Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα adsl router Zte H208N το οποίο δουλεύει κανονικά και έχω και ένα tplink wa801nD.

Το tplink wa801nD το θέλω ως ενισχυτή του wifi μου. Ενώ κάνω τα βήματα για να συνδεθώ κανονικά , δείχνει ότι έχω συνδεθεί όμως όταν πάω να μπω απ το tplink δεν μπορώ να μπω.

Έχει κανείς καμιά ιδέα που κάνω το λάθος;

Δημοσ.

Καταρχήν το έχεις ρυθμίσει να λειτουγεί σαν universal repeater; Το συνδέεις με ethernet και το παραμετροποιείς. Πιάνεις το ssid του router και το επανεκπέμπεις. Δεν είναι καθαρό repeater/extender έχει και άλλα μέσα. Θέλει λίγη ρύθμιση.

Δημοσ.

Καταρχήν το έχεις ρυθμίσει να λειτουγεί σαν universal repeater; Το συνδέεις με ethernet και το παραμετροποιείς. Πιάνεις το ssid του router και το επανεκπέμπεις. Δεν είναι καθαρό repeater/extender έχει και άλλα μέσα. Θέλει λίγη ρύθμιση.

Καλημέρα φίλε μου έχω κάνει ολα τα βήματα που λες αλλά τζίφος... 

Έχω την εντύπωση ότι κάποιο σύστημα ασφαλείας του tp link δεν το αφήνει να συνδεθεί με το ρουτερ μου.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα adsl router Zte H208N το οποίο δουλεύει κανονικά και έχω και ένα tplink wa801nD.

Το tplink wa801nD το θέλω ως ενισχυτή του wifi μου. Ενώ κάνω τα βήματα για να συνδεθώ κανονικά , δείχνει ότι έχω συνδεθεί όμως όταν πάω να μπω απ το tplink δεν μπορώ να μπω.

Έχει κανείς καμιά ιδέα που κάνω το λάθος;

ας τα παρουμε απο την αρχη.

α και βασικο ειναι οτι εχω δει πολλα ατομα να παραπιονουνται οτι το tp link δεν παιζει καλα ή δεν παιζει με τα zte.γενικα τα zte ειναι για πεταμα.εχουν προβληματα απο μονα τους οπως και ψιλο χαλια wireless αλλο τοσο να κανεις και repeat το προβληματικο wireless του.

απο εκει και περα παμε να δουμε 2-3 πραγματα

α.κανε firmware update το tp link 801nd.

β.συνδεσου με καλωδιο.θα το βαλεις σε universal repeater.θα ψαξεις το ασυρματο θα το βρεις και θα σσυνδεθεις σε αυτο με τον τυπο κλειδωματος που εχεις βαλει οπως και το Password.απεφυγε παραξενα συμβολα πχ %^<> και τετοια.

στο tp link οταν τρεξεις το wizard θα κλεισεις τον dhcp οπως και σε καποιο σημειο θα σου ζητησει να δωσεις ip στο tp link.απο default νομιζω ειναι 192.168.0.1?

εσυ θα πρεπει να δωσεις static ip στο tp link και οχι απο τον dhcp του zte και η ip να ειναι στο ιδιο δικτυο με το zte.

αν δηλαδη το zte ειναι 192.168.1.254 ή ειναι 192.168.1.1 τοτε δωσε στο tp link την 192.168.1.253.αν τα εχεις κανει ολα σωστα θα πρεπει να μπορεις να κανεις Ping και τα 2 ρουτερ ασχετα σε ποιο απο τα 2 εχεις συνδεθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...