benign Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Τίποτα πουθενά !!!! Αυτό λέω κι εγω αλλά μήπως παίζει τίποτα με την απεργία ;;; Στα μυνηματα σου μπορεις να δεις αν τα εχει διαβασει αυτα που του στελνεις.Οποτε αν τα διαβαζει και δεν σου απανταει μαλλον την πατησες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Στα μυνηματα σου μπορεις να δεις αν τα εχει διαβασει αυτα που του στελνεις.Οποτε αν τα διαβαζει και δεν σου απανταει μαλλον την πατησες.Δεν έχει συνδεθεί καν ο χρήστης απο τότε π έγινε η συναλλαγή !!! Τι μπορώ να κανω ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έχει συνδεθεί καν ο χρήστης απο τότε π έγινε η συναλλαγή !!! Τι μπορώ να κανω ;;;; Ε και συ ρε Νικο με το αβαταρ που εβαλες προκαλεις τους απατεωνες! (Πλακιτσα) Τι στοιχεια εχεις? Κινητο μονο? Δεν ξερω τι να σου πω,δεν βρισκεις ακρη αν σε εξαπατησε,για αυτο προσωπικα δεν στελνω ποτε χρηματα επαρχια,η εξωτερικο παρα μονο σε πολυ παλιους χρηστες με πολυ μεγαλες αξιολογησεις και σημαντικο αυτο το τελευταιο, που γραφουν συχνα τις αποψεις τους σε διαφορα νηματα,πραγμα που σημαινει οτι ειναι καλοι και αξιοπιστοι. Παντως κανε λιγο υπομονη ,μηπως και τελικα δεν υπαρξει προβλημα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2016 από benign 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ε και σε ρε Νικο με το αβαταρ που εβαλες προκαλεις τους απατεωνες! (Πλακιτσα) Τι στοιχεια εχεις? Κινητο μονο? Δεν ξερω τι να σου πω,δεν βρισκεις ακρη αν σε εξαπατησε,για αυτο προσωπικα δεν στελνω ποτε χρηματα επαρχια,η εξωτερικο παρα μονο σε πολυ παλιους χρηστες με πολυ μεγαλες αξιολογησεις και σημαντικο αυτο το τελευταιο, που γραφουν συχνα τις αποψεις τους σε διαφορα νηματα,πραγμα που σημαινει οτι ειναι καλοι και αξιοπιστοι. Παντως κανε λιγο υπομονη ,μηπως και τελικα δεν υπαρξει προβλημα. Κινητό κι αριθμό τράπεζας! Αν ειχα τηλεφωνικό κατάλογο της Αττικης θα έψαχνα κι τ σταθερό του αλλά δεν εχω !!! μήνυση για εξαπάτηση;;; Δεν ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter.back Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ψάξε το σταθερό του Site: εδώ . Για τι ποσό μιλάς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ψάξε το σταθερό του Site: https://www.11888.gr/">εδώ . Για τι ποσό μιλάς? Μονο τ κινητό τ βγάζει !80 ευρώ ! Απο τηλεφωνικό κατάλογο Αττικης αλλά δεν εχω τέτοιο κατάλογο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Παιδιά για να σας ρωτήσω...Εκανα μια συναλλαγη με ενα παιδι απο εδω μεσα κι γυρω στις 10 αξιολογήσεις,του εβαλα τα λεφτα κι μ το εστειλε σαν επιστολη β προτεραιότητας Αυτο το "β΄προτεραιοτητα" υπαρχει οντως? Εννοω στη πραξη. Δυο φορες που το ζητησα στο ταχυδρομειο μου ειπαν γιοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αυτο το "β΄προτεραιοτητα" υπαρχει οντως? Εννοω στη πραξη. Δυο φορες που το ζητησα στο ταχυδρομειο μου ειπαν γιοκ... Υπάρχει ναι !!!Το θέμα ειναι τωρα τι κανω ;;; Κάπου ειχα διαβάσει πτι μπορώ να κανω μήνυση γιαβρξαπατασηβαπο τ Διαδικτύου κι δεν πληρώνεις κατι ισχύει ;;; Η δρν αξίζει καν να ασχοληθώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost_Rider Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ψάξε το σταθερό του Site: εδώ . Για τι ποσό μιλάς? δεν ειναι ολοι οι αριθμοι καταχωρημενοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
testtesttest Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κάπου ειχα διαβάσει πτι μπορώ να κανω μήνυση γιαβρξαπατασηβαπο τ Διαδικτύου αυτο ακριβως να κανεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Υπάρχει ναι !!! Οτι υπαρχει, υπαρχει. Αναφερεται και στο τιμολογιο τους. Αν εφαρμοζεται ρωτησα. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις απο μας? Το θέμα ειναι τωρα τι κανω ;;; Κάπου ειχα διαβάσει πτι μπορώ να κανω μήνυση γιαβρξαπατασηβαπο τ Διαδικτύου κι δεν πληρώνεις κατι ισχύει ;;; Η δρν αξίζει καν να ασχοληθώ ; Αφου εχεις τα στοιχεια του μπορεις να του τραβηξεις μια μηνυση να τον κυνηγανε. Αρκει να εχεις τα απαιτουμενα φραγκα, γιατι δεν ειναι δωρεαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπέρα.Έχω βγεί έξω απο τα ρούχα μου αυτό το 2ήμερο.Χθές όπως και κάθε μέρα βλέπω ινσόμνια και οπ μια αξιολόγηση.Πάω να δω και βλέπω αρνητική πως του έστειλα ένα χειρηστίριο και είναι χαλασμένο και μετα απο τηλέφωνηκή επικοινωνία αρνήθηκα να μου το επιστρέψει. Εκεί μένω για λίγο μ*****ς....Δεν έχω ιδέα ποιος είναι.Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί του και το καλύτερο το χειρηστίριο το οποίο υποτίθεται του πούλησα το είχα πουλήσει πρίν κάν κάνει εγγραφή στο φόρουμ το εν λόγω άτομο.Κάνω αναφορά προφανός και διαγράφουν οι mods άμεσα την αξιολόγηση.Έστειλα και μήνυμα να δω ποιος είναι λέγοντας που έχει κάνει λάθος και άφησε αξιολόγηση προφανός σε λάθος άτομο. Σήμερα πάλι βλέπω αρνητική απο τον ίδιο επιμένοντας πως εγώ αρνούμαι να δεχτώ το χαλασμένο χειρηστίριο. Του λέω δεν έχω ιδέα ποιος είναι και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζι ούτε ινσόμνια ούτε τηλ και απάντηση δεν έχω πάρει. Έκανα πάλι αναφορά στην αγγελία αλλά τώρα αυτή τη δουλειά θα έχουμε...Δεν βγάζω και άκρη για το ποιο είναι του στέλνω να βγάλει photo το πακέτο που υποτίθεται έστειλα να δω στοιχεία πάνω. Τι να κάνω ρε παιδια αν είναι δυνατόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπέρα.Έχω βγεί έξω απο τα ρούχα μου αυτό το 2ήμερο.Χθές όπως και κάθε μέρα βλέπω ινσόμνια και οπ μια αξιολόγηση.Πάω να δω και βλέπω αρνητική πως του έστειλα ένα χειρηστίριο και είναι χαλασμένο και μετα απο τηλέφωνηκή επικοινωνία αρνήθηκα να μου το επιστρέψει. Εκεί μένω για λίγο μ*****ς....Δεν έχω ιδέα ποιος είναι.Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί του και το καλύτερο το χειρηστίριο το οποίο υποτίθεται του πούλησα το είχα πουλήσει πρίν κάν κάνει εγγραφή στο φόρουμ το εν λόγω άτομο.Κάνω αναφορά προφανός και διαγράφουν οι mods άμεσα την αξιολόγηση.Έστειλα και μήνυμα να δω ποιος είναι λέγοντας που έχει κάνει λάθος και άφησε αξιολόγηση προφανός σε λάθος άτομο. Σήμερα πάλι βλέπω αρνητική απο τον ίδιο επιμένοντας πως εγώ αρνούμαι να δεχτώ το χαλασμένο χειρηστίριο. Του λέω δεν έχω ιδέα ποιος είναι και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζι ούτε ινσόμνια ούτε τηλ και απάντηση δεν έχω πάρει. Έκανα πάλι αναφορά στην αγγελία αλλά τώρα αυτή τη δουλειά θα έχουμε...Δεν βγάζω και άκρη για το ποιο είναι του στέλνω να βγάλει photo το πακέτο που υποτίθεται έστειλα να δω στοιχεία πάνω. Τι να κάνω ρε παιδια αν είναι δυνατόν. Αν ειναι καινουργιο μελος,καποιος ηλιθιος σου κανει πλακα,ε μην ανησυχεις καπια στιγμη θα φαει περμαμπαν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Καλησπέρα.Έχω βγεί έξω απο τα ρούχα μου αυτό το 2ήμερο.Χθές όπως και κάθε μέρα βλέπω ινσόμνια και οπ μια αξιολόγηση.Πάω να δω και βλέπω αρνητική πως του έστειλα ένα χειρηστίριο και είναι χαλασμένο και μετα απο τηλέφωνηκή επικοινωνία αρνήθηκα να μου το επιστρέψει. Εκεί μένω για λίγο μ*****ς....Δεν έχω ιδέα ποιος είναι.Δεν έχω ξαναμιλήσει μαζί του και το καλύτερο το χειρηστίριο το οποίο υποτίθεται του πούλησα το είχα πουλήσει πρίν κάν κάνει εγγραφή στο φόρουμ το εν λόγω άτομο.Κάνω αναφορά προφανός και διαγράφουν οι mods άμεσα την αξιολόγηση.Έστειλα και μήνυμα να δω ποιος είναι λέγοντας που έχει κάνει λάθος και άφησε αξιολόγηση προφανός σε λάθος άτομο. Σήμερα πάλι βλέπω αρνητική απο τον ίδιο επιμένοντας πως εγώ αρνούμαι να δεχτώ το χαλασμένο χειρηστίριο. Του λέω δεν έχω ιδέα ποιος είναι και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζι ούτε ινσόμνια ούτε τηλ και απάντηση δεν έχω πάρει. Έκανα πάλι αναφορά στην αγγελία αλλά τώρα αυτή τη δουλειά θα έχουμε...Δεν βγάζω και άκρη για το ποιο είναι του στέλνω να βγάλει photo το πακέτο που υποτίθεται έστειλα να δω στοιχεία πάνω. Τι να κάνω ρε παιδια αν είναι δυνατόν. Του έκανα και εγώ αναφορά. Λογικά θα φάει και μπαν τώρα για την 2η φορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αν ειναι καινουργιο μελος,καποιος ηλιθιος σου κανει πλακα,ε μην ανησυχεις καπια στιγμη θα φαει περμαμπαν. Μέχρι και στον HAL έστειλα τόσο πολύ έχουν παίξει τα νεύρα μου.Ελπίζω όντως να μου βρούν λύση οι mods. Ευχαριστώ Sheo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις