monoxromos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας Απο τεχνική αστοχία μας διαγράφτησε απο την ιστοσελίδα μας με joomla 2.5 ο editor στο ενθεμα Κ2. Βρηκαμε τον editor JCE αλλα δεν εχει επιλογη κωδικοποίησης HTML και αλλα που ειχε ο προηγουμενος. Δυστυχώς δεν θυμαμαι ποιος ήταν. Μια βοήθεια θα μας ήταν χρήσιμη Ευχαριστω.
corsair04 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι editors έχουν εισαγωγή κωδικά εγώ χρησιμοποιώ αυτόν και αυτόν επίσης μπορείς να ψάξεις από αυτό το site αλλά εγώ θα έλεγα να ρήξεις μια ματιά στην ενότητα του cpanel του joomla ρυθμίσεις->αρχικές ρυθμίσεις -> προεπιλεγμενος κειμενογραφος
monoxromos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 ΟΚ και σε ευχαριστω τελικα θυμηθηκα ειχαμε τον JCK editor υπήρχε μεσα στις γενικες ρυθμισεις αλλα ειχε διαγραφει.Τον ξανακατέβασα και και τον εγκατέστησα και ολα οπως πρώτα .Δεν ξερω αν απο αυτους που χρησιμοποιεις ειναι καποιος καλυτερος η πιο ευχρηστος. Και παλι ευχαριστω 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά δούλευα με αυτόν : Site: RokPad Τον βρίσκω εξαιρετικό από πλευράς development.Στον τελικό χρήστη σίγουρα ο JCE ή ο JCK είναι πιο εύχρηστος.
monoxromos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα Χρήστο Δεν ξέρω αν αυτο το αρχειο που βρήκα και εγκατέστησα ειναι το καλυτερο, αλλά μου δημιουργεί προβληματα. Για παραδειγμα πολλές φορές με τον ίδιο κωδικο μου δειχνει οτι δεν εχω δικαιωμα εισοδου στην διαχειριση ενός άρθρου. σε αλλη περίπτωση μόλις πανω να αποθηκεύσω με αποσυνδέει και φυσικα δεν κρατάει το αποθηκευμένο... Ισως βέβαια να θέλει καποια ρύθμιση αλλά επ αυτου δεν ξέρω πολλα πραγματα.... Και ολα αυτά έγιναν όταν αλλαξαμε hosting... χαθηκε ο editor στα αρθα που ανεβάζουμε αλλάχουν καμια φορά οι φωτογραφίες απο μονες τους και εμφανιζονται αλλα αντι άλλων οποτε θελει ανανεωση για να επανελθουν οι κανονικες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα