l337 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 φυσικα και δεν τα προσπερασα εκτιμω το χρονο σου και τις γνωσεις , απλα δε θα επρεπε να ειναι πιο ομαλη η μειωση και οχι 3+ mbps υστερα απο ενα disconnect στις 11 το βραδυ? Θα μπορούσε να συμβεί πάντως. Θαμ σου πρότεινα το εξής. Δοκίμασε να βάλεις το router μονο του στη μπριζα χωρίς τηλέφωνα, σπλιτερ, φίλτρα, fax, συναγερμού κλπ και δες τα στατιστικά της γραμμής σου αν έχουν κάποια σημαντική απόκλιση μήπως ο φταίχτης είναι ένα από αυτά. Θα βοηθούσε πολύ ένα screenshot με όλες τις συσκευές πάνω στη γραμμή και ένα screenshot χωρίς τίποτα πάνω παρά μόνο το router.
Psolek Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το ρουτερ ειναι σε μπριζα μονο του χωρις σπλιτερ,φαξ δεν υπαρχει ουτε και συναγερμος! Με 2 τηλεφωνικες συσκευες Χωρις τηλεφωνα
VasKag Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το κλασσικο adsl2+ που εχουμε ολοι δεν ειναι το G.992.5 ? Εσυ γιατι εχεις G.992.3?
l337 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το κλασσικο adsl2+ που εχουμε ολοι δεν ειναι το G.992.5 ? Εσυ γιατι εχεις G.992.3? To LinkEncap δεν έχει να κάνει με το modulation αλλά με συμπύκνωση πακέτων (ή κάπως έτσι).
Psolek Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Το κλασσικο adsl2+ που εχουμε ολοι δεν ειναι το G.992.5 ? Εσυ γιατι εχεις G.992.3? Αυτο ειναι το Encapsulation εχει να κανει με το πως μεταδειδονται τα πακετα απ οτι διαβασα....Μπηκα σαν root sto ρουτερ και απενεργοποιησα ολα τα υπολοιπα μοντελα G.dmt G.992.3 κλπ αφησα μονο τα G.992.5 και μονο με αυτα μπαινει οποτε αυτο εχω κ εγω
l337 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο ειναι το Encapsulation εχει να κανει με το πως μεταδειδονται τα πακετα απ οτι διαβασα....Μπηκα σαν root sto ρουτερ και απενεργοποιησα ολα τα υπολοιπα μοντελα G.dmt G.992.3 κλπ αφησα μονο τα G.992.5 και μονο με αυτα μπαινει οποτε αυτο εχω κ εγω Και αυτό ήθελα να σου γράψω τώρα. Να αφήσεις μόνο το adsl2+ στο modulation. Από τα 2 screenshots που ανέβασες πάντως από φίλτρα, σπλιτερ κλπ φαινέσαι εντάξει. Αυτό τώρα ή έίναι κάτι που αφορά τον πάροχο ή είναι κάτι που αφορά την εσωτερική σου εγκατάσταση (από τον κατανεμητή έως τις μπρίζες).
Psolek Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ο τεχνικός μου ειπε οτι τοσο συγχρονιζει και στον κατανεμητη ....δν υπαρχει προβλημα στην εγκατασταση! Δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μ οτι κατι εκαναν απο τον παροχο ! Απλα δν ξερω αν υπαρχει τροπος να το κανουν!
l337 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Τότε θα μπορούσε πράγματι να είναι κάτι που αφορά τον πάροχο..
Psolek Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να μου κοψαν ταχυτητα επειδη ειμαι ψηλα σε σχεση με τις υπολοιπες συνδεσεις της περιοχης μ ? Η επειδη ζητησα να μου κατεβασουν το margin και συγχρονισα ψηλοτερα να μην τους συνεφερε να το αφησουν τοσο ψηλα? :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα