Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παράλληλα με το LG G5, που αποτελεί το κορυφαίο smartphone της, η Κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε και μία σειρά από συνοδευτικά περιφερειακά, τα οποία ονομάζει LG Friends.

Πρόκειται για “companion devices” για το LG G5, οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου οικοσυστήματος της LG και οι οποίες επεκτείνουν τις δυνατότητες της κορυφαίας συσκευής της.

Το LG Rolling Bot, είναι μία σφαιρικού σχήματος ρομποτική IP κάμερα, με αισθητήρα 8.0 Megapixels που ενσωματώνει τεχνολογία WiFi και η οποία μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι, αλλά είναι πολλά περισσότερα. Μπορεί για παράδειγμα πέρα από ένα σύντροφο για το… κατοικίδιο σας, να αποτελέσει τηλεχειριστήριο για διάφορες συμβατές οικιακές συσκευές ή ακόμα και ως σύστημα ασφαλείας για το σπίτι, η οποία στέλνει εικόνα στο LG G5.

Ο χρήστης, με το LG G5 μπορεί να ελέγξει την κίνηση του Rolling Bot καθώς και την κάμερα του από απόσταση, ενώ μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο οτιδήποτε συμβαίνει για παράδειγμα στο σπίτι του, από την δουλειά του.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το Rolling Bot ενσωματώνει υπέρυθρες για τον έλεγχο διάφορων συμβατών οικιακών συσκευών (τηλεόραση, κλιματιστικό κ.ά), σαν να είναι τηλεχειριστήριο, ενώ μπορείτε χρησιμοποιώντας –με την συμβολή του ενσωματωμένου ηχείου- το LG G5 να επικοινωνήσετε με τα…. κατοικίδια στο σπίτι σας. Φυσικά ενσωματώνει μπαταρία (χωρητικότητας 5000mAh), η οποία φορτίζει μέσω μίας θύρας USB.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι πρεπει για τον ελεφαντα που εκτρεφω 

:-D

για να μην παρεξηγουμαι , βρηκα χαριτωμενη την εκδοχη που εθεσε ο ρεπορτερ για τις χρησεις του , 

οτι θελει ο καθενας ας το κανει . 

ξαχασα να βαλω την φατσουλα που ειχα στα μουτρα μου στο αρχικο μηνυμα πραγμα που μπορει να κανει ευκολα τα γραπτα που αναπαραστουν εντυπωσεις να παρερμηνευτουνε .

Επεξ/σία από badweed
  • Like 11
Δημοσ.

Τώρα εγώ δεν αντέχω, θα γκρινιάξω. Φταίει που είναι πρωί ακόμα, χαράματα 10 η ώρα.

Αν θέλω σύντροφο και παρέα για τη γάτα μου, θα υιοθετήσω άλλη μια γάτα. Αν θέλω έξτρα τηλεκουμάντο, έχω το ίδιο το κινητό. Πάει να πει η μόνη άλλη χρήση για αυτό το σατανά της LG είναι να τον αμολήσω έξω στον κήπο να καταγράφει τους πάντες και να τρομάζει τα περιστέρια.

Πλάκα έχει πάντως, φαντάζομαι σε Ιαπωνίες και σία θα πουλήσει τρελά.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει το g5 κάποιο εξειδικευμένο hardware ώστε τα παλιότερα lg να μην είναι "φιλικά" δηλαδή ;

Απ τη μια αυτό, απ την άλλη το gear vr της samsung να ξεκινά απ τη σειρά Note 4.

Φαίνεται πως η συχνότητα εμφάνισης των ναυαρχίδων έχει φέρει κορεσμό και έλλειψη πρωτοπορίας στα κινητά αυτά καθαυτά. Με αποτέλεσμα να ψάχνουν για έξτρα περιφερειακά, δημιουργόντας αποκλειστικότητες για να τραβήξουν.

Εκτός λοιπόν απ το εξόφθαλμο του πράγματος, είναι επίσης αρκετά εκνευριστικό να βλέπεις τις εταιρίες να "χτυπάνε" απροκάλυπτα (και χωρίς καν τεχνική δικαιολογία) τις ίδιες τους τις συσκευές (μόλις 1-2 μοντέλα πριν) .

Υ.Γ και άντε εγώ τώρα να χαρώ το ρομποτάκι! :P

Δημοσ.

Εγω θελω να δω ποσο γρήγορα θα βγει κλώνος και ποση διαφορά τιμής θα χει με το πρωτότυπο.

Θα βγεί κλώνος με 320x480 κάμερα, με 1 ώρα διάρκεια μπαταρίας από κάποια No-Name κινέζικη εταιρία στα 15€ και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν βόμβα αφού η μπαταρία θα σκάσει αργά η γρήγορα. Ο μόνος αξιόλογος κινέζικος κλώνος θα είναι από την Xiaomi.

• Like 6
Δημοσ.

Θα βγεί κλώνος με 320x480 κάμερα, με 1 ώρα διάρκεια μπαταρίας από κάποια No-Name κινέζικη εταιρία στα 15€ και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν βόμβα αφού η μπαταρία θα σκάσει αργά η γρήγορα. Ο μόνος αξιόλογος κινέζικος κλώνος θα είναι από την Xiaomi.

Τι καιρό κάνει σήμερα στους Δελφούς;;; χεχεχε!!!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι καιρό κάνει σήμερα στους Δελφούς;;; χεχεχε!!!! :P

Δεν μπορώ να δω, τους έχουμε ντουμανιάσει εδώ με τις δάφνες. :P

• Like 2
Δημοσ.

Για τις συζύγους που θέλουν να τσεκάρουν συνεχώς τους άντρες τους μια χαρά είναι. Άσε που θα τους βγάζει βόλτα το απόγευμα και θα τους βοηθάει στα ψωνια στο σ.μαρκετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...