Dangelo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 kalimera! exw m/b tis gigabyte me nforce2 panw... exw egatasthsei drivers gia to mobo. Otan paw na balw skliro SATA, mou bgazei oti brethike neo iliko kai zitaei drivers? mipws prepei na balw drivers kai gia skliro?(den nomizw...) pou mporw na brw drivers sxetika me nforce2? paizoun oi via4in1? kai an nai exoun drivers gia SATA? Thanks!
kfilip Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Χρειαζεσαι drivers οχι για το σκληρο αλλα για τον ελεγκτη serial ata της μητρικης σου. Αυτοι δεν περιλαμβανονται στο σετ οδηγων της μητρικης και συνηθως τους εγκαθιστας ξεχωριστα. Εχω κι εγω nforce2 αλλα Asus. Τα βηματα που πρεπει να ακολουθησεις ειναι τα εξης: 1. Δες ποιον ελεγκτη εχει η μητρικη σου (να θυμασαι τον κανονα RTFM=Read The F**king Manual :!: ) 2. Πηγαινε στη σελιδα της gigabyte και βρες τον αντιστοιχο οδηγο ή, ακομη καλύτερα πιστεύω, πηγαινε στο http://nforcershq.com/forum/ και διαλεξε το forum gigabyte. Εγω εκει παω και βρισκω τις πιο εγκυρες πληροφοριες. Κοιτα πρωτα τα "sticky" posts 3. Σε καμμια περιπτωση μην εγκαταστησεις τους via4in1!!!!!!!!!Δεν εχουν καμμια σχεση με σενα!!!!ΤΖΙΖ!!!ΦΤΟΥ, ΚΑΚΑ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.