cmad Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ok παιδιά ευχαριστώ. Περισσότερο νευρίασα γιατί φέρθηκαν μη αντρίκια. Την τελευταία φορά επειδή ο τύπος δεν είχε θήκη κλπ παράγγειλα από κατάστημα ,αφού είχα την διαβεβαίωση του ότι θα το στείλει. Ας είναι ,αυτοί χάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εχει τυχει να "τσακωθω" με χρηστη εδω μεσα γιατι ηθελε κατι που πουλουσα και θα με επαιρνε τηλεφωνο την αλλη μερα για να ερθει να το παρει αλλα εγω βρηκα αλλον και το πουλησα την προηγουμενη. Δεν ηταν σωστο αυτο που εκανες. Οταν συμφωνεις με καποιον δεν το δινεις μετα αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Προσπαθησα να του εξηγησω οτι πολλοι σαν αυτον που ηθελαν να αγορασουν κατι την αλλη μερα ειχαν εξαφανιστει και βαση κανονισμων δεν μπορουσα να τους βαλω αρνητικη ετσι και εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω κρατησεις. Και πολυ καλα εκανες! Συνηθως οι περισσοτεροι θελουν να τους το κρατησεις, για να εχουν χρονο να το σκεφτουν αν το θελουν η οχι. Μου εχουν τυχει περιπτωσεις οπου το ειχα κρατημενο για δυο και τρεις μερες και δεν εστελνε μυνημα, και οταν του απαντουσα μου ελεγε ακυρο. Ποσο μαλλον οταν πιστευεις οτι δινεις κατι φθηνα η βαζεις αγγελια για να φυγει κατι γρηγορα, ποιο το νοημα να το κραταω στον αλλον μια βδομαδα; Προτιμω να ανεβασω την τιμη στο δι/τριπλασιο πχ και ας το εχω κρατημενο δυο μηνες.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Και πολυ καλα εκανες! Συνηθως οι περισσοτεροι θελουν να τους το κρατησεις, για να εχουν χρονο να το σκεφτουν αν το θελουν η οχι. Μου εχουν τυχει περιπτωσεις οπου το ειχα κρατημενο για δυο και τρεις μερες και δεν εστελνε μυνημα, και οταν του απαντουσα μου ελεγε ακυρο. Ποσο μαλλον οταν πιστευεις οτι δινεις κατι φθηνα η βαζεις αγγελια για να φυγει κατι γρηγορα, ποιο το νοημα να το κραταω στον αλλον μια βδομαδα; Προτιμω να ανεβασω την τιμη στο δι/τριπλασιο πχ και ας το εχω κρατημενο δυο μηνες.. Καλα, δε μιλαμε να το κρατησεις για 400 μερες. Μια μερα δε θα χρειαστει καποιος για να ερθει να το παρει? Πως θα γινει δηλαδη, αμεσως κι επιτοπου? Και δε μιλαμε για να το σκεφτει ο αλλος, μιλαμε μόνο για τη περιπτωση που συμφωνηθηκε και εκλεισε. Μου εχει τυχει να κρατησω ενα ειδος για ενα μηνα σε καποιον, που ομως εβαλε μια προκαταβολη στο λογ/σμο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλα, δε μιλαμε να το κρατησεις για 400 μερες. Μια μερα δε θα χρειαστει καποιος για να ερθει να το παρει? Πως θα γινει δηλαδη, αμεσως κι επιτοπου? Και δε μιλαμε για να το σκεφτει ο αλλος, μιλαμε μόνο για τη περιπτωση που συμφωνηθηκε και εκλεισε. Μου εχει τυχει να κρατησω ενα ειδος για ενα μηνα σε καποιον, που ομως εβαλε μια προκαταβολη στο λογ/σμο μου. Οταν σου στελνει ο αλλος μην το δωσεις το θελω εγω, και την αλλη μερα δεν απανταει, ενω ειναι online, ε οχι, δεν ξαναασχολουμε με κρατησεις. Εχει τυχει να δω αγγελια στις τρεις το βραδυ και να του στελνω αμεσως να το παρω, να βρεθουμε ακομα και στις τρεισιμιση. Ενω θα μπορουσα να του πω θα σε παρω αυριο αν ειναι να βρεθουμε. Οποιος θελει κατι πολυ, δεν θελει να περιμενει γιατι μπορει να του το προλαβει καποιος αλλος. Εκτος και αν μιλαμε για επαρχια και ταχυδρομια, εκει αναλογως πως θελει ο αλλος να πουλησει. Αν παλι καποιος που θελει κατι δεν μπορει αμεσως επειδη εχει δουλειες ειτε δεν εχει πληρωθει ακομα, εγω στη θεση του δεν θα εστελνα μυνημα για να μου το κρατησει ο πωλητης. Ισως θα εκανα τη προσπαθεια, αλλα δεν θα πιστευα πως εχω προτεραιοτητα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν ηταν σωστο αυτο που εκανες. Οταν συμφωνεις με καποιον δεν το δινεις μετα αλλου. Οχι για την αλλη μερα αλλα για το ιδιο απογευμα μου εχουν κανει κρατηση και μην τον ειδατε τον Παναη. Ξερεις ποσες φορες ειχα κανει κρατησεις ακομα και για ολοκληρη βδομαδα και τελικα τις εκανα τζαμπα και οταν εστελνα μηνυμα στον επομενο η θα ειχε βρει κατι αλλο για να αγορασει η θα μου ελεγαν "γιατι δεν το πηρε αυτος που μας ειπες οτι εκανες κρατηση μηπως εχει καποιο προβλημα αυτο που πουλας;" Καλα, δε μιλαμε να το κρατησεις για 400 μερες. Μια μερα δε θα χρειαστει καποιος για να ερθει να το παρει? Πως θα γινει δηλαδη, αμεσως κι επιτοπου? Και δε μιλαμε για να το σκεφτει ο αλλος, μιλαμε μόνο για τη περιπτωση που συμφωνηθηκε και εκλεισε. Μου εχει τυχει να κρατησω ενα ειδος για ενα μηνα σε καποιον, που ομως εβαλε μια προκαταβολη στο λογ/σμο μου. Κατι που δεν σε καιει να πουλησεις ειδικα αν παρεις και προκαταβολη οχι ενα αλλα και δυο μηνες το κρατησεις. Παραδειγμα εγω θελω καποια στιγμη να πουλησω την R9 390 Nitro που εχω για να παω σε 980 λογω CUDA Λεφτα για να παρω την 980 δεν εχω ουτε με καιει να την παρω οποτε αν την βαλω αγγελια και μου πει ενας σου βαζω 50 στον λογαριασμο και θα ερθω σε ενα μηνα γιατι πχ θα παρω το δωρο δεν εχω προβλημα να την αφησω πανω στον υπολογιστη μεχρι να ερθει να την παρει. Ισα ισα μου δινει και εμενα το περιθωριο να μαζεψω τα υπολοιπα λεφτα που θελω για την καλυτερη καρτα. Φυσικα ο αγραφος νομος του εμποριου λεει πως αν δωσεις για κατι προκαταβολη και μετα δεν το παρεις χανεις την προκαταβολη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Αυτο το θεμα το εχω λυσει απλα, προσωπικα. Λεω σε οσους ενδιαφερονται οτι προτεραιτοτητα εχουν αυτοι που θα κλεισουν πρωτοι συγκεκριμενο ραντεβου σε συγκεκριμενη ωρα,το συντομοτερο. Αν καποιος λοιπον θελει συναντηση,ας πουμε παραδειγματικα σε 2 ημερες,του αναφερω οτι δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν καποιος αλλος ενδιαφερθει και ερθει και το παρει πριν. Ξεκαθαρα πραγματα απο την αρχη. (Επαρχια δεν στελνω γιατι δεν εμπιστευομαι ΕΛΤΑ και οι εταιριες κουριερ ειναι απατεωνες που κατακρατουν για πολλες μερες ισως και μηνες τα χρηματα που σου στελνει ο αλλος και σου τα δινουν οποτε θελουν.Ειχε γινει αυτο την πρωτη φορα που εστειλα ετσι,εβαλα δικηγορο ισχυρο,χεστηκαν μου τα εδωσαν αμεσως και απο τοτε τους εχω γραμμενους στα παλια μου τα παπουτσια.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopoulosc Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Κρατήσεις όντως παίζει και να είναι η χειρότερη μπανανόφλουδα...Ποτέ ξανά,ο πιο γρήγορος κερδίζει,όπως έλεγε και ένα παλιό παιχνίδι...Αρκεί να ξεκαθαρίζεται στην αγγελία,,,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Οταν σου στελνει ο αλλος μην το δωσεις το θελω εγω, και την αλλη μερα δεν απανταει, ενω ειναι online, ε οχι, δεν ξαναασχολουμε με κρατησεις. Αυτο σημαινει οτι μιλησες με απατεωνα. Δε μιλαμε για τετοιες κρατησεις. Ξερεις ποσες φορες ειχα κανει κρατησεις ακομα και για ολοκληρη βδομαδα και τελικα τις εκανα τζαμπα και οταν εστελνα μηνυμα στον επομενο η θα ειχε βρει κατι αλλο για να αγορασει η θα μου ελεγαν "γιατι δεν το πηρε αυτος που μας ειπες οτι εκανες κρατηση μηπως εχει καποιο προβλημα αυτο που πουλας;" Αν στη διαρκεια της εβδομαδας βρεις αλλον αγοραστη τοτε να το δωσεις στον αλλον. Δεν ειναι λογικο να κρατας επι μια βδομαδα ενα αντικειμενο απορριπτοντας τυχον αλλες προτασεις στο ενδιαμεσο. Αν παλι συμφωνησες να το δωσεις μετα απο μια βδομαδα, τοτε εισαι εθελοντικα δεσμευμενος και δεν ειναι σωστο να σπασεις τη συμφωνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Παιδιά για να σας ρωτήσω...Εκανα μια συναλλαγη με ενα παιδι απο εδω μεσα κι γυρω στις 10 αξιολογήσεις,του εβαλα τα λεφτα κι μ το εστειλε σαν επιστολη β προτεραιότητας κι προφανως δεν εχω παραλάβει ακομα..Κι συμβαίνουν τα εξής: 1) Δεν μ σηκωνει τα τηλ δεν απανταει στα μηνυματα 2) Εχει σχέση κι η απεργία π γινεται στον Πειραιά.?? Τι μου προτείνεται να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποσες μερες περασαν απο τοτε που σου το εστειλε ή απο τοτε που εβαλες τα λεφτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ποσες μερες περασαν απο τοτε που σου το εστειλε ή απο τοτε που εβαλες τα λεφτα; 13 του μήνα του εβαλα τα λεφτα κι καλα μ το εστειλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefant24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 13 του μήνα του εβαλα τα λεφτα κι καλα μ το εστειλε! Αυτά τα β κυριότητας πόσο κάνουν να φτάσουν ????? Δσν έχει track number. Εγώ μια φορά που είχα στείλει με ΕΛΤΑ α κυριότητας μου είχαν δώσει track number ώστε να το εντοπίσω στον χάρτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Απλό δέμα με ελτά και tracking έχει 1.5 ευρώ, αυτό να απαιτείτε. Λογικά απο τις 13 θα έπρεπε να σου είχε έρθει 2 φορές. Το ότι δεν σηκώνει τηλέφωνα δεν είναι καλό. Εδώ απαντάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Απλό δέμα με ελτά και tracking έχει 1.5 ευρώ, αυτό να απαιτείτε. Λογικά απο τις 13 θα έπρεπε να σου είχε έρθει 2 φορές. Το ότι δεν σηκώνει τηλέφωνα δεν είναι καλό. Εδώ απαντάει? Τίποτα πουθενά !!!!Αυτό λέω κι εγω αλλά μήπως παίζει τίποτα με την απεργία ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις