ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Εαν βρεθει τροποσ να τα μεταφερουμε ελεγα για 7αρη πανελ (το σαντουιτσ που λεμε) εχει φιλος καμμια 50αρια μετρα και μου τα δινει με 5 ευρω το μετρο μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση, και επειδη ειναι πανευκολη η τοποθετηση θα τα εβαζα μονος με τη βοηθεια φιλου.. Απλα εμενα δε μου αρεσουν τα πανελ γουστα ειναι.
Maurikycli Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε Στη ταρατσα ειναι ναι απλα ενοχλει εμενα πιο πολυ που μενω στο «δωμα» και τα ρχω πανω μου Αμα το ποσο δωθει απο ολους δεν ειναι κατι τρομερο, αμα ειναι να το αναλαβω μονος τη γαμησα με λιγα λογια.. Είναι νόμιμο-τακτοποιημένο το κατάλυμά σου;
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Είναι νόμιμο-τακτοποιημένο το κατάλυμά σου; Τι εννοεις; Επισης ερωτηση αυτα γιατι ειναι κοκκινα ; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από TRILOBYTER
Maurikycli Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Τίποτα, επειδή αναφέρεις ότι μένεις στο δώμα. Ανήκει στο σύνολο της πολυκατοικίας; Χτίστηκε μετά; Απλή διευκρίνηση.
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Τίποτα, επειδή αναφέρεις ότι μένεις στο δώμα. Ανήκει στο σύνολο της πολυκατοικίας; Χτίστηκε μετά; Απλή διευκρίνηση. Το ρετιρε αυτο ανηκει σε εμενα οπως και ο αερας της ταρατσας, λογικα χτιστηκε με την οικοδομη, εγω το αγορασα πολυ πιο μετα. Ο αμιαντος που σας λεω βρισκεται πανω σε ενα κιοσκη που εχει φτιαχτει στη ταρατσα. Επειδη θελω να ανακαινισω αυτον τον χωρο γιατι σπανια ανεβαινει καποιος αλλος εκει και κατα κυριο λογο το χρησιμοποιω εγω για να αραζω..
Maurikycli Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Οπότε μάλλον το κιόσκι είναι αυθαίρετο. Δεν το λέω για κακό ή οτι φταις σε κάτι. Αλλά κάποιος ένοικος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν θα πληρώσει για κάτι που είναι παράνομο αλλά ταυτόχρονα μπορεί να κάνει καταγγελία αν πας να το "σκαλίσεις". Η δική μου άποψη είναι ότι η αισθητική "ενόχληση" δεν είναι σημαντικότερη από την επιβάρυνση της υγείας. Που σημαίνει, βρείτε μια λύση να μην ακουμπάνε τα καλώδια (φαντάζομαι ότι πάνε σε διάφορους ενοίκους) και τρίβουν το ελενίτ, γιατί αυτό είναι προς το παρόν το κυρίως πρόβλημα διαφορετικά κόψτα !
paylidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ώπα αλλάζει το πράγμα. Εγώ αυτό που είχα καταλάβει ήταν ότι βρίσκεται πχ στο Κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο. εφόσον Δεν είναι εκεί και είναι σε κιόσκι που σου ανήκει κιόλας εφόσον ανήκει σε εσένα ο αέρας κλπ τότε είναι δίκη σου ευθύνη αποκλειστικά η επισκευή του
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Ώπα αλλάζει το πράγμα. Εγώ αυτό που είχα καταλάβει ήταν ότι βρίσκεται πχ στο Κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο. εφόσον Δεν είναι εκεί και είναι σε κιόσκι που σου ανήκει κιόλας εφόσον ανήκει σε εσένα ο αέρας κλπ τότε είναι δίκη σου ευθύνη αποκλειστικά η επισκευή του Με αυτη τη λογικη μπορω να απαγορεψω σε ολους την εισοδο στη ταρατσα μιας και ειναι δικια μου στον αερα.. αλλα απο την αλλη ειναι κοινοχρηστος χωρος.. η ειναι κοινοχρηστος η ειναι δικια μου δηλαδη, οι ενοικοι θα λενε οτι τους βολευει στην καθε περιπτωση... καταλαβες
Maurikycli Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Τι εννοεις; Επισης ερωτηση αυτα γιατι ειναι κοκκινα ; δεν είδα τη φωτό. Προφανώς είναι βαμμένο.
AMSTERIS Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 προσωπικά ,ψάχνω λύση για λίγα κομάτια αμιάντου σε μια αποθήκη ,μακριά από ανθρώπους.Εάν κατοικεί κάποιος τόσο κοντά σε τέτοιο υλικό και με κίνδυνο τριβής, για μένα είναι θέμα πολύ σημαντικό. Πρόκειται το καλοκαίρι να πάω να καθαρίσω απλά αυτή την αποθήκη και απο τώρα σχεδιάζω αποστολή αυτοκτονίας για την αφαίρεση του αμιάντου...όχι να μένεις κι ολας...έλεος..
Maurikycli Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, TRILOBYTER είπε Με αυτη τη λογικη μπορω να απαγορεψω σε ολους την εισοδο στη ταρατσα μιας και ειναι δικια μου στον αερα.. αλλα απο την αλλη ειναι κοινοχρηστος χωρος.. η ειναι κοινοχρηστος η ειναι δικια μου δηλαδη, οι ενοικοι θα λενε οτι τους βολευει στην καθε περιπτωση... καταλαβες Δεν είμαι δικηγόρος-συμβολαιογράφος-μηχανικός αλλά το δικαίωμα χρήσης της ταράτσας δεν σημαίνει πλήρης ιδιοκτησία της. Μπορεί να έρθει κάποιος να σου βάλει τον ηλιακό του θερμοσίφωνα και να μην μπορείς να το αρνηθείς. Όταν έγινε η αγορά υπήρχε η υποχρέωσης έκδοσης πιστοποιητικού μηχανικού περί αυθαιρεσιών;
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Δεν είμαι δικηγόρος-συμβολαιογράφος-μηχανικός αλλά το δικαίωμα χρήσης της ταράτσας δεν σημαίνει πλήρης ιδιοκτησία της. Μπορεί να έρθει κάποιος να σου βάλει τον ηλιακό του θερμοσίφωνα και να μην μπορείς να το αρνηθείς. Όταν έγινε η αγορά υπήρχε η υποχρέωσης έκδοσης πιστοποιητικού μηχανικού περί αυθαιρεσιών; νομιζω ναι ειχαν ταξτοποιηθει ολα τωρα δε ξερω τι παιζει με το κιοσκι μιας και ειναι στη ταρατσα και λογικα φτιαχτηκε πριν πολλα χρονια για να ψηνουν κλπ τοτε. 25 λεπτά πριν, Maurikycli είπε δεν είδα τη φωτό. Προφανώς είναι βαμμένο. Αυτο ειναι καλο να φανταστω; Εχουμε αποψη για καποιο υλικο να κατςω να τα βαψω; Ελεγα να βαλω μονωτικο ελαστομερες απο πανω να το προστατεψω και απο τα νερα.. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από TRILOBYTER
paylidis Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Με αυτη τη λογικη μπορω να απαγορεψω σε ολους την εισοδο στη ταρατσα μιας και ειναι δικια μου στον αερα.. αλλα απο την αλλη ειναι κοινοχρηστος χωρος.. η ειναι κοινοχρηστος η ειναι δικια μου δηλαδη, οι ενοικοι θα λενε οτι τους βολευει στην καθε περιπτωση... καταλαβες Πρέπει να δεις το συμβόλαιο που έχεις για το τι ακριβώς ισχύει Κ πιθανώς τον κανονισμό της οικοδομής. Σε πολυκατοικία που μένει φίλος και έχει αποκλειστική χρήση ταράτσας (δίκη του με συμβόλαιο) δεν ανεβαίνει κανείς και δεν έχει πρόσβαση από κοινόχρηστη σκαλα κανείς. Ηλιακούς δορυφορικές κλπ δεν έχει Κανείς και δε τα δέχεται κιόλας (ένας πήγε να τον κυνηγήσει και πήρε τα φρύδια του), μόνο τη κοινόχρηστη κεραία σε μια άκρη
CaMp3on Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Παιδιά νομίζω τα πράγματα για τον αμίαντο είναι πολύ απλά. Η τον αφήνεις έτσι όπως είναι ή τον αφαιρείς φωνάζοντας ειδικό συνεργείο που κάνει αυτή την δουλειά και είναι πιστοποιημένο ή τον καλύπτεις με ειδικό υλικό που είναι για αυτήν την δουλειά αλλά θέλει μετά από κάποια χρόνια επανάληψη. Το να τον αφαιρέσεις μόνος σου ή να βάλεις μαστόρια να το κάνουν και να πετάξουν τον αμίαντο στο περιβάλλον θα κάνεις κακό σε όλους. Ναι μεν θα "γλυτώσεις" λεφτά αλλά θα επιστρέψει σε όλους μας μιας και θα υπάρχει ανεξέλεγκτος στην φύση. Οι ίνες του εισχωρούν στα πνευμόνια και δεν φεύγουν ΠΟΤΕ. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελλενίτ στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο εργοστάσιο της Χαλκίδας έφυγαν από καρκίνο του πνεύμονα. Προσωπικά επειδή θελω να κοιμάμαι τα βράδια με την συνείδηση μου καθαρή θα επιδιώξω ότι αμίαντο έχω στην ταράτσα της πολυκατοικίας μου να τον αφαιρέσει ειδική πιστοποιημένη εταιρεία που ξέρω ότι θα τον εναποθέσει σε ασφαλές μέρος χωρίς να τρίβεται και να πηγαίνουν οι ίνες παντού.
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, CaMp3on είπε Παιδιά νομίζω τα πράγματα για τον αμίαντο είναι πολύ απλά. Η τον αφήνεις έτσι όπως είναι ή τον αφαιρείς φωνάζοντας ειδικό συνεργείο που κάνει αυτή την δουλειά και είναι πιστοποιημένο ή τον καλύπτεις με ειδικό υλικό που είναι για αυτήν την δουλειά αλλά θέλει μετά από κάποια χρόνια επανάληψη. Το να τον αφαιρέσεις μόνος σου ή να βάλεις μαστόρια να το κάνουν και να πετάξουν τον αμίαντο στο περιβάλλον θα κάνεις κακό σε όλους. Ναι μεν θα "γλυτώσεις" λεφτά αλλά θα επιστρέψει σε όλους μας μιας και θα υπάρχει ανεξέλεγκτος στην φύση. Οι ίνες του εισχωρούν στα πνευμόνια και δεν φεύγουν ΠΟΤΕ. Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελλενίτ στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο εργοστάσιο της Χαλκίδας έφυγαν από καρκίνο του πνεύμονα. Προσωπικά επειδή θελω να κοιμάμαι τα βράδια με την συνείδηση μου καθαρή θα επιδιώξω ότι αμίαντο έχω στην ταράτσα της πολυκατοικίας μου να τον αφαιρέσει ειδική πιστοποιημένη εταιρεία που ξέρω ότι θα τον εναποθέσει σε ασφαλές μέρος χωρίς να τρίβεται και να πηγαίνουν οι ίνες παντού. Σωστα, δεν προκειται να τον πειραξω εγω. Θα ρωτησω τους υπολοιπους αν ψηνονται να τον αφαιρεσουμε φετος η του χρονου.. για την ωρα νομιζω θα παρω αυτο το υλικο που λετε, αλλα ποιο ειναι αυτο; κανενα λινκ εχουμε; Απο σκρουτζ αν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα