noobogadgetakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 επεξεργαστη εχω βρει αυτον...τι λες? Core 2 Quad Q6700 (2.66GHz,1066FSB,L2:2X4MB,rev.G0,4 cores κατεβασα το σχετικο λινκ για το bios αλλα μ εβγαλε ενα αρχειο με καταληξη.rom τι το κανω αυτο? το τρεχω με καποιο συγκεκριμενο προγραμμα? δεν θα επρεπ να ειναι καποιο προγραμμα με exe ορφη?
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ο επεξεργαστής αυτός δεν χρειάζεται καν να κάνεις update το BIOS για να τον κουμπώσεις. Από τη στιγμή όμως που με το update μπορείς να βάλεις επεξεργστές με FSB 1333 καλύτερα να κάνεις αυτό. Π.χ. έναν Core 2 Quad Q9550 Το αρχείο .ROM που κατέβασες το βάζεις σε ένα φλασάκι και μπαίνεις στο BIOS. ΠΑς στην ενότητα Tools και πατάς enter στο ASUS EZ Flash. Θα σου εμφανίσει το αρχείο .ROM και θα πατήσεις enter. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 απο την στιγμη που θα κανω αυτην την διαδικασια αλλαζει τπτ σε μενα στο pc?θα δω καποια διαφορα?
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Όχι γίνεται για να μπορέσεις να βάλεις έναν άλλο οποιονήποτε επεξεργαστή.
noobogadgetakias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 μπηκα κανονικα οπως μ ειπες αλλα δεν μ εμφανιζε πουθενα το αρχειο αυτο που κατεβασα...βασικα το φλασακι δεν το εβλεπε καθολου..μονο A: C: Μου εδειχνε και δεν εβλεπε κατι..δεν μπορουσα να μετακινηθω με τα βελακια πουθενα αλλου..μονο σε αυτα τα δυο γραμματα...προφανως το ενα ειναι ο σκληρος και το αλλο κατι αλλο τελοςπαντων..το φλασακι παρατηρησα οτι δεν αναβε καν ετσι οπως ηταν συνδεδεμενο στην μοναδα επανω. Ο επεξεργαστής αυτός δεν χρειάζεται καν να κάνεις update το BIOS για να τον κουμπώσεις. Από τη στιγμή όμως που με το update μπορείς να βάλεις επεξεργστές με FSB 1333 καλύτερα να κάνεις αυτό. Π.χ. έναν Core 2 Quad Q9550 Το αρχείο .ROM που κατέβασες το βάζεις σε ένα φλασάκι και μπαίνεις στο BIOS. ΠΑς στην ενότητα Tools και πατάς enter στο ASUS EZ Flash. Θα σου εμφανίσει το αρχείο .ROM και θα πατήσεις enter. εχω βρει και αυτον αλλα μου φαινεται λιγο ακριβως στα 100€ μηπως το στικακι πρεπει να το κανω bootable για να μπορει να το δει ?περιεργο μ φαινεται..και ψηνομαι τρελα για το update αν ειναι να βαλω τον q9550
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Για να πας από γράμμα σε γράμμα από το a στο c π.χ. δεν μετακινείσαι με τα βελάκια αλλά με το tab. Όχι το στικάκι δεν χρειάζεται να γίνει bootable. Πρώτα θα βάλεις το φλασάκι και στη συνέχεια θα μπεις στο BIOS. Μπορεί το φλασάκι στο EZ FLASH 2 να στο εμφανίζει σαν NONAME. Π.χ. στο δικό μου pc είναι έτσι: Α: C: System res D: NO NAME E: Όταν πας στο φλασάκι (ας πούμε είναι το γράμμα D: NO NAME) θα δεις δτο δεξιό πλαίσιο το αρχείο.ROM. Τότε πάτα enter. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα δειχνει μονο το Α C Kai τπτ αλλο.διπλα απο τα γρεμματα αυτα δεν λεει τπτ.εβαλα το φλασακι επανω.εκανα ρεσταρτ και μπηκα στο μπιος.αλλα δν το εβλεπε και παλι.θα το δοκιμασω παλι αυριο και βλεπουμε
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε το εξής. Να δημιουργήσεις στον c ένα φάκελο και ονόμασέ τον π.χ. Update BIOS. Εκεί βάλε το αρχειο.ROM. Μπες στο BIOS και με το tab πήγαινε στο c και στον παραπάνω φάκελο. Θα δεις το αρχείο και πάτα enter. 1
TopCLR Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Αν είναι να δώσεις 100€ για επεξεργαστή και πόσα ακόμα για τις καινούριες μνήμες 4x2GB (μάλλον άλλο ένα κατοστάρι ευρώ) και να παλεύεις με την μητρική που στα νέα BIOS γράφει "beta support FSB1333 CPU" (για τον Q9550 που ζαχαρώνεις). Πιο λογικό δεν είναι να πουλήσεις αυτά που έχεις (επεξεργαστή, μητρική, μνήμες) και να πάρεις ένα καινούριο σετ να ξεμπερδεύεις; Φτάνει να μην είσαι ακόμα με κάποιον σκληρό δίσκο IDE/PATA, οπότε θα χρειαστεί και αυτός αλλαγή. Ακόμα και η προσθήκη του Q6700 (που ανέφερες και δεν έχει FSB1333 για να θέλει "ταρζανιές" από το BIOS) με 40-45€ και προσθήκη άλλα 2GB μνήμης μεταχειρισμένες (να γίνουν 4GB μαζί με τις δικές σου) κάπου στα 20€ πιο λογικό μοιάζει. Αν επιμένεις με το BIOS update, φρόντισε να είναι το φλασάκι σου φορμαρισμένο σε FAT32 και όχι NTFS για να μπορεί να το δει στο BIOS. Επειδή είναι και αρκετά παλιά η μητρική, αν είναι κάποιο μικρό φλασάκι 2-4GB (ίσως και USB2) και όχι κάποιο 32-64GB USB3, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να το δει. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 εκανα ότι ακριβως μ ειπατε...εκανα φορματ το φλασακι σε φατ32 και το ειδε μτ την μια...εκανα τα παντα αλλα στο τελος όταν εκανε επανεκκινηση ο υπολογιστης μ εγραψε κατι που ελεγε checksum bad και να πατησω f1 για κατι που ελεγε και f2 για να κανει λοαδ όπως ηταν πριν και επειδή ψιλοφοβηθηκα πατησα f2...αρα τπτ ετσι?δεν καταφερε να κανει update?το θεμα είναι όμως γτ? λοιπον γραψτε λαθος..προσπαθησα ξανα και τελικα πετυχε...το θεμα είναι ότι παρολο που εχω την εκδοση 1807 που είναι και η τελευταια που μ βγαζει στο επισημο σαιτ στο aid64 λεει πως είναι και αυτή δυο χρονων παλαια...στην ολη διαδιακασια της δεύτερης προσπαθειας αυτό που ηταν διαφορετικο είναι ότι υπηρχε στο C: εκτος από το αρχειο μου σε καταληξη .rom και ένα άλλο που ελεγε dir ...στην πρωτη προσπαθεια δεν υπηρχε αυτό...εγω επελεξα κανονικα το ρομ και εκανε κανονικα εντελλει την αναβαθμιση.τωρα ως προς τις αλλαγες αυτές υπαρχει κατι που θα παρατηρησω να αλλαζει η απλα εχω μονο την δυνατοτητα για καλυτερους επεξεργαστες? οσον αφορα τον επεξεργαστη που προτίθεμαι να βαλω είναι αυτος εδώ Core 2 Quad Q9650(rev.E0,3.00GHz,1333FSB,L2:12MB) πιστευω πως είναι από του καλους...και μπορω να τον βρω με κανα 50-60€ καλως εχοντων των πραγματων..θα δειξει ..οσο για τις μνημες είμαι κομπλε..αγορασα σετακι δυο επιπλέον μνημες που δουλευουν αψογα...δεν ξερω αλλα νομιζω πως αμα ευκαιρησω και βαλω και έναν καλο ssd (ευκαιρήσω οικονομικα παντα μιλωντας ) to pc θα πεταει. όταν λεει βeta support 1333 εννοει ότι δεν θα δουλευει καλα τους επεξεργαστες αυτους? για να μην αγορασω καποιον όπως αυτόν που προανεφερα και φαω φολα μετα
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το F1 έπρεπε να επιλέξεις. Μπες στο BIOS και τρέξε την επιλογή Load optimized ...... Όχι δεν χρειάζεται να παρατηρήσεις κάτι με το BIOS παρά μόνο να δεις στο BIOS ή σε ενα πρόγραμμα όπως το AIDA64 ότι έχεις το καινούργιο BIOS. Beta σημαίνει ότι το τάδε BIOS είναι ανεπίσημο αλλά για να αναφέρει όλους αυτούς τους επεξεργαστές τους έχει τεστάρει ότι δουλεύουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έπαιρνα επεξεργαστή στα 60 ευρώ. Με τόσα χρήματα + τις μνήμες που αγόρασες θα έβαζες και κάτι παραπάνω και θα έπαιρνες ένα νέο σύστημα. Π.χ. έναν amd που είναι και οικονομικά προσιτοί.
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 βασικα με την τιμη που εχω βρει μνημες και επεξεργαστες νομιζω δεν αξιζει να παω σε νέο συστημα ...σε κανα χρονο 2 ισως.εγω εδωσα μολις ένα εικοσαρικο για 4 γβ μνημες.τις δοκιμασα και σε μεμτεστ και είναι αψογες...λοιπον.....τσαμπα...επεξεργαστη κοιταζω να παρω οσο πιο χαμηλα μπορω...σε λογικα παντα πλαισια...αν τον παρω 40€ θα είμαι κομπλε..με ένα συστημα καινουριο όπως amd θα ηθελα τουλάχιστον 150-180€,...τουλάχιστον...και για την δουλεια που θελω εγω το πσ δεν αξιζει ακομα τουλάχιστον... κατι ασχετο...εχω μπει στην σελιδα της μητρικης μ αλλα δεν μπορω να βρω ρε παιδια τα drivers...σορρυ αλλα είμαι noobas.edv exv mpei http://www.asus.com/Motherboards/P5BE/HelpDesk_Download/ θελω να κατεβασω τον οδηγο για την καρτα ηχου αλλα δεν το βλεπω πουθενα. αυτή είναι η καρτα μ Συσκευή ήχου USBΣυσκευή High Definition AudioNVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αν τα βρήκες σε τέτοια τιμή τότε οκ αλλά πάνω από 100 ευρώ δεν αξίζει. Για την κάρτα ήχου προσπάθησε αρχικά από το device manager να τη βρει αυτόματα μέσω Net. Στα updates των win δεν βλέπεις κάτι? Επίσης προσπάθησε να βρεις το magician driver που δεν είναι free και στην βρει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα