Προς το περιεχόμενο

μου εκανε αρνητικες αξιολογησεις σε συναλλαγες που δεν εγιναν ποτε.

CrashTR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι και στον HAL έστειλα τόσο πολύ έχουν παίξει τα νεύρα μου.

και τι ειναι ο Hal ? διαιτητης για να σας πει ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο;

Ασε που μου μυριζει απατεωνιτσα εδω περα. Για μενα το καλυτερο θα ειναι να παρεις πισω το χειριστηριο αν ειναι οντως χαλασμενο και να επιστρεψεις τα χρηματα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και τι ειναι ο Hal ? διαιτητης για να σας πει ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο;

Ασε που μου μυριζει απατεωνιτσα εδω περα. Για μενα το καλυτερο θα ειναι να παρεις πισω το χειριστηριο αν ειναι οντως χαλασμενο και να επιστρεψεις τα χρηματα. 

Είσαι με τα καλά σου.? Δεν το ξέρω το άτομο.Του ζητάω να μου δώσει τα στοιχεία του,ονοματεπώνυμο διεύθυνση τηλέφωνο κλπ εφόσον υποτίθεται έχουμε κάνει συναλλαγή και δεν τα δίνει.Και απο τη στιγμή που οι mods διέγραψαν μια φορά την αξιολόγηση σημαίνει πως είδαν πως με το εν λόγω άτομο δεν είχα ποτέ καμμία επαφή.

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να αποδείξει αν έγινε συναλλαγή : print screen συνομιλία μας , φωτογραφία το πακέτο που του έστειλα που αναγράφονται τα στοιχεία , φωτογραφία την απόδειξη αντικαταβολής ή το χαρτί της μεταφορικής , φωτογραφία τον κλήσεων στο κινητό που υποτίθεται έχουμε μιλήσει , να αναφέριε τα στοιχεία μου έστω να δείξει πως ξέρει ποιός είμαι κλπ κλπ.Απο την ώρα που δεν δίνει τίποτα και απλά πετάει αρνητική είναι τρόλλ.

Απο την άλλη φίλε testtestest έχω δώσει το τελευταίο διάστειμα προιόντα απο 250-350 ευρώ(gtx 970 , σετ 4790 mobo ram κλπ) Λές να μου την βίδωσε ξαφνικά να χαλάσω την άψογη πορία μου εδώ με το να πουλήσω ένα χειρηστίριο τον 15 ευρώ.?

p.s να δεχτώ το τρόλλ απο τον Thresh ή άλλα άτομα που ξέρω πως είναι ενεργά,αλλά το να πετάγετε ο κάθε άκυρος που μπαίνει ινσόμνια μία φορά το μήνα και το παίζει έξυπνος δεν το δέχομαι.

• Like 7

Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και την άλλη πλευρά πάντως.

Όταν αφήνεις μια αρνητική πρέπει να αποδείξεις κάπως τα λεγόμενα σου.Όταν δεν ξέρεις το ονοματεπώνυμο του πωλητή,την διεύθυνση,δεν έχεις απόδειξη μεταφορικής - αντικαταβολής , δεν έχεις στο παρελθόν συνομιλία μαζί του ινσόμνια , δεν έχεις κίνηση λογαριασμού σε περίπτωση κατάθεσης , δέν έχεις απόδειξη για την κατάθεση , στην περίπτωση μου ακόμα και το προιόν είχε πουληθεί πρίν κάνει εγγραφή ο ίδιος ινσόμνια οπότε δεν είχαν κάν ούτε χαλασμένο να του στείλω , με λίγα λόγια δεν έχεις τίποτα για τίποτα πέραν το λέγειν τότε πως πάς και την κάνεις.??? Τρόλλ

Προφανός όταν έκανα αναφορά ο mod δεν την έσβησε αμέσως απλά επειδή την έκανα,δεν είμαι ούτε φίλος τους ούτε γνωριζόμαστε.ο μοντ που το ανέλαβε ξέτασε τα λεγόμενα και τον δύο και ζήτησε προφανός κάποιο αποδεικτικό στοιχείο απο τον αγοραστή.Δεν έδωσε τίποτα οπότε την έσβησε μαζί με το λογαριασμό του.

• Like 2

Όταν αφήνεις μια αρνητική πρέπει να αποδείξεις κάπως τα λεγόμενα σου.Όταν δεν ξέρεις το ονοματεπώνυμο του πωλητή,την διεύθυνση,δεν έχεις απόδειξη μεταφορικής - αντικαταβολής , δεν έχεις στο παρελθόν συνομιλία μαζί του ινσόμνια , δεν έχεις κίνηση λογαριασμού σε περίπτωση κατάθεσης , δέν έχεις απόδειξη για την κατάθεση , στην περίπτωση μου ακόμα και το προιόν είχε πουληθεί πρίν κάνει εγγραφή ο ίδιος ινσόμνια οπότε δεν είχαν κάν ούτε χαλασμένο να του στείλω , με λίγα λόγια δεν έχεις τίποτα για τίποτα πέραν το λέγειν τότε πως πάς και την κάνεις.??? Τρόλλ

Προφανός όταν έκανα αναφορά ο mod δεν την έσβησε αμέσως απλά επειδή την έκανα,δεν είμαι ούτε φίλος τους ούτε γνωριζόμαστε.ο μοντ που το ανέλαβε ξέτασε τα λεγόμενα και τον δύο και ζήτησε προφανός κάποιο αποδεικτικό στοιχείο απο τον αγοραστή.Δεν έδωσε τίποτα οπότε την έσβησε μαζί με το λογαριασμό του.

αστον μωρε ο τυπος δεν εχει κανει ουτε μια συναλλαγη στο Insomnia και εχει και αποψη...

• Like 2

αστον μωρε ο τυπος δεν εχει κανει ουτε μια συναλλαγη στο Insomnia και εχει και αποψη...

Ε καλά δεν μπορούμε να απαγορέψουμε σε κανέναν αυτό το δικαίωμα.Απλά λίγο προσοχή να μην προσβάλουμε κάποιον όταν κάνει προσπάθεια να βρεί το δίκιο του.

συγνώμη υπάρχει κάποιος κανονισμός του φόρουμ που να μην επιτρέπει να εκφερουν άποψη μέλη με μηδενικες συναλλαγες;

οποιος φοβαται να λαβει υποψιν τη γνωμη του αλλου, ειναι συνηθως αυτος που εχει λερωμενη τη φωλια του (με καποια απατεωνιτσα σε συναλλαγη μηπως) :)

συγνώμη υπάρχει κάποιος κανονισμός του φόρουμ που να μην επιτρέπει να εκφερουν άποψη μέλη με μηδενικες συναλλαγες;

Δεν υπαρχει καποιος κανονισμος. Αλλα χρειαζεται παραπανω προσπαθεια να τεκμηριωσει την αποψη του...

Καλο, κακο τι να σου πω? Απο την αλλη, εγω για παραδειγμα που εχω φτυσει αιμα (λεμε τωρα) για να χτισω το προφιλ μου στις αγγελιες δεν θα ρισκαρω ετσι ευκολα να εκτεθω λεγωντας/γραφωντας/κανωντας μπαρουφες...

• Like 2

οποιος φοβαται να λαβει υποψιν τη γνωμη του αλλου, ειναι συνηθως αυτος που εχει λερωμενη τη φωλια του (με καποια απατεωνιτσα σε συναλλαγη μηπως) :)

μπα, απλά περιμένει να χτίσει το προφιλ του. Οπως το χτίσαμε όλοι μας...

Οπότε μετά 2-3-4-5 θετικές αξιολογήσεις, ας επανέλθει!

Δυστυχως δεν ειμαστε ιμπει εδώ να ανοιγουμε cases και να παίρνουμε το χρήμα μας πίσω.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...