλπ).

Και για να μην μιλαω με λογια του αερα ας δουν και οι υπολοιποι για Dx12 παιχνιδια για τι απαιτησεις μιλαμε

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/quantum-break/13088/?p=r

http://gamesystemrequirements.com/game/gears-of-war-ultimate-edition

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας.

Για αρχή στο σύστημα που θα είναι χωρίς κάρτα γραφικών δεν έχει πρόβλημα και να παίζει σε medium τα γραφικά.

μετά με μια κάρτα των 120-150 euro θα του φτάσει 350 watt τροφοδοτικό ;

Δημοσ.

1. Οι απαιτήσεις που βάζουν οι devs ανέκαθεν ήταν κουκουρούκου και ποτέ δεν χρειάζεσαι τόσο καλό υλικό για να τα παίζεις τα παιχνίδια.

2. Το Dx12 έχει φτιαχτεί για να μειώσει της απαιτήσεις αφού δεν χρειάζεται ποια να τρέχεις τον driver και έτσι πέφτει η χρήση του επεξεργαστή.

3.Το ότι με το Dx12 μπορείς,αν έχεις πυρήνες στο ~1,5 ,να μοιράσεις την δουλειά του driver γραφικών σε 5-6 πυρήνες δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά πρέπει να κάνεις και το ίδιο όταν έχεις επεξεργαστή με 2-3-4-5 Ghz όπου θα τρέξει πολύ ποιο γρήγορα αν θα τρέξει σε έναν πυρήνα.

4.Το Dx12 επηρεάζει μόνο τα γραφικά, η φυσική του παιχνιδιού, η ΤΝ (ΑΙ) των εχθρών ή το οτιδήποτε θα συνεχίζει να τρέχει σε έναν πυρήνα και θα συνεχίζει να είναι bottleneck.

Δημοσ.

Με 120-150ευρω για καρτα γραφικων θα τα λιωσει τα Dx12 games αργοτερα....ΔΕΝ

Αλλωστε με 350ευρω pc αντε να μπει στην καλυτερη ενας i3 ξερω γω για να μπει μια μικρη καρτουλα(αν μπει κιολας)αργοτερα. Ακομα και αν αλλαξει γουστα και ξαφνικα το γυρισει οπως λες full σε Dx12 παιχνιδια,τοτε παλι πρεπει να κανει σχεδον ολικη αναβαθμιση οχι μονο στην καρτα γραφικων αλλα και σε ram,επεξεργαστη,τροφοδοτικο κλπ. Κοινως πολλα χρηματα παραπανω.

Γιαυτο και ολως τυχαιως τετοια pc φτιαχνονται και μενουν μονο για παιχνιδια οπως το Lol(δηλαδη κανενα pro,Hearthstone κλπ).

Και για να μην μιλαω με λογια του αερα ας δουν και οι υπολοιποι για Dx12 παιχνιδια για τι απαιτησεις μιλαμε

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/quantum-break/13088/?p=r

http://gamesystemrequirements.com/game/gears-of-war-ultimate-edition

Η R7 370 ξεκινά από τα 145.00 Ευρώ και είναι πάνω από τα Minimum Requirements.  Σε κάνα χρόνο στα 150.00 Ευρώ θα μπορεί να πάρει Polaris 10 και να παίξει όλα τα DX-12 παιχνίδια που θα βγουν τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...