Προς το περιεχόμενο

Ssd macbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω ενα MacBook retina 128 gb pcie ssd .

Θελω να αλλάξω τον ssd με κάποιον μεγαλύτερο . Το εχει κανει κανεις ? θελω να αγοράσω κάποιον δίσκο απο καποιο ελληνικό μαγαζι .

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=pci+express+ssd

Οι παραπανω δίσκοι ειναι συμβατοί ? υπάρχει κάποιος περιορισμός ?

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Ο λόγος που θελω να ανεβάσω τον αποθηκευτικό χώρο στο ειναι για εγκατάσταση Windows και πέρασμα κάποιων προγραμμάτων .

Εναλλακτικά λύσεις του τύπου http://www.skroutz.gr/s/5165296/Transcend-JetDrive-360-Lite-128GB.html

Μπορούν να βοηθήσουν ? μπορω να βάλω εκει τα Windows και τα προγράμματα ? απο άποψη ταχυτήτων τι γινεται σε αυτή τη περίπτωση .?

Δημοσ.

Ο SSD είναι επαρκέστατος, μην μπλέξεις με αλλαγή του.

Η εγκατάσταση Windows μέσω Bootcamp απαιτεί ελάχιστο χώρο.

Πιστεύω ότι η Transcend θα σε καλύψει, αν έχεις αμφιβολίες σε περίπτωση που έχεις ογκωδέστατα

αρχεία απλά επιλέγεις έναν εξωτερικό δίσκο.

Πρακτικά, τα αρχεία σου Mac και PC τι όγκο έχουν ;.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγνώμη για την μεγάλη απουσία απο το θέμα .

Απο του θέματος .. Μόνο τα προγράμματα που έχω μέσα στο macbook δίχως καμια φωτό βίντεο κλπ μου αφήνουν ελεύθερα περίπου 40 γιγα ..

Νομίζω δεν είναι αρκετά για να βάλω Windows επάνω με περίπου 10 giga προγράμματα έξτρα σε αυτά ..

Θα ήθελα επίσης να έχω μερικές φωτό και βίντεο στο macbook. Για το θέμα φωτό βίντεο νομίζω η κάρτα μνήμης είναι ότι πρέπει και δίχως ρίσκο ..

Για τον βασικό ssd τι προτείνεται να κάνω ;

Οι transcend είναι αξιόπιστοι ; Η ταχύτητα τους σε σχέση με την ταχύτητα τώρα τι γίνεται ; ( με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό )

Τέλος τι άλλες λύσεις υπάρχουν ; Γιατί πραγματικά δεν μου πάει και πολύ να αλλάξω τον δίσκο εκτός και αν δεν έχω άλλη επιλογή . ( όπως πχ κάποιος εξωτερικός σκληρός με καλή ταχύτητα )

P.s. Σκέφτηκα το εξής . Αν για παράδειγμα πω στο σέρβις εδω Θεσσαλονίκη και τους ζητήσω να κάνουμε αναβάθμιση τον δίσκο δεν θα δεχτούν ; Αν ας πούμε προφασιστουμε ότι έχει κάποια βλάβη και θέλω αντικατάσταση απλά με μεγαλύτερο δίσκο; ( φυσικά θα πληρώσω την διαφορά και την διαδικασία )

Δημοσ.

Την ίδια σελίδα έβλεπα και εγω εχθές .. Απο ότι βλέπω ακόμα και να βάλω τέτοιον θα δω μείωση στις ταχύτητες .. Με εξωτερικό ssd θα μπορούσε να γίνει η δουλειά μου ; Κοινώς να τρέξω εκεί τα Windows κλπ δίχως να πείραξε τον χώρο που εκείνο ταχύτατος ssd του MacBook ?

Δημοσ.

Την ίδια σελίδα έβλεπα και εγω εχθές .. Απο ότι βλέπω ακόμα και να βάλω τέτοιον θα δω μείωση στις ταχύτητες .. Με εξωτερικό ssd θα μπορούσε να γίνει η δουλειά μου ; Κοινώς να τρέξω εκεί τα Windows κλπ δίχως να πείραξε τον χώρο που εκείνο ταχύτατος ssd του MacBook ?

Ναι γίνεται, και μπορείς να τα βάλεις σε εικονική εγκατασταση

Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός η να μου δώσεις κάποιο link φίλε μου ; Πρώτη φορά θα κάνω κάτι τέτοιο και θα ήθελα να γνωρίζω όσα περισσότερα γίνεται πριν προχωρήσω ..

Ευχαριστώ ρε των προτέρων

Δημοσ.

Κρατάς το Windows στο εσωτερικό σκληρό και περνάς τα Mac στον εξωτερικό. Κατα προτίμηση εξωτερικό thunderbolt ssd.

Το Windows δεν μπουταρει τόσο εύκολα απο το εξωτερικό σκληρό ,όσο τo Mac.

Το παιδί απο πάνω είπε στα ελληνικά το virtual machine. Αλλα δεν έχει την ίδια απόδοση σε σχέση με το bootcamp.Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις επιδόσεις του Windows ,μπορείς να το χρησιμοποιήσεις βάζοντας όλο τον φάκελο του Windows virtual machine σε ένα εξωτερικό σκληρό , πάλι κατα προτίμηση ssd...

Δημοσ.

Σίγουρα θα πάω σε εξωτερικό ssd . Γλυκοκοιταζω τον transcend jet flash 500 η κανένα Samsung t1..

Σε κακιά περίπτωση όμως δεν θέλω να περάσω τα Mac σε εξωτερικό και για να Μπουτάρη να θέλει να συνδέω συνέχεια τον εξωτ δίσκο .

Η λύση για το parallels για παράδειγμα μου φαίνεται αρκετά καλή .. Επιβάτης ουσίας όμως στο θέμα των επιδόσεων για τι πτώση μιλάμε σε σχέση με κανονικό installation ?

Μήπως να μεταφερθεί το θέμα στο software ?

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ .. Το ενδεχόμενο να αλλάξω τον ssd με ένα 256 gb απο istorm service κλπ υπάρχει ;

Δεν υπαρχει καμια περπτωση να σου αλλαξουν σε σερβις της apple δισκο. Μην το σκεφτεσαι αδικα. Οι μονες λυσεις ειναι αυτες που ειπαν τα παιδια απο πανω
Δημοσ.

Μάλιστα .. Θα ήταν ότι καλύτερο αυτή η λύση όμως ..

Ενημερωτικά αν βάλω Windows 10 και τα τρέχω σε parallels ποσά γίγα θα χρειαστώ πανω κάτω ;

Επίσης υπάρχει δυνατότητα με χρήση parallels να έχω αποθηκευμένα τα Windows σε εξωτερικό σκληρό ;

Απο eBay έχει αγοράσει κανένας κάποιον original Apple δίσκο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...