Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα ,

Πρόσφατα αγόρασα μτχ ένα ACER 7520G  , AMD Turion 64x2 TL-60 και η θερμοκρασία CPU παιζει από 46(ηρεμία)  έως 67 (παρακολούθηση αγώνων live streaming σε σελίδες με πολλά μπλιμπλίκια να αναβοσβήνουν) βαθμούς  κελσίου .

Είναι καλά ή να ανησυχώ καθώς είναι το πρώτο μηχανάκι με amd που έχω ,όλα τα προηγούμενα ήταν intel και σπάνια έβλεπα πάνω από 52 βαθμούς.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας   :-)

Δημοσ.

Νομίζω η θερμοκρασία σε καλά επίπεδα είναι.Οι amd γενικώς λειτουργούν σε πιο υψηλές θερμοκρασίες σε σχέση με τους intel (οι καινούργιοι amd λειτουργούν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες απο τους προηγούμενες γενιές).Κι εμένα εκεί δούλευε ο amd στο προηγούμενο λαπτοπ μου (οταν τον ζόριζα σχετικά) κι δεν μου είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

το καλοκαίρι να περιμένεις και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας οπότε να το κοιτάξεις ξανά και κατα τις αρχές-μέσα καλοκαιριού ιδιαίτερα εαν δεν υπάρχει κλιματισμός στον χώρο.

αλλα ναι σε γενικές γραμμές σε τετοιες θερμοκρασίες δουλευουν τα λάπτοπ,στα φτηνά βάζουν χαμηλής ποιότητας συστήματα ψυξής.

Δημοσ.

85%  και υψηλότερο

Ή τρέχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ή έχεις malware ή κάποια από τις εφαρμογές της acer (αν υπάρχουν εγκατεστημένες) δημιουργούν το μεγάλο ποσοστό χρήσης. Αν είναι το 1ο μπορεί το 85% χρήσης να είναι λογικό. Το 2ο πρέπει σίγουρα να το κοιτάξεις. Τώρα για τις εφαρμογές της acer ή γενικά οποιαδήποτε εφαρμογή κάνε το εξής.Όταν ανοίγεις το λάπτοπ και είσαι σε idle κατάσταση δες πόση χρήση έχεις. Λογικά  κάτω από 5%. Άνοιξε μία μία τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συνήθως αλλά μόνο μία ανοιγμένη κάθε φορά. Έτσι θα δεις ποια είναι αυτή που σου ανεβάζει το ποσοστό χρήσης.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας

Εφαρμογές acer  δεν υπάρχουν καθώς τρέχει linux

To ίδιο πιστευω και για malware.

Μόνο  μια φορά είδα 67-68 βαθμούς και ήταν σε livestreaming και μπορεί να έτρεχαν και δυο τρία πράγματα επιπλέον στο παρασκήνιο

έκτοτε δεν είδα πάνω από 60-61 βαθμούς. Οπότε είμαι ΟΚ

Τώρα π.χ  είναι στους 47-48

Δημοσ.

Αν σε προβληματίζουν οι θερμοκρασίες μπορείς να πάρεις κι μια βάση για ψύξη(πιο πολύ για όταν ζεστάνει ο καιρός),αν κι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα μιας κι λες ότι δεν έχεις ξαναδεί πάνω απο 60 βαθμούς.

Δημοσ.

Η βάση ψύξης δεν διορθώνει το πρόβλημα απλά το καλύπτει,για μένα κάνει μόνο κακό!!!Η απόλυτη λύση για να πέσουν οι θερμοκρασίες οριστικά είναι αρχικά ένας σωστός καθαρισμός και έπειτα εγκατάσταση χαλκών.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις σας

Εφαρμογές acer  δεν υπάρχουν καθώς τρέχει linux

To ίδιο πιστευω και για malware.

Μόνο  μια φορά είδα 67-68 βαθμούς και ήταν σε livestreaming και μπορεί να έτρεχαν και δυο τρία πράγματα επιπλέον στο παρασκήνιο

έκτοτε δεν είδα πάνω από 60-61 βαθμούς. Οπότε είμαι ΟΚ

Τώρα π.χ  είναι στους 47-48

φιλε μου στο λαπτοπ της υπογραφής απο τότε που το πηρα σε κατάσταση ηρεμίας βλέπω 60 βαθμους και μετά ανοιγει ο ανεμιστήρας.

Είχα μιλήσει με τη dell και με διαβεβαίωσαν οτι έτσι ειναι κατασκευασμένο να λειτουργει για να μην κάνει θόρυβο.

έχω δει και 90αρια σε ζόρια και 4 χρόνια τώρα δεν έχει βγάλει το παραμικρό.

έχεις πάρα πολύ καλές θερμοκρασίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...