Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να "αυτοκτονησω" την οθονη μου???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι καθεστε ρε παιδια και παιδευεστε???? Ριξε λιγο νερο απο πανω "κατα λαθος" και τελειωσε η υποθεση! Ουτε πατεντες ουτε τιποτα! Νερακι του Θεου... κανει καλη δουλεια απλα και γρηγορα :D

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάγκες, εγώ θα ανακυκλώσω αυτό που είπε ο spiros. Κύριε Γιάννη, πηγαίνουμε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό και ζητάμε 2 μέτρα καλώδιο, ένα θηλυκό φις, μία κλέμα 2 περιοχων ,1 ανορθωτής Αbb με τύπο af-1200 και τέλος ένας ρευματολήπτης. H συνδεσμολογια έχει ως εξής: συνδέουμε το καλωδιο στο φις και αφότου τελειώσουμε το κόβουμε στο ένα μετρο. Συνδέουμε την κλέμα από το ενα μέρος με το καλώδιο του φις και από την άλλη με το υπόλοιπο καλώδιο. αφότου τελειώσουμε και με αυτό, κόβουμε πάλι το καλωδιο στα 50 cm. Ξεγυμνωνουμε τα καλωδια του δεύτερου κοψίματος και τα συνδέουμε πάνω στον ανορθωτή (πλευρά α1). Τελος, το υπολοιπο καλώδιο το συνδέουμε στην άλλη πλευρά του ανορθωτή (πλευρά β1)και εν συνεχεία ενώνουμε το ρευματολήπτη και τον βάζουμε στην πρίζα. Η πρίζα της οθόνης θα μπει στο αρχικό φις. Φυσικά, κάποιος που γνωρίζει το αντικειμενο θα αναρωτηθεί τι χρειάζεται η κλέμα. Αν βαλεις ένα οργανο μέτρησης volt +- στις δύο βίδες της κλέμας, η ένδειξη του βολτομετρου θα είναι για ρεύμα 220v- ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ- 15.000 volt με ένταση γύρω στα 11-12 ampere. Δηλαδή, για να γίνω πιο σαφής, μας παρέχεται η τάση που παράγεται στον σπινθηριστή (μπουζί) ενος αλυσοπρίονου σε πλήρη περιστροφή. Δοκιμαστε το αυτό, και δε θα αλλάξετε οθόνη μονο εσείς, αλλά θα χρειαστεί να αλλαχθεί ολόκληρο το εργαστήριο.

Με εκτίμηση, Stevehacker

Υ.Γ. Εάν μια στο 10 εις την ενάτη (μια στο δισεκατομμυριο δηλαδη) το δοκιμάσετε αυτό φροντίστε να λοίπουν οι "γείτονες". Ζητάω συγγνώμη για το τεράστιο post

Δημοσ.

Sintagi alla vefa

1.pernoume ena psalidaki(kata protimisi koftero)

2.kanoume mia diagonia tomi sto kalodio tis othonis(prosoxi na kopsis kanena kalodiaki pou exei mesa)

3.ksanakaliptoume to kalodio(afou tha exoume kani diagonia tomi)

4.keme me ena anaptira kai to kalodio gia na sfiksi

5.fonazoume to dieythinti kai tou leme oti kati epathe

kai proteinete vevea na sas paroun mia 19 tft

Δημοσ.

re paidia o poio eukolos tropos gia na bgaleis off mia othoni kai na min to parei kaneis xampari eukola kai grigora einai na bgaleis to bisma tis othonis kai na xilioseis kamia dio akides apo to kalodio.to apotelesma tha einai na min deixnei sosta ta xromata i akoma kalitera na min deixnei tipota stin othoni.einai enas kalos tropos gia na tin autoktoniseis.episis mporei na strapatsaris to kalodio teleios kai na ginei pali to idio apotelesma.alla to kalitero einai na bgaleis ta pins.(oxi ola).ante otan stin allaxoun pesto mas.episis o allos pou egprapse oti den einai sosto na kapseis kati pou den sou anikei kanei lathos dioti ta afentika mono na xodeuoun gia mersedes xeroun.gia na paroun kamia othoni sto prosopiko den xeroun.

Δημοσ.

Γιάννη... με την γκαντεμιά που με δέρνει και με μαστιγώνει τον τελευταίο μήνα, φέρ'την μου σε μένα να την δουλέψω κανά τέταρτο και σου εγγύομαι ότι θα αυτοκτονήσει από μόνη της... δεν ξέρω πόσο χρόνο έχεις ακόμα μέχρι να φύγει το μαύρο σύννεφο πάνω απ'το κεφάλι μου... πάντως με το αμάξι μου και το φορητό μου έπιασε...!!! :(

Δημοσ.

m-tyler.jpg

m1.jpg

h erxomai mia mera sth douleia sou prospioumenos ton pelath .....

ekneyrizomai kai panw sth fasaria sou kanw ena monitor kainourgio... :)

pantos xwris plaka to kserw poso maniki einai na doulebeis se mia tetoia othonh gia 8 wres....

Δημοσ.

Η πιο απλή λύση και η πιο ανώδυνη για όλους θα ήταν αν μπορούσες να την αλλάξεις με την οθόνη κάποιου συναδέλφου σου, ο οποίος δε πολυδουλεύει στο PC του... :shock:

Δημοσ.

Γιαννη δεν ξερω αλλα τωρα πηρα χαμπαρι το τοπικ σου !!!

Πολυ απλα !!!!!!!!!!

Οταν βρεθουμε να σου δωσω εναν αρκετα ισχυρο μαγνητη που εχω......... :) :shock: :shock:

Τελειωσε......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...