bananasplit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά!σήμερα μου πρότεινε η forthnet με 4 ευρώ επιβάρυνση να μου κάνει τη σύνδεση vdsl.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι με έψησε πολύ.το θέμα είναι το εξής.τα μόντεμ που δίνουν λογικά δεν είναι ιδιαίτερης αξίας.εγώ έχω Site: αυτό το μόντεμ-ρούτερ.κάπου διάβασα οτι υπάρχει δυνατότητα να υποστηρίξει και vdsl.υπάρχει αυτή η δυνατότητα;γίνεται;και αν ναι με ποιό τρόπο;με custom firmware ή με update από την tp link; αν δεν γίνεται,ποιό μόντεμ-ρούτερ θα μου προτείνατε εσείς;
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 η forthnet θα σου δωσει το technicolor 589.απο εκει και περα υπαρχουν διαφορες λυσεις. α.βαζεις το 589 και αφηνεις στην ακρη το 8980. β.βαζεις το 589 και βαζεις το 8980 να παιξει σαν access point μια που πιστευω εχει καλυτερο wifi. γ.κανεις bridge to 589 και βαζεις το 8980 νακανει κληση pppoe στο 589.λιγο δυσκολακι αυτο βεβαια λογω οτι θελει διαφορες ρυθμισεις το technicolor για να παιξει σαν bridge σε vdsl.το 8980 εχει μια θυρα ethernet που μπορει να παιξει και σαν wan οποτε δεν θα σε δυσκολεψει το 8980. δ.υπαρχει λυση Pppoepassthrough αλλα δεν ξερω αν το technicolor την εχει ενεργοποιημενη. ε.αγοραζεις το 9980 που ειναι vdsl. ζ.το 8980 εχω ακουσει οτι ειναι vdsl που στην ουσια το εχουν κανει να παιζει σαν adsl αλλα με καποιο τροπο που δεν ξερω πως υποτιθεται οτι μπορει να παιξει vdsl.ισως να θελει απλα ενα firmware ισως να θελει jtag για να περασει καποιος το firmware.δεν ξερω κατι παραπανω. και οχι η tp link δεν δινει τετοιο firmware αλλιως δεν θα το πουλαγε σαν adsl2+
bananasplit Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε!χίλια ευχαριστώ για την απάντηση!!το wifi του είναι όντως καλύτερο..έχει και την διπλή μπάντα που με βολεύει πολύ..Μια καθαρή για την τηλεόραση και μια για τις υπόλοιπες συσκευές..το 9980 είναι πανάκριβο τώρα..Αλλά έχω ακούσει κι εγώ αυτό που είπες για το 8980.να σου δείξω κι ένα βίντεο να μου πεις μήπως στέκει;;
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε!χίλια ευχαριστώ για την απάντηση!!το wifi του είναι όντως καλύτερο..έχει και την διπλή μπάντα που με βολεύει πολύ..Μια καθαρή για την τηλεόραση και μια για τις υπόλοιπες συσκευές..το 9980 είναι πανάκριβο τώρα..Αλλά έχω ακούσει κι εγώ αυτό που είπες για το 8980.να σου δείξω κι ένα βίντεο να μου πεις μήπως στέκει;; ναι παιζει και 2,4 και 5 ghz οποτε μπορεις να μοιρασεις τις συσκευες.μπορεις να βαλεις και αλλο ssid για να εισαι σιγουρος οτι μια συσκευη δεν θα παει απο τα 2,4 ghz στα 5 ghz ή το αναποδο.ενταξει το 8980 δεν εχει και τοσο μεγαλη διαφορα με το 8980 σε τιμη.λογικα αυτο το video δεν λες? https://www.youtube.com/watch?v=vjSLGEkZd_E εδω υπαρχουν και αλλα θεματα. https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=crossflash+tp+link+8980
bananasplit Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 τελικά επειδή δε βρίσκω το βίντεο,βρήκα ένα άλλο thread που είχα βρει κι έλεγαν οτι το είχαν κάνει και δούλευε,με τον τρόπο που περιγράφει και στο βίντεο που βρήκες,αλλά και στα άλλα θέματα...https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=52127και το θέμα είναι,το ρισκάρω να το δοκιμάσω,ή όχι;;πώς σου φαίνεται σαν ιδέα;;
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 το βασικο ειναι να βρεις το καλωδιο που θελει.κατα τα αλλα με λιγο προσοχη δεν νομιζω να εχεις θεμα.βεβαια οποιοδηποτε λαθος μπορει ενδεχομενως να brickarei το ρουτερ και μετα ειναι σχετικο πως και κατα ποσο μπορει να βγει απο brick.σε θεμα εγγυησης δεν σε καλυπτουν αν γινει brick .αν ομως γινει και το πας πισω απλα δεν πρεπει να πεις οτι εγινε απο firmware update γιατι τοτε παιζει σιγουρα να μην το αλλαξουν.επισης επειδη θα το ανοιξεις για το Serial αν εχει αυτοκολλητα για warranty ή αν φαινεται οτι εχει ανοιχτει τοτε δεν σε καλυπτουν για εγγυηση.προσωπικα θα εμπαινα λιγο στην πριζα να το δοκιμασω να το κανω για να μην πληρωνω αλλο ρουτερ αν δεν με βολευε του παροχου.αλλιως το πουλας αυτο και αγοραζεις το9980 ή καποιο αλλο vdsl αν θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα