Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να "αυτοκτονησω" την οθονη μου???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορω να "αυτοκτονησω" την οθονη μου στο γραφειο χωρις να την ξεδιψασω με ενα ποτηρακι νερο ???Ειναι ο μονος τροπος να μου την αλλαξουν την SAMPO 15 ιντσων??Ευχαριστω. :D :D :D :D

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κύριε Γιάννη μπορώ να σας φτιάξω ένα screensaver με 1700 διαφορετικές φωτογραφίες της Μόνικα Μπελούτσι. Είμαι σίγουρος ότι η οθόνη θα κάψει φλάτζες

Δημοσ.
isos na min einai o monos tropos na tin xalaseis...mporeis na paraponetheis oti den mporeis na doulepseis se tetoia othoni,ponane ta matia sou,exeis ponokefalous kai ta sxetika...

Δοκιμασα ανεπιτυχως ολα τα "νομιμα' φιλε μου...Οι ασχετοι μια χαρα την βλεπουν!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Κύριε Γιάννη μπορώ να σας φτιάξω ένα screensaver με 1700 διαφορετικές φωτογραφίες της Μόνικα Μπελούτσι. Είμαι σίγουρος ότι η οθόνη θα κάψει φλάτζες

Καλοοοοοοοο!!!!!!!!!

:D :D :D :D

Περιμενω με αγωνια το scr Γιαννη μου. :D :D :D :D

Δημοσ.
Giannh xoris parexehghsh alla theoreis sosto auto pou prospatheis na kaneis?Na kapseis kati pou den einai diko sou,kai sto exoun paraxorhsei gia na douleueis, epeidh den sou polygoustarei??

Φιλε μου δεν ειναι οτι δεν μου πολυγουσταρει...Αν ηταν κατι τετοιο ΠΟΤΕ δεν θα εκανα κατι τετοιο.Για αυτο ανεφερα και την μαρκα της οθονης που ειναι και 3-4 ετων.Οποιος καταφερει να κατσει μπροστα της παραπανω απο μια ωρα κερδιζει επαθλο.Ειναι επιεικως απαραδεκτη και που την ανεχομαι δεν νομιζω να ειμαι υποχρεωμενος.Αλλα στου κοφου την πορτα ...οσο θελεις βροντα.Δεν ειναι ευκολο να καταλαβον οτι σε οτι εχει σχεση με τα pc καποτε ερχεται το πληρωμα του χρονου για ολλα τα παρελκομενα του....Εκτος και προκειτε για καμμια προμηθεια...

Δημοσ.

Καλα κανεις Γιαννη, και εγω το ιδιο προτεινα σε φιλη μου γιατι εκει που δουλευει της ειχαν μια οθονη 10 ετων και της ειχαν βγει τα ματια.

Οτι και να τους ελεγε, της ελεγαν μια χαρα ειναι και την ειχαν γραμμενη κανονικα.

Ολοι αυτοι για να κερδισουν 1euro πουλανε και την μανα τους.

Η οθονη "καηκε", της πηραν αλλη, η επιχειρηση φυσικα δεν επεσε εξω, συνεχιζει να δουλευει και η φιλη μου πια δουλευει (για να τα κονομανε αυτοι) σαν ανθρωπος και οχι σαν ζωο.

Δημοσ.

Ama exei epilogh degauss kane synexeia... Den xerw ama tha petyxei alla gia na sou lene oi kataskeuastes oti den prepei na kaneis synexeia degauss para mono otan perasei kapoio xroniko diasthma... :roll: :P

Δημοσ.

aplos kai apotelesmatikos tropos! ftiaxneis ena metasximatisti, o opios tha sou bgalei ~260V... an thes na eise sigouros 1000% bazeis 300V... to sindeeis stin othoni! kai TSAAAF! kapnos kai myrwdies sto grafeio!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...