Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!! Να σας παραθεσω κ εγω το προβλημα μου μπας και εχετε καμια ιδεα...

Παροχος λοιπον HOL και νυν Vodafone....Πολλες αποσυνδεσεις απο τοτε που εγινε vodafone και μετα(μεχρι τοτε κανενα προβλημα). Το παραμύθι ξεκινησε με αποσυγχρωνισμους, 1 την ημερα στην αρχη και μετα 2-3 σε σημειο που καταντουσε ενοχλητικο! Ηρθε τεχνικος και επεσε σε φαση που δεν παιχτηκε αποσυγχρωνισμος οποτε ολα οκ λεει ! Ελα ομως που αρχισαν ξανα ,παλι τεχνικος και αυτη τη φορα βρηκε το προβλημα στην μπριζα (στο μεταξυ μου ειχαν αυξησει το SNR ωστε να συγχρωνιζω χαμηλοτερα και να ειναι ποιο σταθερη η γραμμη). Ολα καλως λοιπον αλλαξα μπριζα και το νεο προβλημα παρουσιαστηκε στο ρουτερ, αφου μου εστειλαν λοιπον και νεο ρουτερ(ΖΤΕ) και δεν υπηρχε προβλημα με τον αποσυγχρονισμό οποτε πηρα τηλεφωνο να μου χαμηλωσουν το SNR απο τα 12 στα 9 για αρχη και στα 6 στη συνεχεια ωστε να συγχρονισω σε μεγαλυτερη ταχυτητα! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ... 18,9mbps ! To ονειρο κρατησε 2 εβδομαδες περιπου μεχρι τις 23/02 οπου μετα απο ενα συντομο disconnect το SNR αρχισε να παιζει απο 4,9 εως 6 και αντι να αυξηθει η ταχυτητα κιαλλο, ΕΠΕΣΕ 4mbps!! 

Εδω θα αναφερω οτι ειμαι λιγοτερο απο 1χλμ απο το DSLAM οπως φαινεται κ απο τα στατιστικά π θα δειτε 

Link Status Connected

Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate (Up/Down) 1023/15502 kbps
Attainable Rate (Up/Down) 1188/17016 kbps
Noise Margin (Up/Down) 7/6 dB
Line Attenuation (Up/Down) 8.7/16.4 dB
Output Power (Up/Down) 12.6/19.2 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth (Up/Down) 8/64
Interleave Delay (Up/Down) 775/797 ms
INP (Up/Down) 1.7/0.5 symbols
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors (Up/Down) 0/3
Annex Type AnnexA

Ο τεχνικος που ηρθε πριν λιγο μου ειπε οτι "εκοψαν το φασμα συχνοτητων" και πλεον αυτο ειναι το ταβανι ....
Καμια ιδεα για να επανελθω!?

Δημοσ.

Εγω με hol πολλα προβληματα πηγα ξαι το ρουτερ δεν δυχρονιζε δοκιμασα δικο μου τα ιδια εκανα αιτηση οτε αζημιως εφυγα

Δεν σου ειπαν τα γνωστα εχετε συμβολαιο κλπ κλπ? Ποσος καιρος περασε απο τοτε?

Δημοσ.

επιανα  19 + ! ενταξει υπερβαλα λιγο στο ποσο επεσε αλλα και παλι ειναι αισθητη η διαφορα!

Δημοσ.

Οτι καποια καινουρια συνδεση θα εγινε καθως το δικτυο ειναι ενεργο...οτι τυχαια κλειδωνα 2 βδομαδες στα 19+mbps και οτι ειμαι 50% παραπανω απο το μεσο ορο των συνδεσεων στην περιοχη μου... Το μονο που θελω να μαθω ειναι αν οντως λενε αληθεια η αν υπαρχει τροπος να μου κοψουν ταχυτητα!

Δημοσ.

Εδω θα αναφερω οτι ειμαι λιγοτερο απο 1χλμ απο το DSLAM οπως φαινεται κ απο τα στατιστικά π θα δειτε 

Link Status Connected

Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate (Up/Down) 1023/15502 kbps
Attainable Rate (Up/Down) 1188/17016 kbps
Noise Margin (Up/Down) 7/6 dB
Line Attenuation (Up/Down) 8.7/16.4 dB
Output Power (Up/Down) 12.6/19.2 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth (Up/Down) 8/64
Interleave Delay (Up/Down) 775/797 ms
INP (Up/Down) 1.7/0.5 symbols
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors (Up/Down) 0/3
Annex Type AnnexA

Για αρχή, σε σχέση με το bold, δεν είσαι λιγότερο από 1 km αλλά περισσότερο.

Συγκεκριμένα στα 1185 m.

Κατά δεύτερον, θεωρώ πως συγχρονίζεις πάρα πολύ καλά αυτή τη στιγμή με βάση τα στατιστικά σου.

Δημοσ.

με αυτο το attenuation επρεπε να πιανω 18+ 

Τα "πρέπει" αφορούν συνθήκες εργαστηρίου.

Και εδώ δεν βρισκόμαστε σε ιδανικές συνθήκες εργαστηρίου (εξού και το crosstalk).

Δημοσ.

GN82ucX.png

Επισης ο τεχνικος μου ειπε οτι ειμαι κατω απο 900 μετρα ασχετα με το attenuation ...

21+ ! και πιανω 15,5 αμαρτια...πως γινεται για 2 βδομαδες να επιανα 19+ (οταν κατεβασα το margin apo 12 σε 6)...Δλδ αν το ειχα αφησει 12 τωρα θα ειχα πεσει στα 10mbps? 

Δημοσ.

GN82ucX.png

Επισης ο τεχνικος μου ειπε οτι ειμαι κατω απο 900 μετρα ασχετα με το attenuation ...

21+ ! και πιανω 15,5 αμαρτια...πως γινεται για 2 βδομαδες να επιανα 19+ (οταν κατεβασα το margin apo 12 σε 6)...Δλδ αν το ειχα αφησει 12 τωρα θα ειχα πεσει στα 10mbps? 

Σου απάντησα αλλά κάνεις πως δεν είδες.

σου είπα πως τα "πρέπει" αφορούν συνθήκες εργαστηρίου όπως και το chart που πόσταρες.

Επίσης σου είπα κάτι περι crosstalk (οι συνθήκες εργαστηρίου -που δεν έχουμε- που ανέφερα πριν) αλλά και αυτό το προσπέρασες. Κακώς βέβαια διότι είναι και ο λόγος της -φυσικής και αναμενόμενης- μείωσης της ταχύτητας σου.

Δημοσ.

φυσικα και δεν τα προσπερασα εκτιμω το χρονο σου και τις γνωσεις  , απλα δε θα επρεπε να ειναι πιο ομαλη η μειωση και οχι 3+ mbps υστερα απο ενα disconnect στις 11 το βραδυ?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...