Xarxalas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει σε αυτή την κατηγορία αυτό το θέμα, αλλά θέλω να μοιραστώ το εξής: Ψάχνω να αγοράσω κινητό τηλέφωνο εδώ κ 2 μήνες και συγκεκριμένα το galaxy s5 μεταχειρισμένο. Όσες αγγελίες εμφανίστηκαν ως καλές ευκαιρίες με καλή τιμή, όλως περιέργως το σήκωναν τύποι οι οποίοι (σε κάποια τηλ παίζει να ήταν και ο ίδιος) μόλις έιχαν φύγει για επαρχία και θα επέστρεφαν μετά από τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες και δεν ξέραν αν θα τους είχε μείνει μέχρι τότε.Εννοείται ότι ήθελαν μόνο με κούριερ να αποσταλεί και εννοείται δεν ψάρωσα ποτέ. Όσες αγγελίες πήρα στην περίοδο των 2 μηνών ήταν διαφορετικές. Πιστέυω ότι κάποιοι προσπαθούν να εξαπατήσουν κόσμο.Προσοχή λοιπόν. Αναμένω τα σχόλια σας και αν γνωρίζετε κάτι επ' αυτού.
ziaba Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Φιλέ η αποστολή με αντικαταβολη με κούριερ ή ελτα είναι ασφαλές αν σου χουν κανει λαδια φεύγεις στο τμήμα και κανείς καταγγελία ο άλλος δεν θα μπορει να πάρει τα λεφτά
Λύση driverpit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Λύση Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Όσο αφορά της αγγελίες υπάρχουν πολλά μέλη που έχουν 2-3 λογαριασμούς αν είσαι σίγουρος για κάποιον ότι διατηρεί πολλαπλούς λογαριασμούς κάνε αναφορά στην ομάδα διαχείρισης του insomnia. http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders 1
nikos1965 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Φιλέ η αποστολή με αντικαταβολη με κούριερ ή ελτα είναι ασφαλές αν σου χουν κανει λαδια φεύγεις στο τμήμα και κανείς καταγγελία ο άλλος δεν θα μπορει να πάρει τα λεφτά κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου...εγώ είχα πάρει ένα κινητό απο εδω πριν 2 χρονια νομίζω ...phone 5 αντί αυτού στο κουτί είχαν βάλει κάτι άσχετο ..ενα nitendo ....το άνοιξα στα ελτα μπροστά στον διευθυντή ...και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ..αφού ειναι αντικαταβολή τα λεφτά πρέπει να παραδοθούν στον παραλήπτη...μετά πήγα στην ασφάλεια άλλα και εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απλά εκφοβισμό ..και μήνυση ...άντε το πολύ πολύ να τον πάνε αυτοφόρω αν το θέλεις.. αλλά και πάλι λεφτά δεν παίρνεις...εγώ για να τα πάρω πίσω πέρασε ένας μήνας ..και το έκανα .......με όχι και τόσο καλό τρόπο
mp44christos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά για αυτον τον λογο ζητάμε φωτογραφίες και άνοιγμα πριν την παραλαβή
nikos1965 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αφού είχα όλα τα αποδεικτικά ...από την ασφάλεια είχα όλα τα στοιχεία ...διεύθυνση και όλα τα άλλα ..και πήραμε τους γονείς και τους είπαμε να χαίρονται την κόρη τους ..εν ολίγοις τους είπαμε τι κόλπα κάνει το παιδί τους...
ziaba Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου...εγώ είχα πάρει ένα κινητό απο εδω πριν 2 χρονια νομίζω ...phone 5 αντί αυτού στο κουτί είχαν βάλει κάτι άσχετο ..ενα nitendo ....το άνοιξα στα ελτα μπροστά στον διευθυντή ...και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ..αφού ειναι αντικαταβολή τα λεφτά πρέπει να παραδοθούν στον παραλήπτη...μετά πήγα στην ασφάλεια άλλα και εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απλά εκφοβισμό ..και μήνυση ...άντε το πολύ πολύ να τον πάνε αυτοφόρω αν το θέλεις.. αλλά και πάλι λεφτά δεν παίρνεις...εγώ για να τα πάρω πίσω πέρασε ένας μήνας ..και το έκανα .......με όχι και τόσο καλό τρόπο αφού είχα όλα τα αποδεικτικά ...από την ασφάλεια είχα όλα τα στοιχεία ...διεύθυνση και όλα τα άλλα ..και πήραμε τους γονείς και τους είπαμε να χαίρονται την κόρη τους ..εν ολίγοις τους είπαμε τι κόλπα κάνει το παιδί τους... αν δεν κανεις μηνυση εννοειται οτι δεν γινετε τιποτα
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά για αυτον τον λογο ζητάμε φωτογραφίες και άνοιγμα πριν την παραλαβήΑνοιγμα δεν επιτρεπεται πλεον το εχουν καταργηση.Τοτε που δουλευα εγω(2004-2009)δεν υπηρξε θεμα. 1
Giwrgos George Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ είχα στείλει αντικαταβολή ένα πακετάκι και ποτέ δεν το παρέλαβε ο κύριος,γιαυτό ποτέ ξανά,μόνο χέρι με χέρι,έκανα και μέρες να το πάρω πίσω το πακέτο..Και μόνο για την ταλαιπωρία δηλαδή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις