ekriksi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω το εξής αν ξέρει κάποιος έχω βάλει breadcrumbs αλλά μερικά άρθρα ανήκουν σε 2 η παραπάνω κατηγορίες πχ Home > Journals > Computer Science & Communications > International Journal of Circuits and ElectronicsInternational Journal of Circuits and Electronics (αυτό είναι το άρθρο) το άρθρο τώρα αυτό ανήκει πχ και στην κατηγορία Engineering και θέλω ας πούμε όταν ανοίγω το άρθρο να βγαίνει Home > Journals > Computer Science & Communications|Engineering > International Journal of Circuits and Electronicsνα δείτε εδώ τι θέλω να κάνω αν μπορείτε να με βοηθήσετε http://www.scirp.org/journal/AAD/
dominotrix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε για αρχή αυτό: <?php foreach((get_the_category()) as $category) { $postcat= $category->cat_ID; $catname =$category->cat_name; echo $catname; } ?> Θα σου εμφανίσει το όνομα της κατηγορίας που ανήκει το συγκεκριμένο post. Πες μου αν σου εμφανίζει όλα τα ονόματα κατηγοριών ή μονάχα το ένα.
ekriksi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 όπα φίλε που τον γράφω αυτόν τον κώδικα??
dominotrix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εκει που ειναι και το breadcrumb σου. Εχεις ξανακανει edit κωδικα του Wordpress? EDIT: Δεν ειδα το Joomla στον τιτλο σου!
dominotrix Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μολις το παρατηρησα! Δε το ειχα δει, θεωρησα δεδομενο το οτι εισαι σε WP.
XPHSTOS_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς με τα default breadcrumb δεν μπορείς να το κάνεις.Θα πρέπει να κατεβάσεις κάποιο extra module.Αν googlάρεις multiple categories breadcrumb for joomla λογικά θα βρεις.
ekriksi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 δεν βγαζω ακρη δεν εχει κατι τετοιο λογικα καπως αλλιως γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα