driverpit Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δικαίωμα στον σχολιασμό έχουν όλοι νέοι και παλιοί χρήστες αρκεί να μην ξεφεύγουν τα σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος απλά!!! Αν ένας είναι απατεώνας και πέσεις στη περίπτωση τότε και αρνητική αξιολόγηση να του κάνεις κάνει ένα άλλο λογαριασμό και τέλειωσε. Κανένα δε καλύπτει μια αξιολόγηση. Εγώ προσωπικά ακόμα και αν με ενδιαφέρει μια αγγελία από άτομο χωρίς καθόλου ενεργητικότητα θα το περάσω από κόσκινο αν είναι να του αγοράσω κάτι. Για μένα το πιο σημαντικό είναι όταν αγοράζεις από επαρχία πράγματα και ζητάνε κατάθεση του ποσού πριν την αποστολή. Εκεί θα πρέπει να διαβάσω αν το έχει ξανά κάνει και αν είναι έμπιστος. Και πάλι όμως 100% δεν είμαι καλύμενος. Απλά αν το κάνω αναλαμβάνω το ρίσκο. Οι αγγελίες των μεταχειρισμένων κρύβουν ρίσκο το όποιο είναι εις γνώση του καθενός και αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του. Δε μπορεί να μας σώσει κανένας mod αν δεν έχουμε μυαλό... Μου έχει τύχει και εμένα να στείλω προϊόν σε κάποιον επαρχία και θα μου έβαζε τα χρήματα μετά τη παράδοση, είχε 60 κάτι αξιολογήσεις εκ των οποίων είχε καμιά 20 ρια ,μπορεί και πολύ παραπάνω αλλά τις 20 διάβασα, που το είχε ξανά κάνει και ήταν απόλυτα σωστός. Το έκανα και εγώ,τελικά το προϊόν με τη μεταφορά έφτασε χτυπημένο και σχεδόν σπασμένο ωστόσο όμως μπορούσαν να σωθούν κάποια πράγματα γιατί ήταν υπολογιστής. Ο άνθρωπος είχε όλη τη καλή διάθεση παρόλα αυτά να μου βάλει το πόσο που είχαμε συμφωνήσει, εμένα όμως δε μου πήγαινε και φυσικά κατέβασα τη τιμή. Θέλω να πω πως αν υπάρχει συνεννόηση όλα λύνονται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ακριβώς θα συμφωνήσω με τον απο πάνω.Εδώ μέσα μπορεί να γνωρίσεις άτομα και άτομα.Προσωπικά γνώρισα έναν απο τους καλύτερους στο θέμα αγγελίες που πλέον είμαστε και φίλοι(το μέλος tazmaaaz) που απο την δεύτερη συναλλαγή μας στέλναμε τα πράγματα και όποτε μπορούσε ο άλλος έκανε την κατάθεση. Πάντος ναι , μια δέκα τριάντα αξιολογήσεις δεν λένε πάντα την αλήθεια,εγώ προσωπικά αγοράζω πιο άνετα όταν ξέρω τον άλλον μέσα απο το φόρουμ και τον βλέπω ενεργό σχεδόν σε καθημερινή βαση να συμμετέχει , παρά απλά απο το να δώ μερικές αξιολογήσεις.Σίγουρα μετράνε και αυτές βέβαια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για εμένα μετρούν ΜΟΝΟΝ οι αξιολογήσεις. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για εμένα μετρούν ΜΟΝΟΝ οι αξιολογήσεις. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Όχι απαραίτητα, μου έχει τύχει ππρας να κάνει λαδιά και να απειλεί με αρνητική αν του βάλω. Προφανώς του έκανα ζημιά διαφορετικά για να μην σπιλωθεί το όνομά μου άδικα. Αλλά αρνητική δεν έφαγε. Εγώ στέλνω και χιλιάρικο σε άτομα που ξέρω εδώ μέσα και καμιά αξιολόγηση να μην έχουνε, και φοβάμαι κατάθεση πάνω απο 100 ευρώ σε άτομα με 50+ αξιολογήσεις χωρις παρουσία στο φόρουμ, γιατί την έχουν δει εμποράκοι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για εμένα μετρούν ΜΟΝΟΝ οι αξιολογήσεις. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Παρακινουμενος απο το ποστ του Sheo που με εκφραζει απολυτα,θα σου πω τουτο... Μην λειτουργεις ,σκεφτεσαι και αξιολογεις "κομπιουτεριστικα".... Δεν εχω αξιολογησεις, ουτε ειμαι πωλητης, αλλα ξερω αρκετους που αν πωλουσα θα αγοραζαν με εμπιστοσυνη. Για πολλους σημασια εχει η πορεια σου στο φορουμ. Τα γραπτα σου κατα ενα μερος ,δειχνουν και τον χαρακτηρα σου. Αν εισαι λαμογιο ή τιμιος. Αμφιδρομα,και εγω θα αγοραζα με κλειστα ματια απο τον Sheo, Thresh, Zio,albilosha,hacker ,Fulgore και δεκαδες αλλους φιλους εδω,απλα επειδη εχουν αποδειξει το ποιον τους... Αυτα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για εμένα μετρούν ΜΟΝΟΝ οι αξιολογήσεις. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Υπαρχουν ατομα με πολλες αξιολογησεις που με διαφορους τροπους κανουν παρανομο εμποριο.Δεν σημαινει αυτο οτι ειναι ακεραιοι χαρακτηρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Λίγο ψαγμένος να είσαι εδώ μέσα, ειδικά στην ενότητα αγγελίες, φτιάχνεις προφίλ με 40-50 αξιολογήσεις που δεν παίρνει καν χαμπάρι ο άλλος αν είσαι απατεώνας ή όχι. Επίσης οι χειρότεροι πονήρηδες που έχω γνωρίσει εδώ, είναι με πολλές θετικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Λίγο ψαγμένος να είσαι εδώ μέσα, ειδικά στην ενότητα αγγελίες, φτιάχνεις προφίλ με 40-50 αξιολογήσεις που δεν παίρνει καν χαμπάρι ο άλλος αν είσαι απατεώνας ή όχι. Επίσης οι χειρότεροι πονήρηδες που έχω γνωρίσει εδώ, είναι με πολλές θετικές. Ωπα πατριώτη! Παν μέτρο άριστο! Εσύ το πηγές τέρμα στην αντίθετη πλευρά. Οκ παιδιά μην με ξανά εμπιστευτειτε για πώληση ή αγορά. Μόνο αυτοί που έχουν 0 αξιολογήσεις και πάνω από 100 μυνήματα στο φόρουμ είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Το γράφω ακραίο όχι γιατί το πιστεύω αλλά για να σου δείξω πως φαίνεται το απόλυτο. Έχω κάνει καλές συναλλαγές με άτομα με 0, 1, 2 αξιολογήσεις και καθόλου ποστ. Έχω κάνει και καλές συναλλαγές με άτομα 30, 40 αξιολογήσεων και αρκετών ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Και έμποροι να είναι μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefant24 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Και έμποροι να είναι μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Καλημέρα στην παρέα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!! Λοιπόν άσε με να διαφωνήσω με το προηγούμενο σου ποστ. Μου έχει τύχει από εδώ ένα παλικάρι με περίπου 10 αξιολογήσεις (μάλιστα εξαιρετικές) να μου κάνει πατάτα. Αυτός ο τυπάς μου είχε πουλήσει 2 dvd windows 8.1 64bit pro σαν γνήσια . Μετά από κάμποσο καιρό βλέπω ότι στον υπολογιστή μου εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι το κλειδί λήγει σε χ μέρες. Το παλικάρι όμως στην συνάντηση μας ήταν απίστευτος , μου είχε αφήσει την εντύπωση ότι δεν θα χάσω από αυτόν . Μα έλα που έγινε το αντίθετο . Μπαίνω ινσομνια και τι να δω ?? Το μέλος αυτό το έχουν bannαρει γιατί απέκτησε 3 επιπλέον αρνητικές αξιολογήσεις( εγώ όμως του είχα αφήσει θετική) . Να μην τα πολυλογώ ,έχασα ένα μεγαλό ποσό για εκείνη την περίοδο. Και να πεις ότι δεν ήταν ενεργό μέλος θα ήταν ψέμματα. Συμπερασματικά θα πρέπει να έχεις και άλλα κριτήρια και να μην είσαι στενόμυαλος. NO OFFENCE!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Παιδιά οι αξιολογήσεις είναι ένα πονεμένο θέμα είναι η αλήθεια και εγώ ως ένα σημείο συμφωνώ με τους mods που δε μπορούν να βγάλουν άκρη και δεν έχουν και άδικο. Μια πολύ καλή πρόταση θα ήταν να ανοιχτεί ένα θέμα στο οποίο όπως είπε και ο Sheo να μπαίνει όποιος έχει θέμα και να λέει την κακή του εμπειρία με κάποιο χρήστη που αντιμετώπισε θέμα. Πάλι όμως είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί φανταστείτε να μπει κάποιος να πει κάτι αρνητικό και μετά να μπει ο άλλος να το αντικρούσει... Ο ΧΑΜΟΣ ... Για αυτό είναι ένα αδιέξοδο όλο αυτό τουλάχιστον για εμένα και νομίζω ότι έτσι όπως λειτουργέι είναι ο καλύτερος τρόπος. Η ασυνέπεια είναι αρνητικό για κάποιον που κάνει συναλλαγές αλλά αν δεν έχει προκύψει συναλλαγή μικρό το κακό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ωπα πατριώτη! Παν μέτρο άριστο! Εσύ το πηγές τέρμα στην αντίθετη πλευρά. Οκ παιδιά μην με ξανά εμπιστευτειτε για πώληση ή αγορά. Μόνο αυτοί που έχουν 0 αξιολογήσεις και πάνω από 100 μυνήματα στο φόρουμ είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Το γράφω ακραίο όχι γιατί το πιστεύω αλλά για να σου δείξω πως φαίνεται το απόλυτο. Έχω κάνει καλές συναλλαγές με άτομα με 0, 1, 2 αξιολογήσεις και καθόλου ποστ. Έχω κάνει και καλές συναλλαγές με άτομα 30, 40 αξιολογήσεων και αρκετών ποστ. Δεν είπα πως είναι όλοι απατεώνες αυτοί με τις πολλές θετικές. Είπα πως από προσωπική εμπειρία, όσους έχω εγώ πετύχει, είναι κυρίως με πολλές. Ούτε τα μηνύματα μου λένε κάτι. Που διαφωνείς ότι είναι πανεύκολο να φτιάξει κάποιος απατεώνας ψεύτικο προφίλ με 50+ θετικές;; Είναι γελοίο.. Και γω έχω 100+ θετικές αξιολογήσεις. Όποιος δεν εμπιστεύεται γενικά, δεν εμπιστεύεται ούτε εμένα, ούτε κανέναν. Απλά έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του μια δικλείδα ασφαλείας ότι άμα του τη φέρω, έχει περισσότερες πιθανότητες να με βρει. Είναι απλό. Και ξαναλέω η προβληματική συναλλαγή, και για εμάς τους έμπειρους, δεν θα φανεί στις αξιολογήσεις. Θα φανεί από την συνομιλία μας με τον αγοραστή / πωλητή. Άλλωστε προφίλ με 0-5 θετικές που θα ανεβάσουν μια άρτια αγγελία, τόσο από περιγραφή, όσο και από μορφή, είναι 99% δευτεροτρίτα προφίλ.. (εγώ όταν είχα κάνει την πρώτη μου συναλλαγή, δεν ήμουν τόσο άνετος να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία του φόρουμ, ούτε να γράψω επακριβώς τι έπρεπε ήξερα ώστε να πείσω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν είπα πως είναι όλοι απατεώνες αυτοί με τις πολλές θετικές. Είπα πως από προσωπική εμπειρία, όσους έχω εγώ πετύχει, είναι κυρίως με πολλές. Ούτε τα μηνύματα μου λένε κάτι. Που διαφωνείς ότι είναι πανεύκολο να φτιάξει κάποιος απατεώνας ψεύτικο προφίλ με 50+ θετικές;; Είναι γελοίο.. Και γω έχω 100+ θετικές αξιολογήσεις. Όποιος δεν εμπιστεύεται γενικά, δεν εμπιστεύεται ούτε εμένα, ούτε κανέναν. Απλά έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του μια δικλείδα ασφαλείας ότι άμα του τη φέρω, έχει περισσότερες πιθανότητες να με βρει. Είναι απλό. Και ξαναλέω η προβληματική συναλλαγή, και για εμάς τους έμπειρους, δεν θα φανεί στις αξιολογήσεις. Θα φανεί από την συνομιλία μας με τον αγοραστή / πωλητή. Άλλωστε προφίλ με 0-5 θετικές που θα ανεβάσουν μια άρτια αγγελία, τόσο από περιγραφή, όσο και από μορφή, είναι 99% δευτεροτρίτα προφίλ.. (εγώ όταν είχα κάνει την πρώτη μου συναλλαγή, δεν ήμουν τόσο άνετος να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία του φόρουμ, ούτε να γράψω επακριβώς τι έπρεπε ήξερα ώστε να πείσω). Εξηγησε σε παρακαλω το "εχει μια δικλειδα στο πισω μερος του μυαλου του οτι θα με βρει"..... Μηπως απο τα "αψογο παιδι ο κωστας,συστηνεται ανεπιφυλακτα" "ωραιος ο κωστας,θα ξαναεκανα συναλλαγη μαζι του";;;. ( το κωστας ειναι ενα τυχαιο ονομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εξηγησε σε παρακαλω το "εχει μια δικλειδα στο πισω μερος του μυαλου του οτι θα με βρει"..... Μηπως απο τα "αψογο παιδι ο κωστας,συστηνεται ανεπιφυλακτα" "ωραιος ο κωστας,θα ξαναεκανα συναλλαγη μαζι του";;;. ( το κωστας ειναι ενα τυχαιο ονομα) Κώστα με λένε Ότι πολύ απλά αν ο Κώστας φάει λεφτά / στείλει ελαττωματικό προϊόν / στείλει τούβλα / δεν παραλάβει (το τετράπτυχο δηλαδή της κακής συναλλαγής), έχω κάπου να μάθω γιαυτόν πληροφορίες, έχω κάπου να πατήσω. Μία αίσθηση ασφάλειας, μία προσπάθεια να πείσει τον εαυτό του ο διστακτικός, μέχρι να παραλάβει το μαραφέτι που αγόρασε και να του φύγει εκείνος ο κόμπος από το στομάχι.. Μην το ψάχνεις, μου έχει συμβεί 100 φορές και βάλε για διστακτικούς αγοραστές και συνεχίζουμε. Και να σου πω καλά κάνει όποιος προσέχει, δεν είναι εποχές για ανεμοσκορπίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις