TriLoBiTe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αν θες δείξε μας με το χέρι σου πού ακριβώς εννοείς 3
doctorkostis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Είναι ελλενιτ; αν ναι, τότε ναι. 1
beastgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 @TriLoBiTe δεν ξέρω αν σε βοηθάει περισσότερο. Να σου πω την αλήθεια εγώ νομίζω ότι είναι αμύαντος αλλά δεν είμαι και ειδικός Πραγματικά για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαντάτε αν δεν έχετε να πείτε τίποτα. Θα σας πρότεινα τα παρακάτω για να φανείτε χρήσιμοι -- Προσπερνάς το θέμα αν δεν έχεις να πεις τίποτα -- Αν θεωρείς ότι είναι άκυρη η ερώτηση λες απλά κάτι του στυλ 'φιλαράκι με την φωτό που έβαλες δε μπορούμε να πούμε, βγάλε καλύτερη ή ρώτα ειδικό κτλ κτλ' Δεν είμαι ειδικός σ'αυτά και θεώρησα ότι κάποιος γνώστης μπορεί εύκολα να βγάλει συμπέρασμα. Μπορεί να κάνω λάθος. Απαντήσεις του στυλ 'Σοβαρά τώρα' κτλ κτλ είναι παντελώς άχρηστες 8
παπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Για γύψο το κόβω. Είναι ινώδες; Δεν βλέπω από την φώτο. 2
Razor_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δε νομίζω αλλά δε φαίνεται και καλα. Για τραβά καμία πιο κοντινή.
redhotstef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Κρυπτονιτης.. Βλεπω και πρασινο χρωμα στη φωτο.
tsourakis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχει αρχίσει και διαλύεται και φεύγουν ίνες στον αέρα, θέλει μεγάλη προσοχή μιας και ο αμίαντος είναι καρκινογονος. Κάλεσε κάποιον ειδικό να το διορθώσει, είτε να το καλύψει με κάποιο υλικό είτε να το ξηλώσει τελείως.
kfyros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχει αρχίσει και διαλύεται και φεύγουν ίνες στον αέρα, θέλει μεγάλη προσοχή μιας και ο αμίαντος είναι καρκινογονος. Κάλεσε κάποιον ειδικό να το διορθώσει, είτε να το καλύψει με κάποιο υλικό είτε να το ξηλώσει τελείως. Ας μη πανικοβάλλουμε. Δεν χρειάζεται hazmat αντιμετώπιση. Ο κίνδυνος είναι προσθετικός με τα χρόνια από τις ίνες εκτεθειμένου αμιάντου που εισπνέονται. Δεκαετίες ολόκληρες ζούσαμε σε κτίρια με προϊόντα αμιάντου. Κλασσικό παράδειγμα οι μονώσεις και τα ελλενίτ. Και ακόμα υπάρχουν κάποια. Αν γίνεται , πρέπει να αφαιρεθεί. Αλλιώς να καλυφθεί όλο το εκτεθειμένο μέρος ώστε να μη μαδάει. Μια απλή μάσκα εργασίας σε όποιον δουλέψει σε αυτό το κομάτι είναι αρκετή προφύλαξη. Και γυαλιά για τα μάτια (για τον υαλοβάμβακα που κρέμεται κυρίως). 6
redhotstef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Το πηρα στη πλακα στην αρχη, δεν ηξερα τι ειναι και τι κανει ο αμυαντος.. Πως μπορω να καταλαβω που υπαρχει αυτο το υλικο, μοιαζει με το τσιμενο; Βλεπω στο Google κατι κεραμιδια και σωληνες. Θα παω να ριξω μια ματια στη ταρατσα του σπιτιου μου.. Φανταζομαι σε καθε παλιο σπιτι θα υπαρχει.. Επισης διαβασα οτι με την καταρευση των διδιμων πυργων απελευθερωθηκε πολυ σκονη του εν λογω υλικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα