tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Κώστα με λένε Ότι πολύ απλά αν ο Κώστας φάει λεφτά / στείλει ελαττωματικό προϊόν / στείλει τούβλα / δεν παραλάβει (το τετράπτυχο δηλαδή της κακής συναλλαγής), έχω κάπου να μάθω γιαυτόν πληροφορίες, έχω κάπου να πατήσω. Μία αίσθηση ασφάλειας, μία προσπάθεια να πείσει τον εαυτό του ο διστακτικός, μέχρι να παραλάβει το μαραφέτι που αγόρασε και να του φύγει εκείνος ο κόμπος από το στομάχι.. Μην το ψάχνεις, μου έχει συμβεί 100 φορές και βάλε για διστακτικούς αγοραστές και συνεχίζουμε. Και να σου πω καλά κάνει όποιος προσέχει, δεν είναι εποχές για ανεμοσκορπίσματα. Σορρυ,αλλα δεν με καλυψε η απαντηση σου. Επιμενω,πως χαριν των αξιολογησεων σου,εγω μπορω να βρω ποιος εισαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Σορρυ,αλλα δεν με καλυψε η απαντηση σου. Επιμενω,πως χαριν των αξιολογησεων σου,εγω μπορω να βρω ποιος εισαι.... Μα και γω αυτό ακριβώς είπα. Πως αν κάποιος πάει να αγοράσει από τον Κώστα με τις πολλές αξιολογήσεις, θα έχει πίσω στο μυαλό του μια σιγουριά περισσότερη να τον βρει, αν ο Κώστας του την κάνει την απατεωνιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ερωτημα ειναι, οχι συμπερασμα. Ισως λαθος μου,που ξεχασα το ερωτηματικο. Νομισα θα εννοηθει... Το ερωτημα μου ,σωστα εκφρασμενο,ειναι:"Πώς χαριν των αξιολογησεων σου,εγω μπορω να βρω ποιος εισαι;;;;"sorry for misunderstood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Από το να μην υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, έχει κάποιος την ελπίδα ότι μπορεί να ρωτήσει κάποιον που έχει ήδη συνδιαλλαγεί μαζί του, τον τόπο διαμονής του αν βρέθηκε με τον "Κώστα" από κοντά για χέρι-χέρι συναλλαγή, το τηλέφωνο του και πολλά άλλα.. Με λίγο ψάξιμο κάτι μπορεί να βρεθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Late to the party και για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλα να πώ και εγώ το μακρύ μου. Τον τελευταίο χρόνο μου έχουν τύχει 4-5 περιπτώσεις που δεν έχριζαν απλά αρνητική αξιολόγηση αλλα και (sic) μάπες. Παρόλα αυτά δεν έχω βάλει ούτε μιά λόγω του (κατ΄εμέ) ανόητου κανόνα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. 9/10 προβλήματα στις αγγελίες είναι ακριβώς η μή ολοκλήρωση της συναλλαγής. Παράδειγμα 1: Τύπος που κανονίζουμε να πάρω ένα προιόν (που χρειάζεται έλεγχο). Κανονίζουμε να ερθει απο μένα να το δώ και αν είναι ΟΚ να κάνουμε τη συναλλαγή. Μου κλείνει ραντεβού απόγευμα. Πάω στήνομαι σπίτι. Περιμένω. Πουθενά. Εμφανίζεται με μήνυμα μετά απο ένα δίωρο που περίμενα μπάστακας σπίτι. Σόρυ κάτι έτυχε, να το κάνουμε βράδυ. ΟΚ. Φεύγω πάω κάνω ότι είναι να κάνω και σηκώνομαι κάνω χιλιόμετρα μετά μιας και δεν ήμουν σπίτι το βράδυ για να είμαι στο ραντεβού. Πουθενά. Κλειστό κινητό. Εμφανιζεται μετά απο μέρες. "Μου κλέψαν το κινητό φεύγοντας απο τη δουλειά και δε μπορούσα να σε πάρω". Fun fact. Δε του είχα στείλει ποτέ πμ το κινητό μου, τον είχα πάρει, οπότε μόνο εκεί θα μπορούσε να το έχει. Αυτός ο τύπος μπορεί να μη μου πήρε λεφτά ή μπορεί να μη μου έδωσε προιόν, αλλα μου κατέστρεψε σχεδόν μια μέρα απο τη ζωή μου που τον περίμενα. Δεν είναι όλα θέμα συναλλαγής. Το να σου "φάει" ο άλλος ώρες και χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο και να μήν εμφανίζεται θα έπρεπε να είναι ΤΟΠ λόγος αρνητικής αξιολόγησης. Μου έφαγε χρόνο. Μου έφαγε βενζίνες. Μου έφαγε νεύρα. Παράδειγμα 2: Τύπος μου κανονίζει για ένα παιχνίδι. Λεπτομέρειες φωτός τηλέφωνα, απ'όλα. Ραντεβού την τάδε μέρα και ώρα κέντρο. Πουθενά. Τηλέφωνο. Πουθενά. Μήνυμα αργότερα. Κάτι συνέβη. ΟΚ λέω. Ραντεβού μετά απο μερικές μέρες. Πάω. ΠΟΥΘΕΝΑ. Και πέρα απο αυτό, είχε το θράσσος να εμφανιστεί ξανά μετά απο περίπου ένα μήνα για να μου ξανακλείσει ραντεβού. Θέλετε να μου πείτε οτι αυτός ο τύπος που με τράβηξε δύο φορες στο κέντρο δεν αξίζει αρνητικής; Το ίδιο έχω πάθει με το "θα σε πάρω τηλ" με αλλαγή ραντεβού κάθε μέρα που τουλάχιστον δεν τραβήχτηκα πουθενά, απο άλλα 2-3 μέλη. Ακόμα και μια "ολοκληρωμένη" συναλλαγή που έκανα πρόσφατα χρειάστηκε ΔΥΟ εβδομάδες με αποτυχημένα ραντεβού και κλειστά τηλέφωνα ώστε να ολοκληρωθεί. Δηλαδή επειδή το προιόν ήταν ΟΚ και η κατάληξη αίσια, η συναλλαγή ήταν θετική; Η Νούμερο ένα ταλαιπωρία που τρώμε απο τις αγγελίες είναι το στήσιμο και η ασυνέπεια. Και αυτή θα έπρεπε να είναι και η κύρια αιτία αξιολόγησης εφόσον μπορούμε να δώσουμε τα απαραίτητα screenshots, pms κτλ αν χρειαστούν, για να μη γράφει ο καθένας του κεφαλιού του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα με όσα λέει ο παραπάνω.Απο την ώρα που μπορείς να αποδείξεις πως ο άλλος δεν εμφανήστηκε θα έπρεπε να δικαιολογείται η αρνητική.Βέβαια αυτό απαιτεί λίγο περισσότερη δουλειά απο τους μοντς αλλά προκειμένου να προστατεύουν τα μέλη της κοινότητας νομίζω αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesdim Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Χιλια συγνωμη γιατι ισως θα πω κοτσανα, αλλα εμενα θα μου αρεσε να εχω και μια επιλογη μπλοκαρισματος παραλληλα και παρομοια με την αξιολογηση. Δηλαδη να μπορεις να μπλοκαρεις καποιον αγοραστη η πωλητη απο τις αγγελιες σου (εστω και με αιτιολογηση), ασχετα αν ολοκληρωθηκε τελικα η συναλλαγη, και ο αριθμος μπλοκαρισματων (ποσοι δηλαδη σε εχουν μπλοκαρει) να φαινεται οπως και ο αριθμος αξιολογησεων. Τοτε θα μπορουσαμε να εχουμε πιο αξιοπιστο ελεγχο στις συναλλαγες μας.....Για να γινω κατανοητος...ενα παραδειγμα.....βαζω αγγελια πωλησης και ο υποψηφιος αγοραστης μου εχει φερθει με επαναλαμβανομενη αγενεια η δεν πληρωσε τελικα η στελνει 10 μηνυματα και ζηταει ολο και χαμηλοτερη τιμη και τοσα αλλα που προτιμας να μην πουλησεις ποτε ξανα σε αυτον....τον μπλοκαρεις απο ολες τις αγγελιες σου και καθαρισες.......τα ιδια και αν εχεις αγγελια ζητησης και αντιστοιχα προβληματα.....ισως και να ειναι και απο μονο του σαν οπλο πιο αποτελεσματικο απο τις αξιολογησεις...(και ενα μπονους....θα εντοπιζονται πολυ πιο ευκολα οι απατεωνες με διπλους-τριπλους λογαριασμους - αφου θα υπαρχει προσωπικη επαφη - και θα φευγουν απο το συστημα σχεδον αυτοματα λογω μπλοκαρισματος....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Late to the party και για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα όλες τις σελίδες αλλα να πώ και εγώ το μακρύ μου. Τον τελευταίο χρόνο μου έχουν τύχει 4-5 περιπτώσεις που δεν έχριζαν απλά αρνητική αξιολόγηση αλλα και (sic) μάπες. Παρόλα αυτά δεν έχω βάλει ούτε μιά λόγω του (κατ΄εμέ) ανόητου κανόνα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. 9/10 προβλήματα στις αγγελίες είναι ακριβώς η μή ολοκλήρωση της συναλλαγής. κατσε να σου πω και εγω την δικη μου ιστορια (μια απο τις παρα πολλες) τωρα που βρηκα ευκαιρια! πουλουσα ενα κινητο, μου εστειλε ενας που εδειξε ενδιαφερον. κλεισαμε ραντεβου, μου το ακυρωνει για την αλλη μερα και την επομενη για την μεθεπομενη. γενικα φανηκε πως δεν ηταν σιγουρος και πως μαλλον εψαχνε και αλλες αγγελιες ταυτοχρονα ενω ειχε ηδη κλεισει μαζι μου. τελικα ξανακανονιζουμε, τον περιμενω στο σημειο συναντησης, μου στελνει μηνυμα "φιλε τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω γιατι εχουν απεργεια τα λεωφορεια, εκτος αν θες να ερθεις απο το σπιτι μου". (εντω μεταξυ την ιδια ωρα που διαβαζα το μηνυμα περνουσε λεωφορειο απο μπροστα μου, χωρια που μου εστειλε το μηνυμα την ωρα που επρεπε ηδη να ειχαμε βρεθει, δηλαδη ας πουμε οτι ξεκινησε απο το σπιτι του οταν εγω ημουνα ηδη στο σημειο συναντησης, δηλαδη θα ερχοταν (αν ειχε οντως σκοπο να ερθει) με μιση ωρα+ καθυστερηση). του στελνω μηνυμα "δεν πειραζει, παρε μετρο, θα περιμενω δεν βιαζομαι". η απαντηση του "θα ερθεις απο εδω ή όχι;". μετα απο λιγες ημέρες, βαζει αγγελια ζητησης για το κινητο που πουλουσα. του στελνω sms απο αλλο νουμερο. κανονιζουμε. του κλεινω ραντεβου στο ιδιο σημειο. ερχεται, δεν με βρισκει. μου στελνει μηνυμα στο κινητο "που εισαι φιλε, εχω φτασει". του απανταω "απεναντι ειμαι, πεταχτηκα να παρω κατι, σε 2 λεπτα ειμαι πισω". εκλεισα το κινητο, του εστειλα ενα μηνυμα εδω "ευχαριστω για την συναλλαγη", μου εστειλε κατι βρισιδια που ποτέ δεν διαβασα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις