Highlander Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Ξέρει κανείς πως λειτουργει; Στα 2000 που έχω το CD απλά κάνεις την εγκατάσταση και όλα ΟΚ. Σε αυτό τι πρέπει να κάνουμε; Έχει μεγάλη διαδικασία; Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων, Highlander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 gine ligo pio sigkekrimenos mipws enoeis Restore me to norton Ghost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 No. Όταν αγοράζω εγώ σαν μαγαζί Windows για να τα βάλω σε έναν καινούργιο υπολογιστή η Microsoft δίνει μαζί κατά καιρούς και ένα ακόμα CD που δεν προορίζεται για τον πελάτη αλλά για εμένα. Με τα 2000 έκανα το εξής: Εγκατάσταση σχεδόν μέχρι τέλους και όταν ο πελάτης το έπαιρνε, έδινε το Product Key στην πρώτη οθόνη, έκανε κάποιες εγκαταστάσεις ακόμα και όλα ΟΚ. Βασικά είναι προεγκατάσταση η οποία σου επιτρέπει να φτιάξεις ένα δισκάκι που να περιέχει τα Windows XP με τους Drivers που θες κλπ κλπ κλπ οπότε αν έχεις να φτιάξεις 10 PC κάνεις ένα τύπου Ghost με τη διαφορά ότι όταν ο πελάτης κάνει εκκίνηση το PC για πρώτη φορά, το μόνο που έχει να κάνει είναι να πληκτρολογίσει το Product ID και να κάνει ενεργοποίηση τα Windows. Απλά επειδή είχα λίγο χρόνο σήμερα Σάββατο είπα να ασχοληθώ. Διότι σχεδόν όλα τα PC που φτιάχνω είναι πάνω κάτω τα ίδια. Είναι Microsoft Certified τα περισσότερα περιφερειακά οπότε όλα παίζουν ΟΚ. Ευχαριστώ πάντως. Highlander Υ.Γ. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 auto mporeis na to kaneis kai me ena programmataki, to...exm....katse na to brw...sysprep nomizw... kaneis setup kanonika, bazeis kai oti alla programmata 8eleis, px office klp klp klp. to trexeis, kai auto jylwnei otidhpote drivers kai syskeyes yparxoyn sto pc, ka8ws kai to SN h ta stoixeia toy idiokthth. Me to prwto boot, anagnwrizei syskeyes kai zhtaei SN, klp klp klp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Μετά από ώρα που έγραψα το post άρχισα να διαβάζω οδηγίες. Αυτό που με ενδιαφέρεις είναι να το κάνω customize με τα δικά μου στοιχεία, Logos κλπ. Επίσης το CD αυτό έχει επάνω και τις 2 εκδόσεις. Και Home και Pro. Ζητάω να βάλω μία από αυτές και μου λέει ότι δεν βρίσκει προϊόν λιανικής. Θα το ψάξω κι άλλο. Το προγραμματάκι που λες κάνει όντως αυτή τη δουλειά που λες. Δεν το δοκίμασα ακόμα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.