Προς το περιεχόμενο

Windows update agent 7.6.7600.320 πρόβλημα ....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξεκίνησα να περνάω windows 7 64 bit  .

Μετά το update στο service pack 1 των 7 , έγινε και update  στον 7.6.7600.320  ...

Από εκεί και πέρα φαίνεται να έχω πρόβλημα στα updates και βλέπω διαρκώς υψηλό load στην cpu .

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει ?

Ορίστε και ένα screen που περιγράφει την κατάσταση καθώς και τους πόρους που ζητά και το πως αυτοί παλαντάρουν πάνω στους πυρήνες ...

Capture.png

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι το υψηλο cpu load δηλαδη? Συμβαινει εδω και αρκετο καιρο, ασχετως με το συστημα που εχεις, που πλεον το θεωρω... feature :P

Και εδω το ιδιο θεμα εχω, με 64αρια 7, πληρως ενημερωμενα και με εγκατασταση που εγινε πριν 1.5 μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι το υψηλο cpu load δηλαδη? Συμβαινει εδω και αρκετο καιρο, ασχετως με το συστημα που εχεις, που πλεον το θεωρω... feature :P

Και εδω το ιδιο θεμα εχω, με 64αρια 7, πληρως ενημερωμενα και με εγκατασταση που εγινε πριν 1.5 μηνα.

To θέμα είναι πως μετά την αναβάθμιση στον 7.6. το σύστημα ψάχνει διαρκώς για update αλλά δεν βρίσκει κανένα ....  Πως θα κάνω update αν δεν δουλεύει ?

Το υψηλό load είναι απλά το μόνιμο κουσούρι μετά την αναβάθμιση του agent ....  Δεν γίνεται να μην κάνεις τίποτα στο pc, να είναι άδειο από εφαρμογές και να μην αφήνει να πέσει σε cstates ο agent ....

Ντροπή ...

Υπάρχει λύση ?

Δημοσ.

Δοκιμασες να κανεις reset το windows update? 

Δεν λυνει το θεμα με το cpu usage αλλα τουλαχιστον σε καποια φαση μετα αποα ρκετη ώρα καταφερνει να βρει τα updates και παραλληλα πεφτει και το load.

Δημοσ.

ναι το έκανα.

Εκανα και manual install τον 7.6. όπως διάβασα κάπου αλλά τίποτα.

Τώρα για να σταματήσω το υψηλό load μέχρι να βρω τρόπο να το λύσω έκεισα εντελώς τα update και το load πλέον είναι μηδενικό.

Το pc δεν είναι δικό μου, το έχω μόνο για σετάρισμα .... και ο χρόνος είναι περιορισμένος ...

Δηλαδή δεν υπάρχει λύση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...